Искам си Капинчо
-
Дядо Капинчо
Или вече сме попретръпнали.vyara написа:Е, никой не е псувал, нито пък е викал хак му е.Мнемозина написа:Трети този път си замълчахме, понеже нали си се знаем.. написа: ...
Важното, е че някой някого псува в един КЛУБ, а други викат хак му е.
...
Чувствам се виновна.
Обаче аз вече се уморих и няма да се повтарям пак...
Все едно.
Panta rhei...
Е, аз наистина не те разбирам. Защо е важно, че са ни различни позициите по някой въпроси. Ми, няма как да са еднакви! И ти го писах, че не е чак толкова важно и нищо чак толкова не се е случило, но ти си се заинатил, че ще си тръгваш... Аз съм изказвал крайни мнения, с които много хора не са били съгласни, е кво от това- да си тръгна ли?! Ако беше така- сто пъти трябваше да съм си тръгнал досега. И за предателство говориш- хич пак не те разбирам. Кой съм предал? Теб ли? Откъде накъде!. написа: Незнайни, Незнайни, само искам да ти кажа, че нищо не си разбрал. Не очаквах, точно ти да не ме разбереш, но аз съм свикнал да бъда предаван - в реала, не само във виртуала. Е, някои хора после са ми идвали в къщи с торта и бутилка уиски да се извиняват. Сега да не ме разбереш пак погрешно. Не те чакам нито с торта, нито с уиски.
Отивам си точно, защото винаги съм бил готов да поема последствията от думите си и в реала и във виртуала. Не мога един път да "издам смъртна присъда на дете", а след това да пускам шегички. Колкото до Дарки, не знам как мога да приема за нормално някой да си гука с мен на бележки, след това да ми тегли майната и да очаква да остана с него (нея) "на една маса".
Мислете си каквото искате за мен. Черпете информация от дир-а или където искате, но за мен достойнството е най важното и за него в буквалния смисъл съм ритал хилядарки, така че загубата на удоволствието от едни клуб (имаше го) не е непосилна цена. 99.999% дори и да е вярно, а то не е, това не е най важното. Важното, е че някой някого псува в един КЛУБ, а други викат хак му е.
Не е трудно да си тръгна. На моята възраст ми се налага и ще ми се налага все по-често. Преди години една колежка беше лудо влюбена в един женен мъж. Разведе го, но той почина внезапно след две седмици. След още две тя беше женена за един англичанин и замина за Лондон. И втори пример. Приятелката на мой колега умря от рак за два месеца. Дори успяха да се оженят седмица преди да почине. Това беше през март. Сега той чака дете през януари от друга жена със същото име. Знам, че има много тълкувания на подобно поведение, но за друго ми е думата.
На фона на тези живи примери какво има да драматизираме напускането на един виртуален клуб, койте не ме познава, и членовете на който аз също не познавам.
Това е предпоследното ми мнение тук. Последното дължа на Мила.
Може би не съм прав, че искаш пълно одобрение и като не го получаваш- си тръгваш, но това е най- логичното заключение. Защо си тръгваш иначе? И как да си го обясним?
Да поемеш отговорност за думите си- не означава да избягаш.
Последно промяна от Ън на 07.11.07, 22:00, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ама какви псувни и аз нищо не разберам! Това на лични бележки ли е било, щото тук не съм прочел такова нещо.esti написа:Аз пък така и не разбрах, какво аджеба стана?:shocked:Мнемозина написа:Трети този път си замълчахме, понеже нали си се знаем.. написа: ...
Важното, е че някой някого псува в един КЛУБ, а други викат хак му е.
...
Чувствам се виновна.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Не, май личните бележки са били с Дарк (некоректно от негова страна да го споменава в ефир) и след това тя нещо му е рекнала тук и той се е обидил.[unknown] написа: Ама какви псувни и аз нищо не разберам! Това на лични бележки ли е било, щото тук не съм прочел такова нещо.
Аз това разбрах.
Детската градина вече не стачкува.
