Уморен съм като куче!

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Уморен съм като куче!

Мнение от Глас в пустиня »

От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.:winkw:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: Уморен съм като куче!

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.:winkw:
ами а честито
кои сте вие?
а ГЕРБ е болест
има я в медицинската номенклатура
Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест
квот едеш, после го драйфаш грубо казано
/познай кво ги чака гласувалите след време/
ебати смешниците са и името им такова
смешно:grin:
напомня ми за оня прословут съветски Научный Институт Химии Удобрений и Ядов:grin:
Последно промяна от Kent на 04.11.07, 23:31, променено общо 2 пъти.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
esti

Мнение от esti »

Честито!
Поне ти е сладка умората, доколкото разбирам.

И аз съм уморена.
Но не заради изборите.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.:winkw:
не трябва ли да е с повече от 50%?
не мис е карай-не знам ,затова питам.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

doktorka написа:
50%+1 глас са достатъчни. :winkw:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Честито! Успех му желая на момчето!

И го пазете, чувам, че било свестно...
Bella Ciao
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Кент написа:
България се люшка като люлката на Нютон. Люш- СДС, люш- НДСВ, люш- ГЕРБ, люш...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

Кент написа: Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест
квот едеш, после го драйфаш грубо казано
/познай кво ги чака гласувалите след време/
Хахах! И ти къртиш мивки, Кенте!
Има ли я в нета тази номенклатура на заболяванията, барабар със съкращенията, използвани за тях?

Лек ден!:-)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Нали знаеш, Боев - на нов началник и на малко прасе не се радвай. Никога не се знае, де, но...
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Кент написа: кои сте вие?
Бях писал и преди - "ние" сме групичка от пет човека, решихме да издигнем кандидатурата на човек, млад и без да се е обвързвал с политическа сила. Нащо желание съвпада и с желанието на младите в селото и хората на наша възраст.
Речено-сторено, събиране на подписи, регистрация и тн. Сложно, но не е невъзможно. За едно населено място е важен човека, а не политическата сила която го издига/спуска. Борбата беше тежка с всичките му салтанати, но мен най-много ме изненада изборната активност - 90%, почти като по бай тошово време, явно когато има идея, има и надежда, има и желание за промяна.
Такива нещица, дребни, но това е моето виждане - човек трябва да тръгне с промяна от себе си, да подреди своя дом и да върви напред. :-)
Аватар
Глас в пустиня

esti написа:Честито!
Поне ти е сладка умората, доколкото разбирам.

И аз съм уморена.
Но не заради изборите.
Сладка е да - хубаво е когато заспиваш измалял, но с чувство на удовлетворение от добре свършената работа.:-)
Аватар
Глас в пустиня

doktorka написа:
Айвън ти е отговорил вече - 50+1.:-)
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Thorn Within написа:
Кент написа:
България се люшка като люлката на Нютон. Люш- СДС, люш- НДСВ, люш- ГЕРБ, люш...
Така е! Вероятността да загубим беше голяма - партийното гласуване и месианството все още са страшна сила.:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.:cool:
Браво и на вас, и на момчето!!! Честито! Да се чуват повече такива неща, дано... :(
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:Нали знаеш, Боев - на нов началник и на малко прасе не се радвай. Никога не се знае, де, но...
Знам - никога не е късно да станеш за резил.:grin:

Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...:-)

Вярно - капка в морето ще каже някой. Ние сме малко над 1000 жители, колкото живущите в някой блок тип китайска стена от крайните квартали, но държим връзка и с читалищните настоятелства от съседните населени места, техните желания са сходни с наще, само дето малко не им достига... ако при нас нещата се получат, няма начин в следващите избори да не се включат и те...нещо като ефекта на снежната топка....май се размечтах- а!:-)
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

БоЕВ написа:.....

