И една тема от фитнеса

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

И една тема от фитнеса

Мнение от Remmivs »

днес видях ето това там на екрана на единия лаптоп, докато се опитвах да си поема дъх след една порция желязо 130 кг нетто

Изображение

И не знам защо се сетих за мъжемелачка. :grin:

А тук има нещо и за другите:

http://www.t-nation.com/tmagnum/figureI ... a?pageNo=1
Аватар
Avrora

Re: И една тема от фитнеса

Мнение от Avrora »

Remmivs написа:днес видях ето това там на екрана на единия лаптоп, докато се опитвах да си поема дъх след една порция желязо 130 кг нетто

Изображение

И не знам защо се сетих за мъжемелачка. :grin:

А тук има нещо и за другите:

http://www.t-nation.com/tmagnum/figureI ... a?pageNo=1

Здрав дух в здраво тяло- на печелившите- честито.
:dance: - ще наблегна на шаха...пардон- таблата!
Животът е прекрасен! Да, прекрасен...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Къф, тоз мъж, дето си ги турнал тука бре? :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

И каква е темата, не разбрах?:lol:

Ако е за мелене на мъже, точно тази едва ли мели.

Ако е за фитнес - едва ли ще срещнеш там Анджелина Джоли, примерно,
или някоя от другите жени на Брад Пит.:lol:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

визуална, няма тема

И наистина лека нощ казвам на всички!

Хубаво е, че ви има. Дори и да сте само спомен от сън. :grin:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Лека и от мен.:-)
І

Мнение от І »

Remmivs написа: И наистина лека нощ казвам на всички!
Къф сън бе брато?! С тия изроди посред нощ ме уплаши... :blink: :eek:
Не можа ли някое нежно създание да пуснеш...а то толкова мускули и у месарница не съм виждал.
Я за равновесие...
Изображение
Баси. То онези типични женски черти: грация, нежност, кокетничене... и те изчезнаха. Май т`ва ще е. Ш`ни бият и ш`ни разметат кат маче у дирек, а ние...боси и бременни пред печката.. :rotfl24:
Бял, хетеросексуален... :rotfl24: Умрех. :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

МЪЖжжж написа: Къф сън бе брато?! С тия изроди посред нощ ме уплаши... :blink: :eek:
Не можа ли някое нежно създание да пуснеш...а то толкова мускули и у месарница не съм виждал.
Я за равновесие...
Изображение
Баси. То онези типични женски черти: грация, нежност, кокетничене... и те изчезнаха. Май т`ва ще е. Ш`ни бият и ш`ни разметат кат маче у дирек, а ние...боси и бременни пред печката.. :rotfl24:

Много е хубава, бееее, нежна, ефимерна, като розичката на Малкия Принц :batting:

П.П. Последният път Зв. със сълзи на очи (тва пред родилното) казваше, че ако може той да ражда другия път... Вярвам му, не се бъзикам.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

:bliak: :roll:
Това ми мяза на онуй фъстъче Ан Джи, дето не знам дали тежи 30 килограма, но е много наперено с фитнес ориентацията си ... Иде ми грозно :?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 23:08, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Може да прозвучи феминистично, но по моето мнение, дори и жените не са пощадени от Бигориксия-та.

Изродски и грозна е изкуствено натрупаната маса, но същото важи и за прекаленно отпуснатите телеса.:-)
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа:
....
Нещо тука не сФащам.

Но няма да задълбавам в темите да феминизма, нежността и т.н. След като никой не се интересува...
Всеки си знае неговото и точка. Диалог няма. То въобще нова е голям недостатък на Бг - обществото. Няма диалог и туйто.:crying:
І

Мнение от І »

Mila написа: Нещо тука не сФащам.
Нищо за несхващане няма. Много от дамите, които срещам през живота си /дори и приятели/ ме гледат странно като се опитам да им отвора вратата, да преместя стола им, да подам ръка, да помогна с обличането... Знам бе, знам. Могат съвсем предоволно и предостатъчно и сами. Но...приятно ми е да го правя. Па после... къде изчезнали рицарите.. :lol: Е го и Айвънхоу се прекръсти на Смехурко. Такива сме напоследък. Смехурковци. Водили сме я тази приказка. Не в твое присъствие. :winkw:
esti

Мнение от esti »

МЪЖжжж написа: Нищо за несхващане няма. Много от дамите, които срещам през живота си /дори и приятели/ ме гледат странно като се опитам да им отвора вратата, да преместя стола им, да подам ръка, да помогна с обличането... Знам бе, знам. Могат съвсем предоволно и предостатъчно и сами. Но...приятно ми е да го правя. Па после... къде изчезнали рицарите.. :lol: Е го и Айвънхоу се прекръсти на Смехурко. Такива сме напоследък. Смехурковци. Водили сме я тази приказка. Не в твое присъствие. :winkw:
С мъка на сърцето ще си призная, че мъжете софиянци сте по-големи кавалери от бургаските.:shy:
Когато съм в Сф винаги се чувствам дама.
Егати ужаса.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа:
Mila написа: Нещо тука не сФащам.
Нищо за несхващане няма. Много от дамите, които срещам през живота си /дори и приятели/ ме гледат странно като се опитам да им отвора вратата, да преместя стола им, да подам ръка, да помогна с обличането... Знам бе, знам. Могат съвсем предоволно и предостатъчно и сами. Но...приятно ми е да го правя. Па после... къде изчезнали рицарите.. :lol: Е го и Айвънхоу се прекръсти на Смехурко. Такива сме напоследък. Смехурковци. Водили сме я тази приказка. Не в твое присъствие. :winkw:
Нямам намерение да съм адвокат на никого, но мога да поясня, че те гледат странно не защото не харесват подобни прояви,
а защото това не е обичайна практика.

Ще разкажа вкратце една случка - значи аз - на 19г., и един мой по-възрастен приятел. Наду ми главата да ми дудне как жените сме такива и онакива, не тачим кавалерски прояви и т.н., след което ме кани на кафе, пътуваме с автобус към мястото и той ми обяснява през цялото време, че кавалерите подават ръка на дамата при слизане от автобуса, пък тъпите кокошки просто си слизат без да поемат подадената ръка и т.н. и т.н. Накрая едва ред на нашата спирка и моя "кавалер" си слиза преди мен и жизнерадостно изприпква напред, без дори да се обърне и да погледне дали съм слязла. И аз, понеже съм си проклетийка, просто не слязох. Б@си! За какво говорим въобще?!:blum:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Mila написа: Ще разкажа вкратце една случка
Ми мен пък, примерно, една девойка така ме отучи да подавам копитце. Таман бях в крехка юношеска възраст. Твърде лошо възпитан, та чак майка ми си призна, че е прекалила с възпитанието на кавалерство у мен. И подавам ръка на неква девойка. Непозната. Изгледа ме гаче съм и бръкнал с пръст в.... ъъъъ... здравето. Е от тогава много внимавам на кого кавалерствам. Та медала, както винаги, има (поне) две страни :grin:

От друга страна - "мъже мнооого, места няма :grin:" както се казва във вица
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
І

Мнение от І »

Разбрахте ме с 2 думи.. :grin:
Публикувай отговор