Аз все още си мисля (или се заблуждавам???) че тук сме все възрасти хора, демек разумни, попретръпнали, естествени..esti написа: Не, май личните бележки са били с Дарк (некоректно от негова страна да го споменава в ефир) и след това тя нещо му е рекнала тук и той се е обидил.
Аз това разбрах.
Детската градина вече не стачкува.
Или аз пак нещо съм пропуснала?? И отношенията са като в завод:blink:
Какви са отношенията в завода?4avdar4e написа: Аз все още си мисля (или се заблуждавам???) че тук сме все възрасти хора, демек разумни, попретръпнали, естествени..![]()
Попретръпването е за всеки различно.
Някои никога не успяват.
Panta rhei...
А някои просто преиграват.Мнемозина написа:Какви са отношенията в завода?4avdar4e написа: Аз все още си мисля (или се заблуждавам???) че тук сме все възрасти хора, демек разумни, попретръпнали, естествени..![]()
Попретръпването е за всеки различно.
Някои никога не успяват.
Не оспорвам правото на всеки да се обижда от каквото и както си го чувства, ама да вменяваш вина и в две изречения да завързваш интрижка ми идва в повече.Мнемозина написа:Ами не знам.esti написа: А някои просто преиграват.
Всеки гледа през очите си.
Който се е обидил - тегли една една майна наум или лично на който го е обидил и си тръгва....или квото там иска.
Ходила ли си на бригада? Аз 2 пътиМнемозина написа: Какви са отношенията в завода?![]()
П.П. Доброволно се отказвам от медала..
esti написа: Не оспорвам правото на всеки да се обижда от каквото и както си го чувства, ама да вменяваш вина и в две изречения да завързваш интрижка ми идва в повече.
Който се е обидил - тегли една една майна наум или лично на който го е обидил и си тръгва....или квото там иска.
Кога ще си правим баничка??? Тъй де, напълно те подкрепям, детската градина вече работи
Аз вина не вменявам. Казах, че се чувствам виновна и толкова.esti написа:Не оспорвам правото на всеки да се обижда от каквото и както си го чувства, ама да вменяваш вина и в две изречения да завързваш интрижка ми идва в повече.Мнемозина написа:Ами не знам.esti написа: А някои просто преиграват.
Всеки гледа през очите си.
Защото може би е било възможно да не се стига до тези две изречения.
А може и да не е било. Никога не е ясно.
Panta rhei...
Аха, разбрах.4avdar4e написа: Ходила ли си на бригада? Аз 2 пътиНо... студентската ми бригада беше във фабрика за консерви. Това е представата ми за завод. Едно огрооооооомно хале. Всеки е на показ пред всички. Правиш, квото правиш, все някое очо те вижда. Обаче, за моя изненада, се оказва, че има разни малки складчета, нишички и други местенца, където някои хора се крият. Някои да спят, други - да пият, трети - по двойки...
П.П. Доброволно се отказвам от медала..
За мой срам не съм била в завод никога и това си беше направо много ценно пояснение.
От кой точно медал се отказваш?
Пак съм в период на недоумение, сигурно онази там би ми се въртяла наляво.
Проверих, наляво ми се върти, да.
Panta rhei...
Кой говори за тебе ма!Мнемозина написа:Аз вина не вменявам. Казах, че се чувствам виновна и толкова.
Защото може би е било възможно да не се стига до тези две изречения.
А може и да не е било. Никога не е ясно.
Аз за Капинчо казах, че вменява вина и заформя интрижки.
А дали е било възможно да не се стига до това, не знам.
Има си хора, които просто не могат да се приобщят към дадена среда и самата среда нищо не би могла да направи по въпроса. Аз не чувствам вина тоест.
Имам някакъв спомен, че подобен сценарий преди време се разигра и в 40-50 - пак с него.
Не може все средата да е виновна.
Ми не съм съгласна с вас по този въпрос, девойки.4avdar4e написа:esti написа: Не оспорвам правото на всеки да се обижда от каквото и както си го чувства, ама да вменяваш вина и в две изречения да завързваш интрижка ми идва в повече.
