Безотговорност, липса на пари...
- сър Айвънхоу
Безотговорност, липса на пари...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Безотговорност, липса на пари...
съд до дупка от родителите на децата! 1. здравното министерство, че болницата няма агрегат 2. електродоставчикът, че е безхаберник! а на медицинския екип всички трябва да се извиняват дълго и напоително, защото кой знае какви часове са прекарали в стрес и безпомощност.сър Айвънхоу написа:...или просто "българска му работа"?
just perfect
- сър Айвънхоу
Абсолютно си права...bead_ написа:съд до дупка от родителите на децата! 1. здравното министерство, че болницата няма агрегат 2. електродоставчикът, че е безхаберник! а на медицинския екип всички трябва да се извиняват дълго и напоително, защото кой знае какви часове са прекарали в стрес и безпомощност.сър Айвънхоу написа:...или просто "българска му работа"?
Аз мислех тази тема да я сложа в темата за даскалите, ама... реших, че ... абе... и аз вече не знам какво съм решил...
В "гадното комунистическо време" болници, детски градини и други подобни обществени заведения, задължително се захранваха от минимум две точки!!! Сега това го няма. Питам защо???
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Извинявай, ама може ли да ми кажеш защо само на шефовете на болницата? Аз виждам още няколко виновници...pocti_bezobidna написа:Съд до дупка и за шефовете на болницата.
Ама много, много публично и с голям шум!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Митове батка - митове. Ела в северна българия да видиш какво прави ЕОН. Реже връзки на поразия, без предупреждение и без оглед дали е часно лице, фирма или нещо друго. Или имат срив във системата или са решили да "избият" някои лев. Прекъсват захранването за неплатени сметки, като неиздължените сметки си ги изсмукват буквално от пръстите. Нищо чудно някои главанак да е дръпнал шалтера нарочно(болниците по принцип имат големи задължения към монополите), а сега да се оправдават с авария, защото ако се докаже, че детето е починало вследствие на спряното токозахранване им е спукана работата.сър Айвънхоу написа:Абсолютно си права...bead_ написа:съд до дупка от родителите на децата! 1. здравното министерство, че болницата няма агрегат 2. електродоставчикът, че е безхаберник! а на медицинския екип всички трябва да се извиняват дълго и напоително, защото кой знае какви часове са прекарали в стрес и безпомощност.сър Айвънхоу написа:...или просто "българска му работа"?
Аз мислех тази тема да я сложа в темата за даскалите, ама... реших, че ... абе... и аз вече не знам какво съм решил...
В "гадното комунистическо време" болници, детски градини и други подобни обществени заведения, задължително се захранваха от минимум две точки!!! Сега това го няма. Питам защо???
пп Мен ми резнаха кабела за едно денонощие, защото водихме спор за "неиздължени" сметки от края на миналата година - авгус, септември и октомври 2006г
търсите ли си правата?
Когато сте "жертва" на несправедливо отношение, рушвет или по една или друга причина са ви "прескочили" някакви служители ?
- сър Айвънхоу
Re: търсите ли си правата?
До дупка!ppi написа:Когато сте "жертва" на несправедливо отношение, рушвет или по една или друга причина са ви "прескочили" някакви служители ?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
pocti_bezobidna написа:И за тях рекох.
Bella Ciao
Bella Ciao