Така трябва да се прави!

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Така трябва да се прави!

Мнение от Глас в пустиня »

Повод - Чешки неонацисти демонстрират в Прага

Отговор - антимитинг и як кютек. Гледах по Ти Ви -ту как група младежи спукват от шутове и тупаници некви неонацисти/бръснати глави.:grin:

Ей така трябва да стане следващият път, когато излезе на митинг атака.:cool:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: Така трябва да се прави!

Мнение от Kent »

БоЕВ написа:Повод - Чешки неонацисти демонстрират в Прага

Отговор - антимитинг и як кютек. Гледах по Ти Ви -ту как група младежи спукват от шутове и тупаници некви неонацисти/бръснати глави.:grin:

Ей така трябва да стане следващият път, когато излезе на митинг атака.:cool:
охо...бой между скинари и анархисти
и аз съм учавствал като малък:grin:
никога не съм бил скинар, де:grin:
атака кво, предимно са папърдаци
не е хуманно да се измъчват пенсионери
те...дето века Капинчо
главите им са заети с други мисли
за цвят, за десен
на бъдещата упаковка:twisted:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:29, променено общо 1 път.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Капинчо написа:...
Що бе, Боев? Що си толкоз краен? Недей така, бе човек! Не знаеш какво им е на душичките на тези хорица от Атака. Може да са имали трудно детство, лоши родители. Ми така, де.:rotfl24:
И какво от това ? Що трябва цял живот да толерираме този или онзи, дето е имал трудно детство и лоши родители? От друга страна - негативизмът в тях не може да се промени, ако самите те не са добри и не носят истински добри качества в себе си. Особено това - да прощаваш.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 19.12.08, 20:30, променено общо 1 път.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
Капинчо написа:...
Що бе, Боев? Що си толкоз краен? Недей така, бе човек! Не знаеш какво им е на душичките на тези хорица от Атака. Може да са имали трудно детство, лоши родители. Ми така, де.:rotfl24:
И какво от това ? Що трябва цял живот да толерираме този или онзи, дето е имал трудно детство и лоши родители? От друга страна - негативизмът в тях не може да се промени, ако самите те не са добри и не носят истински добри качества в себе си. Особено това - да прощаваш.
Бе те на са виновни за това, което са - в повечето случаи. Аз съм за това да се пробва с добро най-напред, превъзпитание, дето се вика. Агресията не помага, само пречи. Като не ще да се оправи и му е кеф с щурмоваците на Волен и Расате - нека се мъчи, ама да не перчи на околните. Насила хубост не става. Тва е.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Чехите си имат "традиции" в това отношение... Още като студентка га бях там, неграта ходеха само в определени дискотеки и заведения в района на студентските общежития, страх ги беше да слизат по центъра... :(
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Верно ли ?
В четвъртък от там се върнах негра видях само в униформи на матроси да канят туристи на корабчета по Вълтава. Даже си мислех да се снимам с тях ма ме досрамя :shy::blum:
Много ми хареса пустата Чехия бе........
Направо сърцето ми остана в тая Прага, аз си мислех че ще видя нещо подобно на тука. А то се оказа толкоз различно, че нищо общо няма ................

Ето и малко снимки на който му се гледат
http://good-times.webshots.com/album/561407470qmlYhg?start=0
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Lenny написа: Ето и малко снимки на който му се гледат
http://good-times.webshots.com/album/561407470qmlYhg?start=0
Не ми се отваря :crying:

Аз съм дълбоко влюбена в този град, приказен е просто! И постоянно ми се ходи :shy:
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Вече и аз съм така. Не е като да не съм била тук -таме, но там ми хареса толкоз че не исках да си тръгвам, което за мен си е постижение.
Публикувай отговор