Убаво де, нека си се фръцкат. Няма лошо. Ама аз ще им се подсмивам...doktorka написа:ама ти тъй си пишеш,защото не си жена...[unknown] написа:Аз не мога да кажа кой как ще се реализира само по една снимка. Не съм ясновидец. И ще е много нелепо да се впусна в подобно гадаене. Затова и не се опитвам.Dark написа:да, това са наши права.[unknown] написа: Всеки има право да се облича както си иска.
Аз пък си запазвам правото да се присмивам на когото си искам.8)
П.П. Хайде, чакаме те с нетърпение.8)
и все пак, аз не мога да им се смея. те са щастливи, доволни, с блясък в очите. не мога
живота е пред тях, има толкова възможности. повече от колкото ние ако нещата следват естествения си ход
Моята иронична усмивка е само за това което се вижда, външната форма- натруфените тоалети в светло синичко и розовко.. хе хе..., също и за декора.
По би им подхождал един трактор вместо тоя Хамър...:D
знаеш ли колко е приказно да си облечена като принцеса?
а знаеш ли ,колко е приказно да си имаш принц?
( а те са на свършек,не знам дали знаете)
а знаеш ли като си ходил с панталони все..как е едно такова 'женско" да сложиш пола...( бидейки жена естесвено...на вас мъжете само килтове..;)...)
та това че нямат стил и вкус....ми толко им мозъчето!..
те не са пепеляшки...
те са Хортензия и Жавота....
;)
Селянка да се наричам- първа радост е за мене...
Re: пепеляшките
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Убаво де, нека си се фръцкат. Няма лошо. Ама аз ще им се подсмивам...
:P8)[/quote]
ама много си такъв един "неприказен"...
м!
ама много си такъв един "неприказен"...
м!
ама много си такъв един "неприказен"...doktorka написа:Убаво де, нека си се фръцкат. Няма лошо. Ама аз ще им се подсмивам...:P8)
м!
Така е. Нямаше кой да ми разправя приказки на мен, камо ли да ми позволи да вярвам в тях. И си останах "неприказен"...

Така е. Нямаше кой да ми разправя приказки на мен, камо ли да ми позволи да вярвам в тях. И си останах "неприказен"...[/quote][unknown] написа:ама много си такъв един "неприказен"...doktorka написа:Убаво де, нека си се фръцкат. Няма лошо. Ама аз ще им се подсмивам...:P8)
м!
И царят попиталь младия юнак:
"искаш ли моята дъщеря за жена?"
"Не"
"е как не?!"
"А!...после д ами пише в АвтобиогрАфиЯта"царски зет"!!!"*
*Мирча кришан
( ако не си го слушал-ей Гаспода ни беше сложил линк да го прослушаш..непременно)
doktorka написа:
"Не"
"е как не?!"
*Мирча кришан
( ако не си го слушал-ей Гаспода ни беше сложил линк да го прослушаш..непременно)

мирча кришан[unknown] написа:doktorka написа:
"Не"
"е как не?!"
*Мирча кришан
( ако не си го слушал-ей Гаспода ни беше сложил линк да го прослушаш..непременно):lol::lol: Къде е линка? Заинтригува ме!:D