Отговор - антимитинг и як кютек. Гледах по Ти Ви -ту как група младежи спукват от шутове и тупаници некви неонацисти/бръснати глави.
Ей така трябва да стане следващият път, когато излезе на митинг атака.
охо...бой между скинари и анархистиБоЕВ написа:Повод - Чешки неонацисти демонстрират в Прага
Отговор - антимитинг и як кютек. Гледах по Ти Ви -ту как група младежи спукват от шутове и тупаници некви неонацисти/бръснати глави.
Ей така трябва да стане следващият път, когато излезе на митинг атака.
И какво от това ? Що трябва цял живот да толерираме този или онзи, дето е имал трудно детство и лоши родители? От друга страна - негативизмът в тях не може да се промени, ако самите те не са добри и не носят истински добри качества в себе си. Особено това - да прощаваш.Капинчо написа:...
Що бе, Боев? Що си толкоз краен? Недей така, бе човек! Не знаеш какво им е на душичките на тези хорица от Атака. Може да са имали трудно детство, лоши родители. Ми така, де.
Бе те на са виновни за това, което са - в повечето случаи. Аз съм за това да се пробва с добро най-напред, превъзпитание, дето се вика. Агресията не помага, само пречи. Като не ще да се оправи и му е кеф с щурмоваците на Волен и Расате - нека се мъчи, ама да не перчи на околните. Насила хубост не става. Тва е.ELBI написа:И какво от това ? Що трябва цял живот да толерираме този или онзи, дето е имал трудно детство и лоши родители? От друга страна - негативизмът в тях не може да се промени, ако самите те не са добри и не носят истински добри качества в себе си. Особено това - да прощаваш.Капинчо написа:...
Що бе, Боев? Що си толкоз краен? Недей така, бе човек! Не знаеш какво им е на душичките на тези хорица от Атака. Може да са имали трудно детство, лоши родители. Ми така, де.
Не ми се отваряLenny написа: Ето и малко снимки на който му се гледат
http://good-times.webshots.com/album/561407470qmlYhg?start=0