Мноооооого. И й прави страхотни фото сесии, ама са на неговия комп. Пък искам да ви ги покажа, ама ме е срам да го помоля. СТрахотни снимки!! Много гръндж, само в черно и бяло. Тя е красива... и се усеща любовта на тоя зад фотото. Страхотно е, невероятно усещане, само дето с таткото имаме някои противоречияDark Lady написа:Чавдарче, утре големия ЧРД а?
и влюбен
супер, жив и здрав да е и много късмет да има
Един мнооого, много стар филм
Охооо, откога не съм чувала тая песен, от когаааа
Благодаря!!!
Днес цял ден вали край мен, сякаш съм изникнала в рая
Ето и поздрав за поздравяващия
http://www.vbox7.com/play:41d8599d
Благодаря!!!
Днес цял ден вали край мен, сякаш съм изникнала в рая
Ето и поздрав за поздравяващия
http://www.vbox7.com/play:41d8599d
Не исках, де, ама ... то понякога някои неща или се случва или не се
:lol::lol:
http://www.youtube.com/watch?v=AVYfG-88AhM
Rain написа:Не исках, де, ама ... то понякога някои неща или се случва или не се:lol::lol:
Оспамихме
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Не.БоЕВ написа:ВВС?
п.п. Винаги съм се чудел защо девойките се прехласват по някакви такива ..измамни герои, ББ, "мъжете на честа", .. а истината е, че не знаеш дали ще се прибереш /жив/ в къщи. Това ли им трябва?! Женска му работа...
п.п.2
А на сердце опять горячо, горячо
И опять и опять без ответа
А листочек с берёзки упал на плечо
Он как я оторвался без ответа...
Последно промяна от І на 06.11.07, 01:20, променено общо 1 път.
Не, не ни трябва "това". Но ни трябва някой, минал "през това" И аз познавам един такъв. И го ненавиждам, и го обичамМЪЖжжж написа: п.п. Винаги съм се чудел защо девойките се прехласват по някакви такива ..измамни герои, ББ, "мъжете на честа", .. а истината е, че не знаеш дали ще се прибереш /жив/ в къщи. Това ли им трябва?! Женска му работа...
И другия, и другия (от клипа)МЪЖжжж написа:Rain написа::lol::lol:
Лека!
![]()
А това младото, Безруков, има такива топли очи ...
Има нещо мистично в тая работа, затова момите се прехласват
Хехе... Почвам да се убеждавам, че двойниците не са илюзия
Сутрешен поздрав и отлитам
http://www.youtube.com/watch?v=D-Y9GvglLZw
- Dark Angel
ах, така хубаво ми стана като прочетох....разтопих се като лед на слънце4avdar4e написа: Мноооооого. И й прави страхотни фото сесии, ама са на неговия комп. Пък искам да ви ги покажа, ама ме е срам да го помоля. СТрахотни снимки!! Много гръндж, само в черно и бяло. Тя е красива... и се усеща любовта на тоя зад фотото. Страхотно е, невероятно усещане, само дето с таткото имаме някои противоречия
не ни ги показвай - достатъчно е че ни каза

А какъв е истинският герой от мъжка гледна точка?:-)МЪЖжжж написа: Не.
п.п. Винаги съм се чудел защо девойките се прехласват по някакви такива ..измамни герои, ББ, "мъжете на честа", .. а истината е, че не знаеш дали ще се прибереш /жив/ в къщи. Това ли им трябва?! Женска му работа...
С уговорката ББ да го изключим от всички класации, от съображения за ПК.
Ох, тия квадратни гащи са ми поникнали на главата вече...4avdar4e написа:Ако е нормално едно бебе да се захласва от смях (ама не мож си представи захласване, чак на Докторка писахме, да нсъ задуши!!!), то всичко е нормално! От няколко дни гледа "Спондж Боб - квадратни гащи" и се хили... Абе, все съм имала деца, ама тва нормално ли е?? Пък Зв. вика, че било като мен: хили се, хили, в следващия момент - бам секиратаlatrevw написа: мерси за тъпканото и вземете лепнете една снимка на най-малкия звяр, че мноооу сладък бе, все порядке ли е с него
Снимка - след малко
Чаве, да ти е жив и здрав рожденикът, да те радва и да те слуша до когато трябва!
Panta rhei...
Щото тя темата почна от един филм, пък ния с Мнемо я завъртяхме нанякъде.. Става въпрос за едно детско филмче, по Диема Фемили го дават дублирано. Казва се "Спондж Боб - квадратни гащи" и е .... натрапчиво, да го наречемpocti_bezobidna написа:Да ви е честит рожденика!
