И не знам защо се сетих за мъжемелачка.
А тук има нещо и за другите:
http://www.t-nation.com/tmagnum/figureI ... a?pageNo=1

Remmivs написа:днес видях ето това там на екрана на единия лаптоп, докато се опитвах да си поема дъх след една порция желязо 130 кг нетто
И не знам защо се сетих за мъжемелачка.
А тук има нещо и за другите:
http://www.t-nation.com/tmagnum/figureI ... a?pageNo=1
Къф сън бе брато?! С тия изроди посред нощ ме уплаши...Remmivs написа: И наистина лека нощ казвам на всички!

МЪЖжжж написа: Къф сън бе брато?! С тия изроди посред нощ ме уплаши...:eek:
Не можа ли някое нежно създание да пуснеш...а то толкова мускули и у месарница не съм виждал.
Я за равновесие...
Баси. То онези типични женски черти: грация, нежност, кокетничене... и те изчезнаха. Май т`ва ще е. Ш`ни бият и ш`ни разметат кат маче у дирек, а ние...боси и бременни пред печката..
Бял, хетеросексуален...Умрех.
Нещо тука не сФащам.МЪЖжжж написа:
....
Баси. То онези типични женски черти: грация, нежност, кокетничене... и те изчезнаха. Май т`ва ще е. Ш`ни бият и ш`ни разметат кат маче у дирек, а ние...боси и бременни пред печката..
Бял, хетеросексуален...Умрех.
Нищо за несхващане няма. Много от дамите, които срещам през живота си /дори и приятели/ ме гледат странно като се опитам да им отвора вратата, да преместя стола им, да подам ръка, да помогна с обличането... Знам бе, знам. Могат съвсем предоволно и предостатъчно и сами. Но...приятно ми е да го правя. Па после... къде изчезнали рицарите..Mila написа: Нещо тука не сФащам.
С мъка на сърцето ще си призная, че мъжете софиянци сте по-големи кавалери от бургаските.МЪЖжжж написа: Нищо за несхващане няма. Много от дамите, които срещам през живота си /дори и приятели/ ме гледат странно като се опитам да им отвора вратата, да преместя стола им, да подам ръка, да помогна с обличането... Знам бе, знам. Могат съвсем предоволно и предостатъчно и сами. Но...приятно ми е да го правя. Па после... къде изчезнали рицарите..Е го и Айвънхоу се прекръсти на Смехурко. Такива сме напоследък. Смехурковци. Водили сме я тази приказка. Не в твое присъствие.
Нямам намерение да съм адвокат на никого, но мога да поясня, че те гледат странно не защото не харесват подобни прояви,МЪЖжжж написа:Нищо за несхващане няма. Много от дамите, които срещам през живота си /дори и приятели/ ме гледат странно като се опитам да им отвора вратата, да преместя стола им, да подам ръка, да помогна с обличането... Знам бе, знам. Могат съвсем предоволно и предостатъчно и сами. Но...приятно ми е да го правя. Па после... къде изчезнали рицарите..Mila написа: Нещо тука не сФащам.Е го и Айвънхоу се прекръсти на Смехурко. Такива сме напоследък. Смехурковци. Водили сме я тази приказка. Не в твое присъствие.
Ми мен пък, примерно, една девойка така ме отучи да подавам копитце. Таман бях в крехка юношеска възраст. Твърде лошо възпитан, та чак майка ми си призна, че е прекалила с възпитанието на кавалерство у мен. И подавам ръка на неква девойка. Непозната. Изгледа ме гаче съм и бръкнал с пръст в.... ъъъъ... здравето. Е от тогава много внимавам на кого кавалерствам. Та медала, както винаги, има (поне) две страниMila написа: Ще разкажа вкратце една случка