Безотговорност, липса на пари...

Все същите
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Безотговорност, липса на пари...

Мнение от bead_ »

съд до дупка от родителите на децата! 1. здравното министерство, че болницата няма агрегат 2. електродоставчикът, че е безхаберник! а на медицинския екип всички трябва да се извиняват дълго и напоително, защото кой знае какви часове са прекарали в стрес и безпомощност.
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bead_ написа:
съд до дупка от родителите на децата! 1. здравното министерство, че болницата няма агрегат 2. електродоставчикът, че е безхаберник! а на медицинския екип всички трябва да се извиняват дълго и напоително, защото кой знае какви часове са прекарали в стрес и безпомощност.
Абсолютно си права...
Аз мислех тази тема да я сложа в темата за даскалите, ама... реших, че ... абе... и аз вече не знам какво съм решил...

В "гадното комунистическо време" болници, детски градини и други подобни обществени заведения, задължително се захранваха от минимум две точки!!! Сега това го няма. Питам защо???
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Съд до дупка и за шефовете на болницата.
Ама много, много публично и с голям шум! :mad:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:Съд до дупка и за шефовете на болницата.
Извинявай, ама може ли да ми кажеш защо само на шефовете на болницата? Аз виждам още няколко виновници...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

сър Айвънхоу написа:
bead_ написа:
Абсолютно си права...
Аз мислех тази тема да я сложа в темата за даскалите, ама... реших, че ... абе... и аз вече не знам какво съм решил...

В "гадното комунистическо време" болници, детски градини и други подобни обществени заведения, задължително се захранваха от минимум две точки!!! Сега това го няма. Питам защо???
Митове батка - митове. Ела в северна българия да видиш какво прави ЕОН. Реже връзки на поразия, без предупреждение и без оглед дали е часно лице, фирма или нещо друго. Или имат срив във системата или са решили да "избият" някои лев. Прекъсват захранването за неплатени сметки, като неиздължените сметки си ги изсмукват буквално от пръстите. Нищо чудно някои главанак да е дръпнал шалтера нарочно(болниците по принцип имат големи задължения към монополите), а сега да се оправдават с авария, защото ако се докаже, че детето е починало вследствие на спряното токозахранване им е спукана работата.

пп Мен ми резнаха кабела за едно денонощие, защото водихме спор за "неиздължени" сметки от края на миналата година - авгус, септември и октомври 2006г :blink:. Успях да намеря фактури за два от месеците, а за единият ми се губеше, докато водих разговори с у-то във Варна, докато ходих в Г.Оряховица в специално създаденият център за работа с клиенти ме клъцнах, наложи се даже да си платя и такса за прикачване.:lol:
Аватар
Positum

търсите ли си правата?

Мнение от Positum »

Когато сте "жертва" на несправедливо отношение, рушвет или по една или друга причина са ви "прескочили" някакви служители ?
Аватар
сър Айвънхоу

Re: търсите ли си правата?

Мнение от сър Айвънхоу »

ppi написа:Когато сте "жертва" на несправедливо отношение, рушвет или по една или друга причина са ви "прескочили" някакви служители ?
До дупка!
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:Съд до дупка и за шефовете на болницата.
Извинявай, ама може ли да ми кажеш защо само на шефовете на болницата? Аз виждам още няколко виновници...
И за тях рекох.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:И за тях рекох.
:shy:Опссс, извинявам се! Несъм прочел, както трябва! Съжлаявам, мадам!
Bella Ciao
Публикувай отговор