За такива - спецЯлна такса!esti написа:Същото важи и за хора, които влизат рядко и набързо.
Рядко-то и набързо-то - развалят просперитета на България!
(и популацията)
За такива - спецЯлна такса!esti написа:Същото важи и за хора, които влизат рядко и набързо.
Трябвало е може би да напишеш СТРАСТНО ЖЕЛАЕЩИ.Звеневия написа:ЖЕЛАЕЩИ!Мнемозина написа:Разбира се, че става въпрос само за силно зависимите от свободата на зочо (ейййййц как го извъртях).
![]()
![]()
![]()
Нищо ли не съм казАл с тази, точно думичка?
Няма проблем само 3-4 да платят целия масраф.., но е некоректно.
Ако, случайно, великодушно решим да си имаме "собствен" сървър - това ще ни позволи да консумираме форумния си живот на много степени по-цялостно.
ФТП - за споделяне
ФОТО-за засрамване...
разни други ф-та...
![]()
Не е задължително да цакаш последното си 10-че, за да пишеш -четеш, Просто е редно този разход да се подели солидарно.
В този смисъл - да, имат думата.Звеневия написа:ТУК имат думата.esti написа: - те нямат думата тук.
Само те знаят на кого трябва да се плаща за следващата година... Как се правят настройките... И други...
А огранизацията ще се проточи малко, щото утре, като нахлуят и другите читатели-писатели- ще има още гледни точки.
Не се ядосвам- само се правя на капелан!Мнемозина написа:Стига се ядосва и ти, това е редно да се направи и толкова.
esti написа:... няма да ги питаме дали са съгласни и ние да се включим...
Имам някакъв спомен, че още като се преместихме и се отвори приказка за това, но бе посрещната със съпротива от страна на 3-мата. Дори мисля, че тогава беше само Рем, този който плащаше - сега не знам как е.Звеневия написа:Не се ядосвам- само се правя на капелан!Мнемозина написа:Стига се ядосва и ти, това е редно да се направи и толкова.![]()
Защото - трябва(ше) да се отвори приказка за това.
Аз искам да предложа едно допълнение. Не съм сигурен, че ще се приеме, защото знам, че много хора няма да го харесат (уф... как го пък написах това изречение)...esti написа: В този смисъл - да, имат думата.
Но от това, което казва Мнемо аз останах с впечатлението, че ще се опънат (не взаимно де) и срамежливо ще си продължават сами да плащат.
Та точно за това аз казах, че нямат думата т.е. няма да ги питаме дали са съгласни и ние да се включим финансово в картинката.
М?
Кег бира+инсталация за точене на бира!сър Айвънхоу написа:4. друго... що не предложите?
А аз предлагам за сега да се съсредоточим върху основното - това, което предлага Зв.сър Айвънхоу написа: Аз искам да предложа едно допълнение.
Давам предложението, защото знам, че когато приемем да събираме пари, ще възникне този въпрос. За това го казвам сега, за да се мисли и по този въпрос.esti написа: А аз предлагам за сега да се съсредоточим върху основното - това, което предлага Зв.
Има време да нищим излишъците.
Нека не се разпиляваме в няколко дебата.
Иначе твоето предложение е доста приемливо.
Лично мен не ме вълнува особено, какво ще става с излишъците ако трябва да бъда откровена.сър Айвънхоу написа: Затова и казвам - помислете, за да няма после големи дебати и за следващата стъпка
Леле - само в неделя ли си склонна да си делова?esti написа:А аз предлагам за сега да се съсредоточим върху основното -
Такива наблюдения ли имаш?:lol:Звеневия написа: Леле - само в неделя ли си склонна да си делова?![]()
Аз ще си купя зимни гуми!esti написа:Лично мен не ме вълнува особено, какво ще става с излишъците
И ти ли шми вадиш точилка, сЯ?esti написа:Такива наблюдения ли имаш?:lol:
Това пък как ти хрумна?!:shocked:Звеневия написа:И ти ли шми вадиш точилка, сЯ?esti написа:Такива наблюдения ли имаш?:lol:
А жена ми знае ли?esti написа:...нали сме едно семейство вече.
Ми нали точно с нея двете се оженихме бе!:lol:Звеневия написа:А жена ми знае ли?esti написа:...нали сме едно семейство вече.![]()
![]()
Аз, тогава, отивам на село!esti написа:Ми нали точно с нея двете се оженихме бе!:lol:Звеневия написа:А жена ми знае ли?esti написа:...нали сме едно семейство вече.![]()
![]()
Без твоята благословия!:blum:
Късно е чадо!Звеневия написа: Аз, тогава, отивам на село!![]()
Вие накуп????
Без мен!
esti написа:Умиране има, отърване няма!:blum::lol:
Добре го приемаш.Звеневия написа:esti написа:Умиране има, отърване няма!:blum::lol:
Думите ти ярко контрастират с темата на Мнемо - за свободата, зависимостите и цената която сме готови да платим за да бъдем свободни.Звеневия написа:Аз ще си купя зимни гуми!esti написа:Лично мен не ме вълнува особено, какво ще става с излишъците![]()
Аре - стига!
