НДК без многоъгълния...

Все същите
Аватар
4avdar4e

НДК без многоъгълния...

Мнение от 4avdar4e »

Нашият любим познайник от 40-50 Оптимиста да вземе вчера да махне паметника пред НДК :rotfl24: Кеф голям, ей, на, вижте и се порадвайте:

http://www.pbase.com/ngruev/image/86118505

П.П. Тъй като той сам го е постнал в 40-50, си позволих да го препратя насам, вместо да давам линк към клуба...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: НДК без многоъгълния...

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:Нашият любим познайник от 40-50 Оптимиста да вземе вчера да махне паметника пред НДК :rotfl24: Кеф голям, ей, на, вижте и се порадвайте:

http://www.pbase.com/ngruev/image/86118505

П.П. Тъй като той сам го е постнал в 40-50, си позволих да го препратя насам, вместо да давам линк към клуба...
Днес определено не ми е ден. Аз пак нищо не разбрах. Снимка на фонтанчета и кво? Там е имало нещо, дето вече го няма, ли :huhthink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Днес определено не ми е ден. Аз пак нищо не разбрах. Снимка на фонтанчета и кво? Там е имало нещо, дето вече го няма, ли :huhthink:
Обяснявам: там има един ужасен паметник, т.нар. многоъгълен петохуйник :shy:, за който все още не могат да решат какво да го правят. А той се руши, падат парчетии от него, долу в основата му се събират наркомани и плъхове, абе гадна работа. А той е точно до нашия тъй любим пясъчник...

Ей го:

Изображение

Пък опти вчера го снимал поиграл си с фотошопа (вероятно) и го махнал. Ей тъй на! :grin:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:

Пък опти вчера го снимал поиграл си с фотошопа (вероятно) и го махнал. Ей тъй на! :grin:
Ааа, благодаря:kiss:

Сега разбрах:winkw:

Добре би изглеждало без него:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

:rotfl24:

Какво ли би казал Стареца, ако го види.:rotfl24:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Mila написа::rotfl24:

Какво ли би казал Стареца, ако го види.:rotfl24:
Ако е честен, ще каже че така е по-хубаво. И най-сетне ще бъде направено нещо :( Нали си е взел парите, кво иска???
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

що да не остане?

така де, чудесна тема за разговор на бабите по пейките :lol:
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark написа:що да не остане?

Защото е грозен и опасен..
Звенения

Мнение от Звенения »

4avdar4e написа:
Dark написа:що да не остане?

Защото е грозен и опасен..
И фърга сенкЯ! :-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

4avdar4e написа: Защото е грозен и опасен..
сигурно изглеждам луда, но на мен би ми се искало да го ремонтират и да си остане

ПП/ аз да питам нещо странично - начи муса седи, та козуначения сладкиш със сливов мус и орехи + водка? М?
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

Dark написа:
4avdar4e написа: Защото е грозен и опасен..
сигурно изглеждам луда, но на мен би ми се искало да го ремонтират и да си остане

ПП/ аз да питам нещо странично - начи муса седи, та козуначения сладкиш със сливов мус и орехи + водка? М?
Направо метай водката у фризера! :-)

А за шестоседемнайсетника имаше идея да се превърне на стена за катерене, ама автора не дава, паре има ("СТЕНАТА", ПКСС към БЧК,
"Адреналин")...
Да се ремонтира,би било безумно, щото такива матрЯли ще са нужни, като за нов екземляр на *уйника...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

стена за катерене? интересно

а водката след петък - щото панаир, от утре та до събота до обяд съм все там
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 20:08, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

що ли си представих гардероб :rotfl24:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:що ли си представих гардероб :rotfl24:
Дарки, извън всякакви теми-ти нали беше цветарка? Разбираш ли нещо от грижи и отглеждане на бонзай?:(
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

начи мъчехме навремето в офиса едно мини дръвче, аз го кастрех по мънинко, поливах по мънинко, от време на време му жълтееха някои листенца, но като цяло се крепеше в адската обстановка

и след една моя няколкомесечна командировка в северна България го намерих изсъхнало :(
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

kapincho написа:
4avdar4e написа: Обяснявам: там има един ужасен паметник, т.нар. многоъгълен петохуйник :shy
Само от досаден перфекционизъм - казва се Седмокрил Петохуйник:-)
мда...точно така му казвахме и... така един си спасил живота, когато попаднал заедно с японец и американец на човекоядци... :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:начи мъчехме навремето в офиса едно мини дръвче, аз го кастрех по мънинко, поливах по мънинко, от време на време му жълтееха някои листенца, но като цяло се крепеше в адската обстановка

и след една моя няколкомесечна командировка в северна България го намерих изсъхнало :(
Подариха ми миналата седмица едно дръвче. Не знам какво точно. Широколистно е. От тези готовите бонзайчета, дето се внасят от Холандия. Четох два дни разни неща от нета, но само със четене не става. Днес като дойдох на работа видях, че листенцата му са започнали да изсъхват, не да жълтеят, а да съхнат. Много ми е мъчно....Не искам да умира преди да съм му се порадвала поне малко....Имах такива планове за него...Мислех си за това как и кога ще го подрежа. Стоях и го съзерцавах с часове предишните дни...

Попитах те, защото инфото от първа ръка е нещо, различно от статиите във вестници и списания
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

изнеси го на по-хладно, но закътано от вятър място

ще се радвам да оцелее :-)
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark написа:изнеси го на по-хладно, но закътано от вятър място

ще се радвам да оцелее :-)
Вече не знам какво да правя:( Вечер и рано сутрин е така студено...Мисля си, че ако още малко захладнее и ще си прибирам останалите китки от балконите...
Изображение

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 20:09, променено общо 1 път.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

kapincho написа:
ELBI написа:
kapincho написа:
4avdar4e написа: Обяснявам: там има един ужасен паметник, т.нар. многоъгълен петохуйник :shy
Само от досаден перфекционизъм - казва се Седмокрил Петохуйник:-)
мда...точно така му казвахме и... така един си спасил живота, когато попаднал заедно с японец и американец на човекоядци... :blum:
ПрипомнИ ми го този виц, щото беше готин, пък съм забравил подробностите.
Хванали канибалите японец, американец и българин и вождът казал "Ако ми кажете/покажете нещо, дето го не знам ви пускам. Иначе - в казана"
Японецът вади последен модел часовник (навремето японските бяха ... ). Вожда щраква с пръсти и носят същия. Японеца - в казана.
Американецът вади чертежите на автомобил, дето само в пробно производство... Вожда щраква с пръсти и носят същия. американеца - в казана.
Нашият казва "Седмокрил петохуйник". Вожда се мъчи 3 дена и се предава. Пуска го и казва "Бе какво е това все пак". Нашият - "И аз не знам, но го има стърчащо пред НДК-то в София"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 20:10, променено общо 1 път.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

4avdar4e написа:
Ако е честен, ще каже че така е по-хубаво. И най-сетне ще бъде направено нещо :( Нали си е взел парите, кво иска???
Абе - пари... А къде да дене "честта, майко, юнашка"?!

Не знам, сега може и да е размислил човека, ама навремето твърдеше, че ако нещо във възприемането на творбата не ви изглежда наред, проблема е в скапаната градинка, тъпата сграда, и дори в целия тази нелеп град, прострял се наоколо...:rotfl24: Е, никога с тия думи, де.
Публикувай отговор