............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 12:08, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Re: Рисуване с фотошоп

Мнение от сър Айвънхоу »

Повече на Слай прилича, отколкото на Пачино, ама карай!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Според мен, Ал Пачино се получи достатъчно добре.:-)

п.п.То и аз съм една нереализирана художничка, но никога не е късно.
Някой ден ще обуя скъсаните дънки и ще започна оттам, докъдето спрях...:-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Mila написа:Според мен, Ал Пачино се получи достатъчно добре.:-)

Май щеше да ни показваш твои работи. Или ме лъже паметта, че си обещала. :cool:
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

Ако не пишеше кой е, щях да помисля, че бат' Рамбо
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

сър Айвънхоу написа:Повече на Слай прилича, отколкото на Пачино, ама карай!
абе в началото позамяза на Пачино, ама послее наистина бат ти Рамбо го замести...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

[unknown] написа:Май не му се получи много добре, но е похвално старанието :lol:

Тоя е по-добър :lol:
Пък мойто дяте напоследък все се занимава от снимки да прави рисунки. Последно едни катерички се разхождаха по десктопа :grin:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

vyara написа:
Mila написа:Според мен, Ал Пачино се получи достатъчно добре.:-)

Май щеше да ни показваш твои работи. Или ме лъже паметта, че си обещала. :cool:
Не, не те лъже!
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

4avdar4e написа:
Пък мойто дяте напоследък все се занимава от снимки да прави рисунки. Последно едни катерички се разхождаха по десктопа :grin:
ясноооо, катерички ще са, няма какво друго да е...:winkw:
just perfect
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа: Май щеше да ни показваш твои работи. Или ме лъже паметта, че си обещала. :cool:
Щях, не те лъже паметта. Обаче се отказах - започнаха да ми изглеждат много кичозни. Халтурки - ето това всъщност правя.:shy:

Което не означава, че съм се отказала по принцип. Веднага, след като създам нещо, заслужаващо внимание, ще го споделя с вас.

Много интересно, как човек се променя (Ънноун да внимава!:winkw:) - абе развиваме се и това е!
Нещо, което до вчера ти е изглеждало едва ли не като "гениално прозрение", днес е пълен боклук.
Но пак ще повторя - опитите продължават.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

Mila написа: Нещо, което до вчера ти е изглеждало едва ли не като "гениално прозрение", днес е пълен боклук.
А никога ли не ти е било любопитно какво мислят другите? Чуждото мнение, те, как виждат нещата.
То по тая логика би трябвало аз изобщо да не пускам снимки. Защото нямам претенци да съм фотограф, пък и снимките ми си имат и доста кусури. :-)

пп Падам си по "халтурките", доскоро бях луднал да вадя копия(снимки) върху плат за подплата, стават интересни, стоят като гоблени и са едни такива...особени.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

БоЕВ написа:
А никога ли не ти е било любопитно какво мислят другите? Чуждото мнение, те, как виждат нещата.
Не, не че не ме интресува.

Друг ми е проблема - получавам прекалено много одобрение на практика. Обаче на мен все нещо ми се губи, нещо не е според представите ми, с две думи - всичко е компромис, не е каквото трябва... Вече не знам дали разни неща идват от мен, или просто са за да си получа "дозата". Обаче истината все остава някъде встрани...

Затова ми се иска, когато реша да споделя нещо с вас, да мога да кажа "Ето това съм аз!".:winkw:

п.п. Твоите снимки са съвсем друга тема.:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: пп Падам си по "халтурките", доскоро бях луднал да вадя копия(снимки) върху плат за подплата, стават интересни, стоят като гоблени и са едни такива...особени.
АКО тия дни питам къде се продава плат за подплата, ти ще си виновен!!!

Я разкажи повече, моля :-)
Аватар
Глас в пустиня

Mila написа:
БоЕВ написа:
Не, не че не ме интресува.

Друг ми е проблема - получавам прекалено много одобрение на практика. Обаче на мен все нещо ми се губи, нещо не е според представите ми, с две думи - всичко е компромис, не е каквото трябва... Вече не знам дали разни неща идват от мен, или просто са за да си получа "дозата". Обаче истината все остава някъде встрани...

Затова ми се иска, когато реша да споделя нещо с вас, да мога да кажа "Ето това съм аз!".:winkw:

п.п. Твоите снимки са съвсем друга тема.:-)
Истината винаги е някъде в страни!
Творецът, за да е творец, безспирно трябва да търси.
Не ни карай само да чакаме много дълго.:-)
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: пп Падам си по "халтурките", доскоро бях луднал да вадя копия(снимки) върху плат за подплата, стават интересни, стоят като гоблени и са едни такива...особени.
АКО тия дни питам къде се продава плат за подплата, ти ще си виновен!!!

Я разкажи повече, моля :-)
Ами най-обикновен плат за подплата, как се казваше само:roll: Един такъв бял, на едри кутийки, подлепва се с ютия. Вземаш от него, прас с ютията върху стандартен лист А4 и пускаш през принтера - моят е мастиленоструен с черна и цветна касетка. Разходът на мастило е доста голям.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Ами най-обикновен плат за подплата, как се казваше само:roll: Един такъв бял, на едри кутийки, подлепва се с ютия. Вземаш от него, прас с ютията върху стандартен лист А4 и пускаш през принтера - моят е мастиленоструен с черна и цветна касетка. Разходът на мастило е доста голям.
Сетих се за онази тема на Холи, в която пускахме неща, които всеки е измайсторил. :cool:
Ще пусна и аз такава, ама само да направя нещо, с което да се похваля :lol::blum:
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Mila написа: Много интересно, как човек се променя (Ънноун да внимава!:winkw:) - абе развиваме се и това е!
Виж сега, това е някакво първично, заложено в нас, онтогенетично развитие. Аз не го отричам него. Напротив- винаги съм твърдял, че човек през своя живот постоянно се развива и променя. Това е хубаво- да, но недостатъчно. Тамън си се поочовечил малко и вземеш че умреш. А да предадеш нататъка- йок. Да предадеш ЧОВЕЧНОСТ, не знания някакви. Филогенезата ни куца на нас. За това казвам, че се въртим в порочен кръг.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Публикувай отговор