ни ми съ праИ, че не разбирашvyara написа:
всичко знаеш ти
Сори, ама не се сещам. За оня път дето ми скочи за идеалистите и философите ли намекваш. Защо да те нападам за това? Прав си беше. Само дето не знаеш, че аз знам, че си бил прав. Еми... ако е било за тогава (щото друго наум не ми идва), няма за какво да те мятам.suaganyogo написа:ни ми съ праИ, че не разбирашvyara написа:
всичко знаеш ти
vyara написа:На френски буквалното сладко е различно от другото сладко.suaganyogo написа:как е суит на френскиvyara написа:![]()
![]()
Можеш да използваш миньон, дус (mignone, douce), примерно
Ама недей по-добре, че ме разнежваш
Сега и дупе ли да те уча как е?suaganyogo написа:е хубаво де, ами можеш ли да кажеш "миньон дупЕ"?vyara написа: На френски буквалното сладко е различно от другото сладко.
Можеш да използваш миньон, дус (mignone, douce), примерно
Ама недей по-добре, че ме разнежваш
на мен ми напомня на филе миньон
ако ще е дупе, да е дус, май
Че аз така си повръщам, бе! Изискано! По френски. Найш как изискано се излива по дрехите? И специални дрешки за повръщане си имам, ку искаш да знайш!suaganyogo написа: можеш да повърнеш, но изискано, на френски
да стане едно дус повръщано или по-скоро повръщано миньон
уф, обърках се
= Лично Съобщение = Прайвът Месидж = privé communication.suaganyogo написа:ПМ=ЛСvyara написа: Кво е ПМ?
esti написа:Не млъквай така лесно де!vyara написа:
Нищо няма да кажа. Млъкнах.
Захапи Маготича, да се разбере, че днес е ден за революции.
Няма да пропускаме светлите дати я!:lol:
Ох, не знам Маготича как и какво е изтълкувала, ама ако знаеш това, което сега написа как звучи....vyara написа:esti написа:Не млъквай така лесно де!vyara написа:
Нищо няма да кажа. Млъкнах.
Захапи Маготича, да се разбере, че днес е ден за революции.
Няма да пропускаме светлите дати я!:lol:Тя Маготича грешно изтълкува нещата. Ама аз по-късно се светнах. Явно отстрани изглежда като лигава свалка, а пък аз просто помагам на Шуангого с френския. Любознателно момче е той.
Ама вече ще му давам уроци само на персонални месиджи и срещу съответното заплащане. Стига аванта.
Аууу, каква си мръсница!vyara написа:Ами звучи, кат сте мръсТници.esti написа: Ох, не знам Маготича как и какво е изтълкувала, ама ако знаеш това, което сега написа как звучи....:lol:
То човек у тоя 3о4о вече не може спокойно да си говори без нещо да "звучи". Айде закривайте го да мирясаме всички.
Eй, защо ли имам спомен, че този въпрос беше отправен пак преди време. Кога ли беше?esti написа:на доизживяване ли е вече, как мислите?
на мен нещо ми се губи предишната атмосфера.
Стига, я! Още малко на всеки дето е влизАл в темата ще искаш по 200 кинта, кожедер ньеден!vyara написа: Тя Маготича грешно изтълкува нещата. Ама аз по-късно се светнах. Явно отстрани изглежда като лигава свалка, а пък аз просто помагам на Шуангого с френския. Любознателно момче е той.
Ама вече ще му давам уроци само на персонални месиджи и срещу съответното заплащане. Стига аванта.
Знаеш, че те обичам ма ше кажеш ли къде ги видя тия години?esti написа:Помня, че имаше време, когато с години витаеше един и същ дух.
А сега...
Абе, квото такова.

Аз винаги съм си го оприличавал на "Бар Наздраве"- малко посетители, но пристрастени към мястото. Познават се един други и им е приятно заедно . Та така...Житената Питка написа: Зочо винаги си е било на умиране. То в това му е чара.
Ако се наблъскат няколко хиляди глави ше се загуби трапезната атмосфера, нещото което ме е дърпало винаги към този форум.

Забрави да кажеш и пиянска атмосфера. Етап 3 - всеки говори и никой не го слушаЖитената Питка написа:...
Ако се наблъскат няколко хиляди глави ше се загуби трапезната атмосфера, нещото което ме е дърпало винаги към този форум.