Уморен съм като куче!
- Глас в пустиня
Уморен съм като куче!
От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
Re: Уморен съм като куче!
ами а честитоБоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
кои сте вие?
а ГЕРБ е болест
има я в медицинската номенклатура
Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест
квот едеш, после го драйфаш грубо казано
/познай кво ги чака гласувалите след време/
ебати смешниците са и името им такова
смешно
напомня ми за оня прословут съветски Научный Институт Химии Удобрений и Ядов
Последно промяна от Kent на 04.11.07, 23:31, променено общо 2 пъти.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Честито!
Поне ти е сладка умората, доколкото разбирам.
И аз съм уморена.
Но не заради изборите.
И аз съм уморена.
Но не заради изборите.
не трябва ли да е с повече от 50%?БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
не мис е карай-не знам ,затова питам.
- сър Айвънхоу
50%+1 глас са достатъчни.doktorka написа:не трябва ли да е с повече от 50%?БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Честито! Успех му желая на момчето!БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
И го пазете, чувам, че било свестно...
Bella Ciao
Bella Ciao
България се люшка като люлката на Нютон. Люш- СДС, люш- НДСВ, люш- ГЕРБ, люш...Кент написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Хахах! И ти къртиш мивки, Кенте!Кент написа: Гастро Езофагеална Рефлуксна Болест
квот едеш, после го драйфаш грубо казано
/познай кво ги чака гласувалите след време/
Има ли я в нета тази номенклатура на заболяванията, барабар със съкращенията, използвани за тях?
Лек ден!:-)
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Глас в пустиня
Бях писал и преди - "ние" сме групичка от пет човека, решихме да издигнем кандидатурата на човек, млад и без да се е обвързвал с политическа сила. Нащо желание съвпада и с желанието на младите в селото и хората на наша възраст.Кент написа: кои сте вие?
Речено-сторено, събиране на подписи, регистрация и тн. Сложно, но не е невъзможно. За едно населено място е важен човека, а не политическата сила която го издига/спуска. Борбата беше тежка с всичките му салтанати, но мен най-много ме изненада изборната активност - 90%, почти като по бай тошово време, явно когато има идея, има и надежда, има и желание за промяна.
Такива нещица, дребни, но това е моето виждане - човек трябва да тръгне с промяна от себе си, да подреди своя дом и да върви напред.
- Глас в пустиня
Сладка е да - хубаво е когато заспиваш измалял, но с чувство на удовлетворение от добре свършената работа.esti написа:Честито!
И аз съм уморена.
Но не заради изборите.
- Глас в пустиня
Айвън ти е отговорил вече - 50+1.doktorka написа:не трябва ли да е с повече от 50%?БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
- Глас в пустиня
Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.сър Айвънхоу написа:
- Глас в пустиня
Така е! Вероятността да загубим беше голяма - партийното гласуване и месианството все още са страшна сила.Thorn Within написа:България се люшка като люлката на Нютон. Люш- СДС, люш- НДСВ, люш- ГЕРБ, люш...Кент написа:
Браво и на вас, и на момчето!!! Честито! Да се чуват повече такива неща, дано...БоЕВ написа: Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.
- Глас в пустиня
Знам - никога не е късно да станеш за резил.vyara написа:Нали знаеш, Боев - на нов началник и на малко прасе не се радвай. Никога не се знае, де, но...
Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...
Вярно - капка в морето ще каже някой. Ние сме малко над 1000 жители, колкото живущите в някой блок тип китайска стена от крайните квартали, но държим връзка и с читалищните настоятелства от съседните населени места, техните желания са сходни с наще, само дето малко не им достига... ако при нас нещата се получат, няма начин в следващите избори да не се включат и те...нещо като ефекта на снежната топка....май се размечтах- а!:-)
Не си се размечтал много - обикновено така се случват нещата. Стискам палци да стане по-бързо!:-)БоЕВ написа:.....
Вярно - капка в морето ще каже някой. Ние сме малко над 1000 жители, колкото живущите в някой блок тип китайска стена от крайните квартали, но държим връзка и с читалищните настоятелства от съседните населени места, техните желания са сходни с наще, само дето малко не им достига... ако при нас нещата се получат, няма начин в следващите избори да не се включат и те...нещо като ефекта на снежната топка....май се размечтах- а!:-)
Мечтай, мечтай!БоЕВ написа: Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...
Мечтите ти са достатъчно конкретни, за да се реализират.
Успех!
Panta rhei...