Вярно - капка в морето ще каже някой. Ние сме малко над 1000 жители, колкото живущите в някой блок тип китайска стена от крайните квартали, но държим връзка и с читалищните настоятелства от съседните населени места, техните желания са сходни с наще, само дето малко не им достига... ако при нас нещата се получат, няма начин в следващите избори да не се включат и те...нещо като ефекта на снежната топка....май се размечтах- а!:-)
Не си се размечтал много - обикновено така се случват нещата. Стискам палци да стане по-бързо!:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа: Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...:-)

Мечтай, мечтай!
Мечтите ти са достатъчно конкретни, за да се реализират.
Успех! :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.:cool:
Браво и на вас, и на момчето!!! Честито! Да се чуват повече такива неща, дано... :(
Дано! Дано хората които знаят и могат не стоят настрани. Съвсем скоро читалището ще направи 90години - подготвя се страхотна програма в обновения салон(на второ място е в общината, след салона на свищовското читалище) поканена е и любка Рондова.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа:
vyara написа:Нали знаеш, Боев - на нов началник и на малко прасе не се радвай. Никога не се знае, де, но...

Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...:-)

Вярвай, Боев, вярвай. Заразително е. :cool:
И мечтай също. Може би защото е малко селото, затова е по-лесно. Не вярвам ако става въпрос за голям град, да се случи така. Но ми харесва как звучиш. Обнадеждаващо някак. Радвам ти се. :cool:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Mila написа:
БоЕВ написа:.....

Не си се размечтал много - обикновено така се случват нещата. Стискам палци да стане по-бързо!:-)
Всичко зависи от нас си - как беше оная песничка - "Ако до всяко добро същество застане още едно..."
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
БоЕВ написа: Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...:-)

Мечтай, мечтай!
Мечтите ти са достатъчно конкретни, за да се реализират.
Успех! :lol:
Благодаря!
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
БоЕВ написа:

Вярвай, Боев, вярвай. Заразително е. :cool:
И мечтай също. Може би защото е малко селото, затова е по-лесно. Не вярвам ако става въпрос за голям град, да се случи така. Но ми харесва как звучиш. Обнадеждаващо някак. Радвам ти се. :cool:
Благодаря Верче! Лесно няма никъде, схемата е една, и за селата, и за градовете, разликата е в бройките. Не ми се иска да се сещам за вчера - мобилизацията беше пълна, деца и внуци караха до урните инвалиди и полуслепи хора за да обърнем партийния вот, а от другата страна на площада стояха лимузините...Обърнахме ги и сега ако искат да се оплакват не на ББ, а на арменския поп.:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа: Бях писал и преди - "ние" сме групичка от пет човека, решихме да издигнем кандидатурата на човек, млад и без да се е обвързвал с политическа сила. Нащо желание съвпада и с желанието на младите в селото и хората на наша възраст.
Речено-сторено, събиране на подписи, регистрация и тн. Сложно, но не е невъзможно. За едно населено място е важен човека, а не политическата сила която го издига/спуска. Борбата беше тежка с всичките му салтанати, но мен най-много ме изненада изборната активност - 90%, почти като по бай тошово време, явно когато има идея, има и надежда, има и желание за промяна.
Такива нещица, дребни, но това е моето виждане - човек трябва да тръгне с промяна от себе си, да подреди своя дом и да върви напред. :-)
Първият ми въпрос беше от коя партия си ти, и ми стана смешно. Като че ли има значение. Виж, като вземеш нашият си частен живот, как правилата по които се водим тук в обобщаващите си грамадански приказки не важат. Ние тука (общо взето)не говорим за нищо по- малко от съдбата на България и добруването на човечеството и затова сме принудени да използваме думи като ислям, християнство, демокрация, БСП и СДС. Ама за танцовия състав който си създал от значение е само инициативата на един или двама човека.
Поздрави, Боев! :good:
Нищо не зависело от нас, нали? Хич нищичко не зависи
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

:-) :good:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
БоЕВ написа: Бях писал и преди - "ние" сме групичка от пет човека, решихме да издигнем кандидатурата на човек, млад и без да се е обвързвал с политическа сила. Нащо желание съвпада и с желанието на младите в селото и хората на наша възраст.
Първият ми въпрос беше от коя партия си ти, и ми стана смешно. Като че ли има значение. Виж, като вземеш нашият си частен живот, как правилата по които се водим тук в обобщаващите си грамадански приказки не важат. Ние тука (общо взето)не говорим за нищо по- малко от съдбата на България и добруването на човечеството и затова сме принудени да използваме думи като ислям, християнство, демокрация, БСП и СДС. Ама за танцовия състав който си създал от значение е само инициативата на един или двама човека.
Поздрави, Боев! :good:
Нищо не зависело от нас, нали? Хич нищичко не зависи
Благодаря Грийн! Танцовия ансамбъл е дело на новия кмет, аз съм пълен музикален инвалид.:lol:

Някой има интерес да те убеди, че от теб нищо не зависи, и, че като не гласуваш изразяваш нещо - така правиш победата на опонента само още по-лесна и още по-убедителна.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Dark Lady написа:
:-) :good:
Благодаря!:-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.:cool:
Освен морална подкрепа, друго за сега не мога да дам... освен, ако не решите да дойдете при нас да ви намерим по кои структурни фондове да кандидатствате, та да вземете някой лев и от Европата... (това е напълно сериозно!!!)
Bella Ciao
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Браво за победата. Явно си е струвало усилията, щом толкова хора са го взели присърце.
Желая ви успех.:-)
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
Освен морална подкрепа, друго за сега не мога да дам... освен, ако не решите да дойдете при нас да ви намерим по кои структурни фондове да кандидатствате, та да вземете някой лев и от Европата... (това е напълно сериозно!!!)
Благодаря Айвън, ще търсим, ще питаме.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Niya написа:
Браво за победата. Явно си е струвало усилията, щом толкова хора са го взели присърце.
Желая ви успех.:-)
Благодаря Ния, днес са ни съобщили по БНР като нещо уникално.:-)
І

Мнение от І »

Чакай доде си тука. Задачка да ти дам. :-)
Намирай ми една кръшна къщовна мома, и се преселвам да отварям авиомоделен клуб при вас. :grin:
Ливади си имате.. къща все ще се намери..ако не ще спретнем набързо..
Тъкмо и биогоривата и новите технологии ще раздвижим. :-)
Само да не се Оплашиш, че ще правя по-убави фотоси от тебе.. :blum:
Аватар
Глас в пустиня

МЪЖжжж написа: Само да не се Оплашиш, че ще правя по-убави фотоси от тебе.. :blum:
Няма страшно, мисълта, че някой прави нещо по-добре от теб е мощен двигател.:winkw:
Къщите са кът, щото за 15-20 000лв вземаш къща с около декар двор и ти остават 10-тина хилядарки(от цената за апратамент в крайните квартали на Св) за ремонт, а в същото време си на 6км от центъра на града.:-)
За биогоривата - не знам. Нещо някъде се къса и определено не е при мен.:(
І

Мнение от І »

БоЕВ написа: За биогоривата - не знам. Нещо някъде се къса и определено не е при мен.:(
Има нещо дето се нарича "Know how"... Занаят се краде друже. :winkw: От някой дет "знае как".
Но освен генератора на идеи...трябва да има тим, отбор, екип.. който и да го изпълни. Айвън ти каза за мангизите... /те не са били никога проблем, когато знаеш как и защо/. :winkw:
Просто трябва да седнем и да се напием дълго, дълго заедно. Не мимоходом за час и половина... :-)
Затва кат идваш насам...земи звънни най-накрая. :lol: Верно, не съм Дарки... но ако се съберем /и аз и звънна :winkw: вервам си :lol:/ - ще дойде. :blum: А Айвън ще и отваря вратата, придърпва стола...като истински рицар. Докат не прекали с бирите.. и не почне да говори за работа. :lol:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

МЪЖжжж написа: Докат не прекали с бирите.. и не почне да говори за работа. :lol:
Олелеее, така ли правя, като прекаля с бирите? :shocked::shy: Не знаех! :rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

браво, възхищавам се на ентусиазма ти
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:браво, възхищавам се на ентусиазма ти
Благодаря Сноу, не е нещо извънредно и необичайно, просто трябва да бъдем по отговорни към себе си и околните(как само звучи в контекста на темата за Проди и циганите:lol:):-)
Публикувай отговор