Който се е обидил - тегли една една майна наум или лично на който го е обидил и си тръгва....или квото там иска.Кога ще си правим баничка???
Тъй де, напълно те подкрепям, детската градина вече работи
Конкретният случай наистина е особен, но по принцип - поне според мен - не бива да е така.
Да си кажа аз, че съм на различно мнение.
Panta rhei...
Аз не съм среда ма!esti написа: Кой говори за тебе ма!
Аз за Капинчо казах, че вменява вина и заформя интрижки.
А дали е било възможно да не се стига до това, не знам.
Има си хора, които просто не могат да се приобщят към дадена среда и самата среда нищо не би могла да направи по въпроса. Аз не чувствам вина тоест.
Имам някакъв спомен, че подобен сценарий преди време се разигра и в 40-50 - пак с него.
Не може все средата да е виновна.
И мога да си се чувствам виновна колкото си искам.
Panta rhei...
Ох, шантава работа, шантава тема.
Обаче Ести сега като каза за вменяването на вина, и аз се замислих. Щото съм податлива да ми вменяват вини... обаче като се замислих и то какво излиза - Капинчо не си е променил мнението, той си настоява на своето, а ние - като Мнемо и аз се чувстваме виновни, че имаме друго мнение и че всъщност всички са на друго мнение
Абе шантава работа ви казвам. Айде да закриваме клуба, че ша полудея
Обаче Ести сега като каза за вменяването на вина, и аз се замислих. Щото съм податлива да ми вменяват вини... обаче като се замислих и то какво излиза - Капинчо не си е променил мнението, той си настоява на своето, а ние - като Мнемо и аз се чувстваме виновни, че имаме друго мнение и че всъщност всички са на друго мнение
- Dark Angel
начи с това си изказване направо утрепА всичко детско, чисто и невинно у мен. написа:...... Колкото до Дарки, не знам как мога да приема за нормално някой да си гука с мен на бележки, след това да ми тегли майната и да очаква да остана с него (нея) "на една маса".
как може да пишеш такова нещо? ти си мръсно копеле да му се не види....ама много мръсно........ама много долно..........
начи ако съм ти подчинена верно мога да дойда с бутилка единствено за да ти счупя главата с нея........
какво гукане бе глупако? гукане ако съм се влюбила и те свалям.....аз ти разправям за мои лични преживявания....какво гукане......
това че съм си писала на бележки с който и да е не значи че аз ще бъда негов защитник за вся и всьо..... ти изказмаш мнение което ме отваращава и аз го пиша..... заради споделени мисли няма да си прехапя езика и да замълча лицемерно
майната ти.....такива като теб....повръща ми се

Виж, аз казах, че това с Капинчо е по-особен случай. Но не беше и точно така, както го казваш.esti написа:Какво?Мнемозина написа:
Ми не съм съгласна с вас по този въпрос, девойки.
Конкретният случай наистина е особен, но по принцип - поне според мен - не бива да е така.
Да си кажа аз, че съм на различно мнение.
Не си съгласна с нас???
Аз си тръгвам!:blum:
Нещо такова се получи с Капинчо за съжаление.
Хайде да не задълбаваме повече. Възможно е да виждам фантоми, само че втора подобна ситуация за една седмица ми идва в повече.
Не обичам да губим хора и това е.
Panta rhei...
Що втора?Мнемозина написа:
Виж, аз казах, че това с Капинчо е по-особен случай. Но не беше и точно така, както го казваш.
Хайде да не задълбаваме повече. Възможно е да виждам фантоми, само че втора подобна ситуация за една седмица ми идва в повече.
Не обичам да губим хора и това е.
Нещо съм пропуснала май.
Не си ли забелязала, че периодически някой се опитва да прави от нас, 3о4овечеството, социален експеримент?!? Да се опитва да ни управлява, да ни вменява мисли, чувства и качества? Ей така, ан блок, да ни гледа сеира??vyara написа:Ох, шантава работа, шантава тема.
Обаче, какво се оказва?!? (айде, почнах да прекалявам с препинателните знаци
Абе, що ли не ходя да си гледам "ИЗгубените", същата работа
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо