Луно, луно...
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Аз, като гледам, така наречения "попфолк", май вече сме го заграбили цялото "наследство"!Mila написа:Ей, значи ако има нова балканска война, тя ще е за преразпределение на културното наследство.
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
То навремето имаше един фейлетон: Как ще превземат България за 2 часа:Mila написа:Ъхъм, ние ги мислим за простаци, а то било част от военната стратегия и тактика.сър Айвънхоу написа:
Аз, като гледам, така наречения "попфолк", май вече сме го заграбили цялото "наследство"!
Достатъчно било сърбите, гърците или турците (зависи, кои са решили да ни превземат) на танковете си вместо оръдия да сложат мощни колони и да ги надуят яко с тяхната си музика... Нашите войници само щели да се предадат...
П.П. Нещо като в "Апокалипсис сега" се получи моето изказване...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Re: Луно, луно...
Промити мозъци!:-)сър Айвънхоу написа:...земьо македонска...:rotfl24::rotfl24:
- Глас в пустиня
сър Айвънхоу написа:То навремето имаше един фейлетон: Как ще превземат България за 2 часа:Mila написа:Ъхъм, ние ги мислим за простаци, а то било част от военната стратегия и тактика.сър Айвънхоу написа:
Аз, като гледам, така наречения "попфолк", май вече сме го заграбили цялото "наследство"!
Достатъчно било сърбите, гърците или турците (зависи, кои са решили да ни превземат) на танковете си вместо оръдия да сложат мощни колони и да ги надуят яко с тяхната си музика... Нашите войници само щели да се предадат...
П.П. Нещо като в "Апокалипсис сега" се получи моето изказване...
Знаем ги всичките що за войници са.
- Глас в пустиня
Една от Божийте заповеди е - не кради!Mila написа:Ей, значи ако има нова балканска война, тя ще е за преразпределение на културното наследство.
Натрупването и напластяването на балканите е огромно. Проследих линка под статията и стигнах до "македонските" църкви в Албания.
Стига, че родното място на Кемал Ататюрк усилено се премълчава, иначе ще има въргал.
- сър Айвънхоу
Нали знаеш:БоЕВ написа:Тва да не са македонски войници на български танкове в бой срещу албанските сепаратисти.
Сръбският войник не отстъпва! Командва се: "Кръгоооом!" и пак "Напреееееед!"
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Допреди двайсетина години бяха въоръжени с някакви измислени пушки, а при обход по браздата сърбите се криеха по шумките за да не се срещат с българските граничари.сър Айвънхоу написа:Нали знаеш:БоЕВ написа:Тва да не са македонски войници на български танкове в бой срещу албанските сепаратисти.
Сръбският войник не отстъпва! Командва се: "Кръгоооом!" и пак "Напреееееед!"
- Глас в пустиня
Цъ, малко по в страни, това е официялната версия. Известен е факта, че изпитва голяма привързаност към България и говори много добре български, но никой не се наема да каже защо е така...пък и той май е единственият блондин управлявал турция.4avdar4e написа:Що пък да се премълчава?? Щом до мен е стигнало, че е роден в Солун...БоЕВ написа: Стига, че родното място на Кемал Ататюрк усилено се премълчава, иначе ще има въргал.
...нищо не знаете вий:mad:Mila написа:Ей, значи ако има нова балканска война, тя ще е за преразпределение на културното наследство.
и Sheakespeare е македонец
Sheake-speare = Шек-Спир = еШек-Спир = еШек-Спиро
Ешек-Спиро = Спиро Магарето
/от Битола/
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
Кент написа:...нищо не знаете вий:mad:Mila написа:Ей, значи ако има нова балканска война, тя ще е за преразпределение на културното наследство.
/от Битола/
Еваларка ти редим! Супер е това!!!!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Мммм-да, къде са те, а къде сме ние!:rotfl24:Кент написа:...нищо не знаете вий:mad:Mila написа:Ей, значи ако има нова балканска война, тя ще е за преразпределение на културното наследство.
/от Битола/
и нещо копнато

Самуил, Орфей, Исус, Буда, Конфуций, Омир, Свети дух - всичките са макета, пишещи, говорещи и изповядващи се на гадния български език. Докъде може да стигне промиването на кратуни!.. За съжаление, тъй като имаме общи гени, във всичко си приличаме - не само в такива изцепки: когато макетата са на зор, протягат ръка към нас; когато пък ние сме на зор, веднага си спомняме за дядо Иван.
- Green Light
В Гоце Делчев имало много ОМО Илинденци, дето нали се мислят за македонци и там знамена веят, пеят и на маса избиват десетки, гърци, сърби и всякакви народности, от които в момента няма наблизо. Та един приятел с един такъв отишли в Гърция на почивка. Малко на риба, децата да се плацикат, жените свят да видят, такива работи. Настанили се, нарамили въдиците и тръгнали. - По едно време -вика моя приятел- тоя се спря като закован пред някаква мозайка на тротоара, просълзи се и протегна ръце напред. Моя приятел се стреснал леко. - Кво ти е, бе, човек! - казал- Сърцето ли нещо? Пък оня посочил мозайката и почнал да шепне "Милата ми звездица!" щото нали гърчолята направили звездата на Виргиня(дет е на македонското знаме) от плочки по средата на тротоара. На моя човек лошо му станало. - Тръгвай- рекъл- и вземи да се държиш като възрастен, че сега шти отбележа три звезди на виргиния. Две отзад и една отпред на челото.