Нещо за филмче не разбах какво било, ама нема везе!
Хубаво посрещане на празника, моного такива празници още!
ПС. Пък бебока много инелигентно гледа! Пу, да не му е уроки!
Благодаря, благодаря, на кого ли прилича
П.П. По тоя повод Айвъна се бъзикаше: Целия на баща си прилича, само очите му - на Зв.
Ами например за мен герой е Иван Иванов кмет на Сф докарал водата от Рила. Линка към Викито не става...затова потърси инфото сама.Mila написа: А какъв е истинският герой от мъжка гледна точка?:-)
Никога не съм обичал оръжията... ако това отговаря на въпроса ти. Просто понякога трябва и те да се ползват..
Последно промяна от І на 06.11.07, 19:08, променено общо 1 път.
Уф, тъкмо да ти отговоря и ...сега съм с превързан палец. Не че му има нещо на моят палец, ама малкият си поряза пръстчето и аз от солидарност и за да спре мъника да плаче...4avdar4e написа:Непрекъснато е нахилено, не спира да мърда, рита и ръкомаха, умре да гледа телевизия и заспива в стола пред ТВ-то, обича да спи по корем ...[unknown] написа:Звеневия в умален вариант.А ти имаш ли нещо общо с това дете?
Май това ни е общото
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Душица[unknown] написа: Уф, тъкмо да ти отговоря и ...сега съм с превързан палец. Не че му има нещо на моят палец, ама малкият си поряза пръстчето и аз от солидарност и за да спре мъника да плаче...И... сега двамата сме с превързани пръсти... Уф, че бързо стават белите...
Но пак за боец става въпрос, нали?С оръжие или без...МЪЖжжж написа:Ами например за мен герой е Иван Иванов кмет на Сф докарал водата от Рила. Линка към Викито не става...затова потърси инфото сама.Mila написа: А какъв е истинският герой от мъжка гледна точка?:-)
Никога не съм обичал оръжията... ако това отговаря на въпроса ти. Просто понякога трябва и те да се ползват..
- Глас в пустиня
Много е така...как да кажа...МЪЖжжж написа:По скоро за творец.Mila написа: Но пак за боец става въпрос, нали?С оръжие или без...
Всички улици в центъра били павирани. Открити били 12 нови училища, 2 болници и бани по кварталите. Тръгнали са няколко градски автобусни линии, разширила се трамвайната мрежа, а през 1941 г. бил пуснат и първият тролей към Горна баня. По същото време е започнало масово озеленяване на София. Така се появили кестените по централните булеварди. Облицовали с камък коритата на Владайската и Преловската река. През този период била открита и къпалнията "Мария Луиза", млекоцентралата и месокомбинатът.
Междувременно Иван Иванов вече подготвя и строителството на язовир "Бели Искър". Съоръжението е било с обем 15,3 млн. кубични метра и е пуснато през 1949 г.
Веднага след 9 септември обаче талантът и човещината на кмета бързо са забравени и той е арестуван и осъден на доживотен затвор. Първоначално обвиненията срещу него са икономически, а после и политически. На 21 април 1945 г. Иван Иванов е осъден на доживотен затвор. Обвинителите му са затруднени какво да измислят, за да го затворят, защото той е бил почтен мъж, не е присвоил нито стотинка и е работел денонощно за благото на софиянци. Фатално за Иванов се оказва едно негово стихотворение, публикувано в "Зора". В него се казва: "Нека падат тука бомби, ще се крием в катакомби". Негодувание заради тези стихове залива целия град и столичани са готови да разкъсат кмета-поет с позорната титла "апологет на фашизма".
Докато е в затвора, народната власт се обръща към Съветския съюз с молба да им изпратят специалисти за построяването на язовир "Искър". От Москва обаче идва отговор, че България си има световен хидроинженер - Иван Иванов.
Още докато е в затвора, той започва да прави чертежите на язовира. Всяка сутрин двама милиционери го водят в проектантската стая и след края на работното време го връщат в килията. Две години по-късно, през 1946 г., е помилван. Язовирът е пуснат в експлоатация на 6 септември 1954 г. и е наречен на името на Сталин. Иван Иванов умира след тежко и мъчително боледуване през 1965 г. Но язовир "Искър" и досега осигурява на всеки софиянец по 300 литра бистра и евтина вода на денонощие.
Типично по нашенски.
пп А, аз си мислех че говориш за оня "воиник" дето прави от селото столица...