- Глас в пустиня
Дано! Дано хората които знаят и могат не стоят настрани. Съвсем скоро читалището ще направи 90години - подготвя се страхотна програма в обновения салон(на второ място е в общината, след салона на свищовското читалище) поканена е и любка Рондова.4avdar4e написа:Браво и на вас, и на момчето!!! Честито! Да се чуват повече такива неща, дано...БоЕВ написа: Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.
Вярвай, Боев, вярвай. Заразително е.БоЕВ написа:Знам - никога не е късно да станеш за резил.vyara написа:Нали знаеш, Боев - на нов началник и на малко прасе не се радвай. Никога не се знае, де, но...
Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...
И мечтай също. Може би защото е малко селото, затова е по-лесно. Не вярвам ако става въпрос за голям град, да се случи така. Но ми харесва как звучиш. Обнадеждаващо някак. Радвам ти се.
- Глас в пустиня
Всичко зависи от нас си - как беше оная песничка - "Ако до всяко добро същество застане още едно..."Mila написа:Не си се размечтал много - обикновено така се случват нещата. Стискам палци да стане по-бързо!:-)БоЕВ написа:.....
- Глас в пустиня
Благодаря!Мнемозина написа:Мечтай, мечтай!БоЕВ написа: Вярвам - всичко друго са подробности. Намеренията и нагласите са, да се работи с помощта на специалисти и да се увличат по голям кръг от хора за подобряване на инфраструктурата, и съвземането на обществения живот - самодейност, спорт и...
Мечтите ти са достатъчно конкретни, за да се реализират.
Успех!
- Глас в пустиня
Благодаря Верче! Лесно няма никъде, схемата е една, и за селата, и за градовете, разликата е в бройките. Не ми се иска да се сещам за вчера - мобилизацията беше пълна, деца и внуци караха до урните инвалиди и полуслепи хора за да обърнем партийния вот, а от другата страна на площада стояха лимузините...Обърнахме ги и сега ако искат да се оплакват не на ББ, а на арменския поп.vyara написа:Вярвай, Боев, вярвай. Заразително е.БоЕВ написа:Знам - никога не е късно да станеш за резил.vyara написа:Нали знаеш, Боев - на нов началник и на малко прасе не се радвай. Никога не се знае, де, но...
И мечтай също. Може би защото е малко селото, затова е по-лесно. Не вярвам ако става въпрос за голям град, да се случи така. Но ми харесва как звучиш. Обнадеждаващо някак. Радвам ти се.
- Green Light
Първият ми въпрос беше от коя партия си ти, и ми стана смешно. Като че ли има значение. Виж, като вземеш нашият си частен живот, как правилата по които се водим тук в обобщаващите си грамадански приказки не важат. Ние тука (общо взето)не говорим за нищо по- малко от съдбата на България и добруването на човечеството и затова сме принудени да използваме думи като ислям, християнство, демокрация, БСП и СДС. Ама за танцовия състав който си създал от значение е само инициативата на един или двама човека.БоЕВ написа: Бях писал и преди - "ние" сме групичка от пет човека, решихме да издигнем кандидатурата на човек, млад и без да се е обвързвал с политическа сила. Нащо желание съвпада и с желанието на младите в селото и хората на наша възраст.
Речено-сторено, събиране на подписи, регистрация и тн. Сложно, но не е невъзможно. За едно населено място е важен човека, а не политическата сила която го издига/спуска. Борбата беше тежка с всичките му салтанати, но мен най-много ме изненада изборната активност - 90%, почти като по бай тошово време, явно когато има идея, има и надежда, има и желание за промяна.
Такива нещица, дребни, но това е моето виждане - човек трябва да тръгне с промяна от себе си, да подреди своя дом и да върви напред.
Поздрави, Боев!
Нищо не зависело от нас, нали? Хич нищичко не зависи
- Dark Angel
БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.

- Глас в пустиня
Благодаря Грийн! Танцовия ансамбъл е дело на новия кмет, аз съм пълен музикален инвалид.Green Light написа:Първият ми въпрос беше от коя партия си ти, и ми стана смешно. Като че ли има значение. Виж, като вземеш нашият си частен живот, как правилата по които се водим тук в обобщаващите си грамадански приказки не важат. Ние тука (общо взето)не говорим за нищо по- малко от съдбата на България и добруването на човечеството и затова сме принудени да използваме думи като ислям, християнство, демокрация, БСП и СДС. Ама за танцовия състав който си създал от значение е само инициативата на един или двама човека.БоЕВ написа: Бях писал и преди - "ние" сме групичка от пет човека, решихме да издигнем кандидатурата на човек, млад и без да се е обвързвал с политическа сила. Нащо желание съвпада и с желанието на младите в селото и хората на наша възраст.
