Ама много обичам да дават цените без мерна единица. Тва ся в круши или в крини зърно е? Не прочетох цялата страница, ама огледах все пак... Та в кви единици са цените? Дан`съ окаже, че са в лири стерлингиmaggot написа:Седан-а 1,8 VVT-ifrisky lioness написа: Коя колона?
Някой да разбира от автомобили?
Тури си очилата и се вгледай под табличката вдясно. Пише: Цени в леваGaspode написа: Ама много обичам да дават цените без мерна единица. Тва ся в круши или в крини зърно е? Не прочетох цялата страница, ама огледах все пак... Та в кви единици са цените? Дан`съ окаже, че са в лири стерлинги
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
То пише, ама кой да чете!maggot написа:Тури си очилата и се вгледай под табличката вдясно. Пише: Цени в лева
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми аз погледнах дзвездичката и я потърсих нея... а там пише самсър Айвънхоу написа:То пише, ама кой да чете!maggot написа:Тури си очилата и се вгледай под табличката вдясно. Пише: Цени в лева
Да се научат да пишат, баси. Кво им пречи да го сложат в колоната - писали "с ДДС" а "в лв" не могат* Промоционална оферта, валидна за индивидуални клиенти и ограничено количество автомобили
Ама ха де
БТВ офертата е валидна до ДНЕС. Така че....Gaspode написа: Ми аз погледнах дзвездичката и я потърсих нея... а там пише сам* Промоционална оферта, валидна за индивидуални клиенти и ограничено количество автомобили
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Житената Питка
- BOFH
- Piqndurnik
- Piqndurnik