Някой да разбира от автомобили?
- Житената Питка
- BOFH
imaranta и на теб честито. Да обявиш отзиви щото ние ще изсъхнем от нетърпение. Почти сигурно е :)
Ето как би трябвало да изглежда нашата:

Последно промяна от Житената Питка на 27.09.07, 11:48, променено общо 1 път.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
- Nejimaki-dori
Ми какво да ти кажа, моята трябва да е някакъв цвят дето и в каталога го няма, мостра ми показаха, нюанс на светло сиво, ама не съвсем. Предполагам, че там каквито бои са им останали са ги поомесили и каквото се е получило, правят нов цвят. Иначе трябваше да дойде на 20-ти, обаче, на таз дата още не беше пристигнала в Гърция, а оттам тепърва отива в Пазарджик и после до Бургас ... Обещаха ми уж за първата седмица на Октомври, ама да видим.Житената Питка написа:imaranta и на теб честито. Да обявиш отзиви щото ние ще изсъхнем от нетърпение. Почти сигурно е :)
Житената Питка написа:imaranta и на теб честито. Да обявиш отзиви щото ние ще изсъхнем от нетърпение. Почти сигурно е :)
тва corola ли е при нас?
корола
- Nejimaki-dori
- Green Light
Казах ли ти че се лигавиш с пежото, майка? Тва е, грейт майн тинк пцолютно. И аз карам един - графитен. Миналия вторник го взех от ТМ ауто. 400 километра кефЖитената Питка написа:Одеве капарирахме един - графитен. Още не можем да се нарадваме, че дадохме пари срещу хартийки.caliostro написа:тойота авенсиз
е моя избор за семеен нов автомобил
Дано да е хаирлия!
- Nejimaki-dori
Да не се наложи админите да правят подфорум ToyotaGreen Light написа:Казах ли ти че се лигавиш с пежото, майка? Тва е, грейт майн тинк пцолютно. И аз карам един - графитен. Миналия вторник го взех от ТМ ауто. 400 километра кефЖитената Питка написа:Одеве капарирахме един - графитен. Още не можем да се нарадваме, че дадохме пари срещу хартийки.caliostro написа:тойота авенсиз
е моя избор за семеен нов автомобил
Дано да е хаирлия!
тук пък Авнсис е съвсем друго - Avensis[/img]
- Nejimaki-dori
Сега разбрах. Да при вас Авенсиси няма, май само на европейския пазар има и ще има.
При нас са тези Toyota
Последно промяна от Nejimaki-dori на 27.09.07, 12:08, променено общо 1 път.
По-дълго и по-широко е от Королата, но пък е малко по-късо от Авалон-а. Но повече клони към Авалон и външния вид е като на Авалонdoktorka написа:
тва corola ли е при нас?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Nejimaki-dori
Мда. И Камри става, макар че размерите пак не са съвсем еднакви. :)doktorka написа:значи Камри
като моята..суууупер..
какооооо
аз ще се возя ли ?
м?:shy:
Шсе возиш, ако слушкаш и папкаш!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
Ми нЕмаш друг избор освен да се возиш.doktorka написа:аз ще се возя ли ?
Грийни, дай да пием по една бира и да обявиш впечатления. Нещо тест-драйв, е такива... или пък ни ела на гости тамън да видим как се паркира на Борис такова.
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
- Green Light
Борис. Пфу! Аз къде паркирам ехее. Не бе майтапя се, паркиране на Борис си е последно ниво отсякъде. Аз се стиснах за парктроник, щото голема тъпня ми се стори за 800 кинта, само отзад, хем да е и без екранче и показва до 30 сантиметра(егати аз до трийсет санта и камион шси докарам, бе. После е тънежа). Та първото, на което ще те светна е, че на тая кола назад нищичко не се вижда, може да мачкаш чавдарчета на общо основание. Сега, засега паркирам по памет- да се пазят.Житената Питка написа:Ми нЕмаш друг избор освен да се возиш.doktorka написа:аз ще се возя ли ?