Поздрави, Боев!![]()
Нищо не зависело от нас, нали? Хич нищичко не зависи
Някой има интерес да те убеди, че от теб нищо не зависи, и, че като не гласуваш изразяваш нещо - така правиш победата на опонента само още по-лесна и още по-убедителна.
- Глас в пустиня
Благодаря!:-)Dark Lady написа:БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.![]()
- сър Айвънхоу
Освен морална подкрепа, друго за сега не мога да дам... освен, ако не решите да дойдете при нас да ви намерим по кои структурни фондове да кандидатствате, та да вземете някой лев и от Европата... (това е напълно сериозно!!!)БоЕВ написа:Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.сър Айвънхоу написа:
Bella Ciao
Bella Ciao
Браво за победата. Явно си е струвало усилията, щом толкова хора са го взели присърце.БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
Желая ви успех.
- Глас в пустиня
Благодаря Айвън, ще търсим, ще питаме.сър Айвънхоу написа:Освен морална подкрепа, друго за сега не мога да дам... освен, ако не решите да дойдете при нас да ви намерим по кои структурни фондове да кандидатствате, та да вземете някой лев и от Европата... (това е напълно сериозно!!!)БоЕВ написа:Така е! Възстанови самодейците - танцов ансамбъл, вечеринки, сказки, хор. Изкрънка средства за ремонт на читалищния салон и привеждането му в норми със съвременните изисквания. Комп, принтер, скенер за читалищната библиотека. Озеленяване, беседка, люлки, склуптура в една от централните градинки - пак по програма. Ремонт на покрива и фасадата на детската градина...Награден с плакет от "Местни инициативи" за реализираните проекти и това е като гражданско лице, без да е във властта. Според мен такъв човек заслужава по широки правомощия.сър Айвънхоу написа:
- Глас в пустиня
Благодаря Ния, днес са ни съобщили по БНР като нещо уникално.Niya написа:Браво за победата. Явно си е струвало усилията, щом толкова хора са го взели присърце.БоЕВ написа:От 5.00часа тая заран съм на крак. Заслужаваше си. След тежка и епична битка успяхме да надвием ГЕРБ с...1 глас.
Желая ви успех.
Чакай доде си тука. Задачка да ти дам. 
Намирай ми една кръшна къщовна мома, и се преселвам да отварям авиомоделен клуб при вас.
Ливади си имате.. къща все ще се намери..ако не ще спретнем набързо..
Тъкмо и биогоривата и новите технологии ще раздвижим.
Само да не се Оплашиш, че ще правя по-убави фотоси от тебе..
Намирай ми една кръшна къщовна мома, и се преселвам да отварям авиомоделен клуб при вас.
Ливади си имате.. къща все ще се намери..ако не ще спретнем набързо..
Тъкмо и биогоривата и новите технологии ще раздвижим.
Само да не се Оплашиш, че ще правя по-убави фотоси от тебе..
- Глас в пустиня
Няма страшно, мисълта, че някой прави нещо по-добре от теб е мощен двигател.МЪЖжжж написа: Само да не се Оплашиш, че ще правя по-убави фотоси от тебе..
Къщите са кът, щото за 15-20 000лв вземаш къща с около декар двор и ти остават 10-тина хилядарки(от цената за апратамент в крайните квартали на Св) за ремонт, а в същото време си на 6км от центъра на града.
За биогоривата - не знам. Нещо някъде се къса и определено не е при мен.
Има нещо дето се нарича "Know how"... Занаят се краде друже.БоЕВ написа: За биогоривата - не знам. Нещо някъде се къса и определено не е при мен.
Но освен генератора на идеи...трябва да има тим, отбор, екип.. който и да го изпълни. Айвън ти каза за мангизите... /те не са били никога проблем, когато знаеш как и защо/.
Просто трябва да седнем и да се напием дълго, дълго заедно. Не мимоходом за час и половина...
Затва кат идваш насам...земи звънни най-накрая.
- сър Айвънхоу
Олелеее, така ли правя, като прекаля с бирите?МЪЖжжж написа: Докат не прекали с бирите.. и не почне да говори за работа.
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
- Глас в пустиня
Благодаря Сноу, не е нещо извънредно и необичайно, просто трябва да бъдем по отговорни към себе си и околните(как само звучи в контекста на темата за Проди и циганите:lol:):-)snowprincess написа:браво, възхищавам се на ентусиазма ти