............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:08, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Re: Рисуване с фотошоп
Повече на Слай прилича, отколкото на Пачино, ама карай!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
абе в началото позамяза на Пачино, ама послее наистина бат ти Рамбо го замести...сър Айвънхоу написа:Повече на Слай прилича, отколкото на Пачино, ама карай!
Пък мойто дяте напоследък все се занимава от снимки да прави рисунки. Последно едни катерички се разхождаха по десктопа
- Глас в пустиня
Не, не те лъже!vyara написа:Май щеше да ни показваш твои работи. Или ме лъже паметта, че си обещала.Mila написа:Според мен, Ал Пачино се получи достатъчно добре.
п.п.То и аз съм една нереализирана художничка, но никога не е късно.
Някой ден ще обуя скъсаните дънки и ще започна оттам, докъдето спрях...
ясноооо, катерички ще са, няма какво друго да е...4avdar4e написа:
Пък мойто дяте напоследък все се занимава от снимки да прави рисунки. Последно едни катерички се разхождаха по десктопа
just perfect
Щях, не те лъже паметта. Обаче се отказах - започнаха да ми изглеждат много кичозни. Халтурки - ето това всъщност правя.vyara написа: Май щеше да ни показваш твои работи. Или ме лъже паметта, че си обещала.
Което не означава, че съм се отказала по принцип. Веднага, след като създам нещо, заслужаващо внимание, ще го споделя с вас.
Много интересно, как човек се променя (Ънноун да внимава!:winkw:) - абе развиваме се и това е!
Нещо, което до вчера ти е изглеждало едва ли не като "гениално прозрение", днес е пълен боклук.
Но пак ще повторя - опитите продължават.
- Глас в пустиня
А никога ли не ти е било любопитно какво мислят другите? Чуждото мнение, те, как виждат нещата.Mila написа: Нещо, което до вчера ти е изглеждало едва ли не като "гениално прозрение", днес е пълен боклук.
То по тая логика би трябвало аз изобщо да не пускам снимки. Защото нямам претенци да съм фотограф, пък и снимките ми си имат и доста кусури.
пп Падам си по "халтурките", доскоро бях луднал да вадя копия(снимки) върху плат за подплата, стават интересни, стоят като гоблени и са едни такива...особени.
Не, не че не ме интресува.БоЕВ написа:
А никога ли не ти е било любопитно какво мислят другите? Чуждото мнение, те, как виждат нещата.
Друг ми е проблема - получавам прекалено много одобрение на практика. Обаче на мен все нещо ми се губи, нещо не е според представите ми, с две думи - всичко е компромис, не е каквото трябва... Вече не знам дали разни неща идват от мен, или просто са за да си получа "дозата". Обаче истината все остава някъде встрани...
Затова ми се иска, когато реша да споделя нещо с вас, да мога да кажа "Ето това съм аз!".
п.п. Твоите снимки са съвсем друга тема.
- Глас в пустиня
Истината винаги е някъде в страни!Mila написа:Не, не че не ме интресува.БоЕВ написа:
А никога ли не ти е било любопитно какво мислят другите? Чуждото мнение, те, как виждат нещата.
Друг ми е проблема - получавам прекалено много одобрение на практика. Обаче на мен все нещо ми се губи, нещо не е според представите ми, с две думи - всичко е компромис, не е каквото трябва... Вече не знам дали разни неща идват от мен, или просто са за да си получа "дозата". Обаче истината все остава някъде встрани...
Затова ми се иска, когато реша да споделя нещо с вас, да мога да кажа "Ето това съм аз!".
п.п. Твоите снимки са съвсем друга тема.
Творецът, за да е творец, безспирно трябва да търси.
Не ни карай само да чакаме много дълго.
- Глас в пустиня
Ами най-обикновен плат за подплата, как се казваше само:roll: Един такъв бял, на едри кутийки, подлепва се с ютия. Вземаш от него, прас с ютията върху стандартен лист А4 и пускаш през принтера - моят е мастиленоструен с черна и цветна касетка. Разходът на мастило е доста голям.4avdar4e написа:АКО тия дни питам къде се продава плат за подплата, ти ще си виновен!!!БоЕВ написа: пп Падам си по "халтурките", доскоро бях луднал да вадя копия(снимки) върху плат за подплата, стават интересни, стоят като гоблени и са едни такива...особени.
Я разкажи повече, моля
Сетих се за онази тема на Холи, в която пускахме неща, които всеки е измайсторил.БоЕВ написа: Ами най-обикновен плат за подплата, как се казваше само:roll: Един такъв бял, на едри кутийки, подлепва се с ютия. Вземаш от него, прас с ютията върху стандартен лист А4 и пускаш през принтера - моят е мастиленоструен с черна и цветна касетка. Разходът на мастило е доста голям.
Ще пусна и аз такава, ама само да направя нещо, с което да се похваля
Виж сега, това е някакво първично, заложено в нас, онтогенетично развитие. Аз не го отричам него. Напротив- винаги съм твърдял, че човек през своя живот постоянно се развива и променя. Това е хубаво- да, но недостатъчно. Тамън си се поочовечил малко и вземеш че умреш. А да предадеш нататъка- йок. Да предадеш ЧОВЕЧНОСТ, не знания някакви. Филогенезата ни куца на нас. За това казвам, че се въртим в порочен кръг.Mila написа: Много интересно, как човек се променя (Ънноун да внимава!:winkw:) - абе развиваме се и това е!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!