Грийни, дай да пием по една бира и да обявиш впечатления. Нещо тест-драйв, е такива... или пък ни ела на гости тамън да видим как се паркира на Борис такова.
Впечатленията ми ли какви са питаш, впечатленията ми са, че сте направили най- добрия избор, Питке. Колата е велика.
ТТ данни на мойта: Дизелче, 150 кончета, после кво, блутуут кид задължително, щото ми омръзна да издържам многочленните им семейства на катаджиите, на тойота джантите не ме грабнаха, аз си падам малко фен на алуминиеви джанти, ама мисля летните гуми да са със 17ки поне. Сега зимните ще ги слжа на тия(а тия летни гуми идея си нямам какво да ги правя, освен да се пробвам на трампа при някой гумаджия). Обърна ли фнимание на системите за сигутност? Мога да ти кажа че тва е най- сигурната кола, мазда 6ца е преди нея(ама инче е по- кофти в разни други неща- шумна и по- се чупи. Сега Мъжж ше ми скочи) и друга ня-ма. Мен тия неща ме кефят. Друго кво.. Аз се колебаех между королата, понеже е чисто нов модел и авенсиса. Ами королката с тия пластмаси... тцъ не, благодарим, не щем, после направих един тест драйв с авенсиса и въпроса се реши за петте минути, след като паркирахме обратно пред шоурума. Кво друго, кво друго... де да знам, само едно ми идва наум- НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАШ. Тва е- Честито. За черпенето ще се черпиме и хич не бягам, ама само да знаеш, че един месец и даже малко отгоре ще се разкарвам по болници всеки ден та не ме брой. Дреболии са нищо сериозно, ама трябва да го направя и така...
Последно промяна от Green Light на 27.09.07, 12:50, променено общо 1 път.
- Green Light
По Борис е само едно на ръка... Мани, мани4avdar4e написа:ДекларацияGreen Light написа:Та първото, на което ще те светна е, че на тая кола назад нищичко не се вижда, може да мачкаш чавдарчета на общо основание. Сега, засега паркирам по памет- да се пазят.
Аз, долуподписаната 4avdar4e, повече НИ-КО-ГА няма да минавам по ул. "Борис"
Дата, подпис
ВЕрваш ли си?4avdar4e написа:Декларация
Аз, долуподписаната 4avdar4e, повече НИ-КО-ГА няма да минавам по ул. "Борис"
Дата, подпис
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
- Piqndurnik
Честито!Mila написа:Житената Питка написа:
Одеве капарирахме един - графитен. Още не можем да се нарадваме, че дадохме пари срещу хартийки.
Дано да е хаирлия!
Добра е колицата, случва се да ме возят с такава.
п.п. Аз пък не четях тая тема, защото не разбирам от автомобили.
е как?!
това е най интересната тема за четене.
лелелеле
ХА-ХА-ХА-ХААААА
Питката не ще да го пусне, мързи го нещо, ама аз се смяяяях
Това е и за онези, които не разбират от коли (като мен)
Питката не ще да го пусне, мързи го нещо, ама аз се смяяяях
Това е и за онези, които не разбират от коли (като мен)
Lamborghini Forum:
> Свистене на вятъра при 305км/ч, нямам идея за по-натам.
Fiat Forum:
> Алооо? Сам ли съм тук бре?
Mercedes C-Klasse Forum:
> Мерцедесчето ми се намокри тази неделя като ходих с него за хляб - какво да правя?
MX-5 Forum:
> Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!
VW Touareg Forum:
> Нек'ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?
Renault-Forum:
> Продавам месечна карта за градски транспорт. Колата излиза по-рано от сервиза от очакваното!
Bentley Forum:
> Днеска използвах пепелника. Как да си го сменя?
Porsche-Cayenne-Forum:
> Разход под 31л/100км. Проблем в инжекциона?
Smart Forum:
> Инсталирах двигател от мотоциклет. Най-сетне повече мощност!!!
Camaro Forum:
> Приятелката ми спа с брат ми и жена му. Как да ги убия? Вече имам едно дело и не ми се връща в затвора...