Психо.
Психо.
- Глас в пустиня
Не, не е необходимо!4avdar4e написа:Айде, пак почна със световните конспирацииБоЕВ написа: Цъ, малко по в страни, това е официялната версия. Известен е факта, че изпитва голяма привързаност към България и говори много добре български, но никой не се наема да каже защо е така...пък и той май е единственият блондин управлявал турция.
Ставаше въпрос за натрупванията и напластяванията. Кемал е такъв, какъвто е решил да бъде и няма никакво значение, че произхожда от ислямизирано-българоговорящо село в Албания. Както са стотици села отатък гръцката граница - българоговорящимюсолмани водени на отчет като чисти гърци.
Re: Луно, луно...
Ми, хубаво- нека да е тяхна, тоест- наша.сър Айвънхоу написа:...земьо македонска...:rotfl24::rotfl24:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ами те са млада нацияGreen Light написа:В Гоце Делчев имало много ОМО Илинденци, дето нали се мислят за македонци и там знамена веят, пеят и на маса избиват десетки, гърци, сърби и всякакви народности, от които в момента няма наблизо. Та един приятел с един такъв отишли в Гърция на почивка. Малко на риба, децата да се плацикат, жените свят да видят, такива работи. Настанили се, нарамили въдиците и тръгнали. - По едно време -вика моя приятел- тоя се спря като закован пред някаква мозайка на тротоара, просълзи се и протегна ръце напред. Моя приятел се стреснал леко. - Кво ти е, бе, човек! - казал- Сърцето ли нещо? Пък оня посочил мозайката и почнал да шепне "Милата ми звездица!" щото нали гърчолята направили звездата на Виргиня(дет е на македонското знаме) от плочки по средата на тротоара. На моя човек лошо му станало. - Тръгвай- рекъл- и вземи да се държиш като възрастен, че сега шти отбележа три звезди на виргиния. Две отзад и една отпред на челото.
Психо.
Но ще се обединим - рано или късно.
Няма да се обединим - самички ще си се върнат плачещи. Като непослушно мамино синче са, д'гие@aMila написа: Но ще се обединим - рано или късно.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
maggot написа:Няма да се обединим - самички ще си се върнат плачещи. Като непослушно мамино синче са, д'гие@aMila написа: Но ще се обединим - рано или късно.
тукашните "самоопределящи се етноси" не са ли достатъчни?
мен ако ме пита някой - хич да не се "връщат"
да си седят там отделени и да играят
на шикалки с шиптърите:twisted:
да се сърбеят, да се гърчеят
боли ме
те не са ми братя
по-големи измекяри са и от нас
- Глас в пустиня
По важно е, кой им песничка пее!:winkw:Кент написа:maggot написа:Няма да се обединим - самички ще си се върнат плачещи. Като непослушно мамино синче са, д'гие@aMila написа: Но ще се обединим - рано или късно.
тукашните "самоопределящи се етноси" не са ли достатъчни?
боли меу:twisted: за тях
те не са ми братя
Страна возникла в 1991 г. в результате распада Социалистической Федеративной Республики Югославии. Однако еще во второй половине X в. на ее территории существовало независимое государство с центром в городе Охриде.
Около 70% населения республики составляют македонцы. В стране живут также албанцы, турки, цыгане, сербы.(!?)
Совсем иной облик имеет древний город Охрид, расположенный на берегу одноименного озера. С ним связана деятельность Климента и Наума, учеников Кирилла и Мефодия, распространявших на Балканском полуострове кириллический алфавит и славянскую письменность (IX — X вв.). В Охриде сохранилось много памятников средневековой архитектуры, среди которых — стены крепости царя Самуила X в., храм Святого КлиментаXIII в., церковь Святой Софии, построенная в IX — XIV вв. и знаменитая фресками XI — XIV вв., другие церкви и монастыри.(дали пък тоя Самуил не е царят на онова независимое государство от Х-ти век:twisted:)
Земли, на которых сейчас расположена республика, имеют сложную историю. Название страны восходит к древнему государству, существовавшему на Балканском полуострове в V — II вв. до н. э. В VI — VII вв. здесь поселились славянские племена. В средние века территория Македонии в разное время входила в состав Болгарии, Византии, Сербии. В конце XIV в. эти земли захватила Османская империя. В результате Балканских войн 1912 — 1913 гг. историческая область Македония была разделена между Сербией (Вардарская Македония), Грецией (Эгейская Македония) и Болгарией (Пиринский край). В 1918 г. Вардарская Македония стала частью Королевства сербов, хорватов и словенцев (с 1929 г. — Югославия). В 1945 — 1991 гг. входила в состав Югославии на правах республики. В 1991 г. принята новая конституция Македонии, республика провозглашена суверенным государством
Целият материал тук:
www.msrs.ru/organisations/mak/
Така си е. Ма теб никой те не пита.Кент написа: тукашните "самоопределящи се етноси" не са ли достатъчни?
боли меу:twisted: за тях
те не са ми братя
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...