Утре - друг ден.
...И освен това става въпрос за 200-300 лева, бама ( в най-разточителен вариант.(със собствен сървър и трафик...))
Боев, това беше първото, което ми хрумна, но не посмях да го кажа и, затова го извъртях към други идеи.БоЕВ написа: Ковва се една тема с банкова сметка и всичко остава на съвест, почнем ли тука дискусии...ще ги докараме до под кривата круша.
Чакай сега, че пак усещам напрежение.БоЕВ написа: Думите ти ярко контрастират с темата на Мнемо - за свободата, зависимостите и цената която сме готови да платим за да бъдем свободни.
Лично аз, а и предполагам повечето от клубарите си нямат представа от сървъри, айпита, фетепета, подръжки и тн. Ковва се една тема с банкова сметка и всичко остава на съвест, почнем ли тука дискусии...ще ги докараме до под кривата круша.
Не бе Мнемо, някак си така направих някаква връзка с тематати "Провокация" - за джурналиската и свободата и.Мнемозина написа:
Чакай сега, че пак усещам напрежение.
Разговорът, който плахо се опитах да подхвана, ...
Хъм...kapincho написа:Вие по-добре помислете и измислете начин такива като мен, дето не ходят на сбирки как да си дадат лептата
Звеневия написа:Хъм...kapincho написа:Вие по-добре помислете и измислете начин такива като мен, дето не ходят на сбирки как да си дадат лептата
Нещата отиват на зле режисирана пиеса
1) Квартален
2) Капинчо
1 дейстие.
Сцена на площадката в н-ска кооперация, Софийско
...Дзъъъъъъъъъъъъррррррр ( на вратата)
- Кой е?
- КварталниО!!!![]()
- Ъ,.. Кого търсите?
- Как кого??? Капинчо!
- Ми,... (тягостна въздишка) няма го - на работа е.
- А кога ще се освободи?
- ...към19/30...
- Предайте му тази призовка!
- Ама - тук пише името и адреса на някЪв ресторант (локал, бар, пивница - по избор... На тези, които са на първи ред, щотУ могат да надничат в сценария...)![]()
- И да не забравя - присъствието му е Задължително. Иначе, следващият път ще пратя кварталнатА!
![]()
2 действие.
Поради неявяване на въпросното лице на посочения адрес и в уречения час, кварталнатА го закопчава пред екзалтираната ръкопляскаща публика.
(белезниците са с розови пухчета, а веригата, която е закачена към тях е мнооооооооооогого дълга и се скрива зад ъгъла на сцената. Някой тегли...)
3 действие
Капинчо вече не се дърпа!
мЧЬЕ куо - тя прУстУтията по Ората Оди!сър Айвънхоу написа::rotfl24::rotfl24: Ох, как можеш от толкова рано да ги плещиш таквиз, незнам!
Да знаеш, че от днес вече си ми пътеводната светлина в живота!Звеневия написа:мЧЬЕ куо - тя прУстУтията по Ората Оди!сър Айвънхоу написа::rotfl24::rotfl24: Ох, как можеш от толкова рано да ги плещиш таквиз, незнам!
Ай - нИдей!сър Айвънхоу написа:Да знаеш, че от днес вече си ми пътеводната светлина в живота!
нещо свързано с мастички, палави занимания и кинти?Мнемозина написа:...
Нека изчакаме, сигурно ще се явят някакви градивни предложения.
аз и да съм нередовен, нямам нищо против да платя... ако се наложи и за още някой тук (макс 1Кент написа:аз също съм на мнение , чие е редно да почнем да си плащаме сичкиИмам сведения, че е време да съберем по 10 кинта на ЖЕЛАЕЩ калпак и да си организираме независим ДОМ за нашия форум
или поне редовните повечето:-)
А може би с частни уроци?ELBI написа:нещо свързано с мастички, палави занимания и кинти?Мнемозина написа:...
Нека изчакаме, сигурно ще се явят някакви градивни предложения.
Я да поспамя.kapincho написа:
Бива я пиеската, макар че "Моята прекрасна лейди" по ТВ-то вчера и завчера малко вдигна летвата.
Капинчо не се дърпа, ама ич не обича да се бута. Това почти същото като да влеза при децата на техния купон и да се правя на либерален татко. Пък и съм си темерут по природа. И най-важното, щях да забравя - не пия бира и от там нагоре всичко, което има градуси и по купоните ме подозират, че гледам с трезви очи на развеселените и си правя грешни заключения (абсолютна инсинуация). Та Капинчо не е за сбирки, но като уважаващ себе си джентлемен държи да си плаща за удоволствието.
Апропо, приказката не беше "Ще яде ли Капинчо баница?", а къде ще сложите цепката на касичката.