Mustang Forum:
> Некъ'ф мизерник със Сивик се опита днес да ме изпревари!
Civic Forum:
> Некъ'ф мизерник с Мустанг се опита днес да ме изпревари!
Honda Accord Forum:
> Мама ми подари колата си. Търся ефтини 18-ки!
VW Bora Forum:
> Сърдит съм! Всички казват, че карам Голф с раница на гърба. (за това карам комби )
Opel Forum:
> Моята Корса няма никаква ръжда! СЕРИОЗНО! (темата изтрита от модератора)
Lexus-Forum:
> От къде да си намеря задни стопове като на VW?
Toyota Corolla E10 - Forum:
> Разочарован съм от качеството на моята Е10! След 270'000км стъклото на километража е леееко надраскано.
Seat Marbella Forum:
> Днеска успях да карам редом с един камион!
BMW 3er E36-Forum:
> Къде има най-яките дюнери в града ве?
muhihihihi muhihihihi
Trabbi-Forum:
> Бях днеска до Мерцедес-Бенц да си сменя двигателя с техен. Обаче проблем: работи-не работи-работи-не работи...
мнението е променено един път:
Обаждане по телефона от Мерцедес: Инсталирали сме ви мотор за чистачки! Моля превключете от интервал още един път на горе за позиция едно!
Hummer Forum:
> Днеска ми се счупи в движение единия носач. 14 ранени и 2ма убити......
> Трябва ли задължително да си купя черната металик боя от представителството? Най-близкото е на 25км, което прави 50лв за бензин....
Yugo Forum:
> Вашето кога за последно беше в движение?
Honda Civic CRX-Forum:
> Кучето на съседа спи в тръбата на ауспуха ми. Мога ли въпреки това да запаля колата?
Toyota Forum:
> Най-сетне направих 300'000км, кога ще се счупи най-сетне?
Polo Forum:
> Най-сетне 6см по-ниско окачване! Сега обаче не стигам до микрофона за поръчки на МакДрайв...
Ferrari Forum:
> Търся съвет за командировка в Колумбия. Искам много бързо да влезна и излезна!
Fiat-Forum:
> Чудя се дали има живот извън сервиза?
BMW 7ца-Forum:
>Помощ при програмирането на системното меню - как да си накарам пепелника да се затвори?
Mercedes new S-Klasse Forum:
> Търся си 2ра кола с адекватни реакции при мъгла (т'ва ще дойде доста актуално )
Тойота Aygo Forum:
> Всички ме питат колко е било голямо яйцето-изненада и дали след това трудно съм го сглобил.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
-
опърничава
- Житената Питка
- BOFH
На диваненцето първата й работа беше да се навре в багажника. Разпери се на звезда и й беше доста просторно. Изчислихме, че 3 деца се сбират без проблем. С четвърто вътре ще леко притеснено.Gaspode написа: Кво се ебавате с багажника не разбирам. Моя, като дръпна седалките, си става персон и половина направо:blum::blum: Супер си е
Като го гледах тоя багажник, обаче, можем да вкараме багажа и още 2 трупа без проблем
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ти ся плашиш ли ме или кво? Мммм?maggot написа: На диваненцето първата й работа беше да се навре в багажника. Разпери се на звезда и й беше доста просторно. Изчислихме, че 3 деца се сбират без проблем. С четвърто вътре ще леко притеснено.
Като го гледах тоя багажник, обаче, можем да вкараме багажа и още 2 трупа без проблем
Я дайте линк с ТТ данни на ахтомобиля да го видим...
Не, бре! Ма багажника е по-голям от на ванчето, дето първо него зяпахме :)Gaspode написа: Ти ся плашиш ли ме или кво? Мммм?
ТЕ ТИ НА
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Коя колона?maggot написа:Не, бре! Ма багажника е по-голям от на ванчето, дето първо него зяпахме :)Gaspode написа: Ти ся плашиш ли ме или кво? Мммм?
ТЕ ТИ НА

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.