за нова година на хижа?

Все същите
Аватар
bibilyana

за нова година на хижа?

Мнение от bibilyana »

обмисляме да ходим на хижа за нова година, може би е малко късно вече, но все пак ако някой може нещо да препоръча или има някакви предложения, мнения - моляя....
благодаря предварително:-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ние също сме решили да ходим на хижа :-)

искаме да се нагледаме на сняг по Коледа
Изображение
Звенения

Мнение от Звенения »

Dark Lady написа:искаме да се нагледаме на сняг по Коледа
Като тръгна да чистя фризера, ще ви викна! :rotfl24:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

продължавам да търся или селска къща за гости или хижа, до която да се стига с някво МПС
Аватар
Баба Яга

Провери...

Мнение от Баба Яга »

в Жеравна, дават страхотни старинни къщи под наем:-), или на Крушунските водопади, хижата е невероятна и лете и зиме.:-)
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Алоу хижарите,
май не сте карали Коледа по библейски - без ток и топло. :rotfl24:
Рисковете на едно такова мероприятие са големи, особено като валне малко сняг... :grin:
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Житената Питка написа:Алоу хижарите,
Рисковете на едно такова мероприятие са големи, особено като валне малко сняг... :grin:
и ти си прав - и именно там е тръпката:grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Житената Питка написа:Алоу хижарите,
Карал съм точно такава Коледа - без ток за около 30-тина часа... Преди 4 години... Но пък свещите, дето женорята ги бяха взели за "романтика", свършиха и някаква полезна работа - светиха ни! :blum::rotfl24:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

сър Айвънхоу написа:............ женорята ....
и що така?

нещо таз дума ми се наби в очите сутрешно

не ме кефи, носи някак пренебрежително отношение

и щом сте били заедно би трябвало да кажеш "свещите които носехме"....така изгллеждаш дистанциран, един вид "некви тъпи жени носеха свещи, "романтика" баси.........
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Dark Lady написа:
и що така?

и щом сте били заедно би трябвало да кажеш "свещите които носехме"....така изгллеждаш дистанциран, един вид "некви тъпи жени носеха свещи, "романтика" баси.........
"Госпожите придвидливо се бяха запасили
с дефинитивни осветителни приспособления:grin:
с двойно предназначение:rotfl24:"
Тъй става ли:grin:
айназдравескафе:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Звеневия написа:
Dark Lady написа:искаме да се нагледаме на сняг по Коледа
Като тръгна да чистя фризера, ще ви викна! :rotfl24:
Да изядат размразените мръвки?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Niya

Re: за нова година на хижа?

Мнение от Niya »

bibilyana написа:обмисляме да ходим на хижа за нова година, може би е малко късно вече, но все пак ако някой може нещо да препоръча или има някакви предложения, мнения - моляя....
благодаря предварително:-)
Идеята е хубава, липсата на ток и вода могат да се окажат стимулатори за нетрадиционни изживявания.:lol:
Всъщност, леко ви завиждам, щото аз не мога да го направя. Предполагам, че на 31 ще съм до към 21 часа на работа.:crying:
Никви планове.:(
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

сър Айвънхоу написа:
Карал съм точно такава Коледа - без ток за около 30-тина часа... Преди 4 години... Но пък свещите, дето женорята ги бяха взели за "романтика", свършиха и някаква полезна работа - светиха ни! :blum::rotfl24:
сега, ако кажеш, че женорята са нацепили и дърва...
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

bead_ написа: сега, ако кажеш, че женорята са нацепили и дърва...
"женоря" става да поднесе ракийка, салатка, да ошета, да овършее къщата една свирка за добро храносмилане и така.....
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:...
айде сега - форумът Фантастика да не се е преместил тук...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

ELBI написа:
Не бе, форум феминизъм!:lol:
Кво лошо има да речем в това, че жената ще нацепи дърва, докато ти плетеш терлик до печката.:grin:
А, иначе всеки си намира формулата за мир и хармония в семейството, едни със свирка, други с друго.:cool:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark Lady написа:
и що така?

Споко, бре! Аз така си им казвам, а те знаят, че не е с лоши помисли и не ми се обиждат.

А и при нас всеки отговаря за определени организационни проблеми... Та... "декорацията" и "уюта" са с отговорник женския състав... :blum:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bead_ написа:
сър Айвънхоу написа:
Аааа, моля, моля! Поддържането на "огъня" си е мъжка работа още от древни времена! :blum:
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
ELBI написа:
Не бе, форум феминизъм!:lol:
Кво лошо има да речем в това, че жената ще нацепи дърва, докато ти плетеш терлик до печката.:grin:
А, иначе всеки си намира формулата за мир и хармония в семейството, едни със свирка, други с друго.:cool:
Да бе, а маникюрчето, а гримчето, а онези ми ти пънове, трески които може да се убоцкаш... А брадвата - тя ... като се хване, какво точно с нея? Щото някои я вдигат, ама тя тежка... и пада зад главата кат се вдигне... Проблеми разни настъпват...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark Lady написа:
bead_ написа: сега, ако кажеш, че женорята са нацепили и дърва...
"женоря" става да поднесе ракийка, салатка, да ошета, да овършее къщата една свирка за добро храносмилане и така.....
Щом така го възприемаш и ти харесва... няма да те спра, я! :harhar:
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Споко, бре! Аз така си им казвам, а те знаят, че не е с лоши помисли и не ми се обиждат.

А и при нас всеки отговаря за определени организационни проблеми... Та... "декорацията" и "уюта" са с отговорник женския състав... :blum:
Ние сме по възторга! Така е то!:grin:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:
сър Айвънхоу написа:Споко, бре! Аз така си им казвам, а те знаят, че не е с лоши помисли и не ми се обиждат.

Ние сме по възторга! Така е то!:grin:
Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата... :grin:
Bella Ciao
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

сър Айвънхоу написа: Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата... :grin:
и Земята се разтърсва......от оргазми :-)
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark Lady написа:
сър Айвънхоу написа: Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата... :grin:
и Земята се разтърсва......от оргазми :-)
Нещо такова! :grin:

П.П. Абе, знаех си, че ще ме разбереш... :rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата... :grin:
До вратата. На един прекрасен и винаги нов свят! Но друго имах предвид под възторг де. :cool:
Аватар
inj

Мнение от inj »

Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм :grin::grin::grin:

И все пак като оставим настрана ко ще правим там, някой да каже нещо по main topic-а ?????
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:
сър Айвънхоу написа:Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата... :grin:
До вратата. На един прекрасен и винаги нов свят! Но друго имах предвид под възторг де. :cool:
:mad:Ти нещо се опитваш да промениш тематиката и изобщо идеологията на клуба ли, що ли? :rotfl24:
Bella Ciao
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

inj написа:Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм :grin::grin::grin:

И все пак като оставим настрана ко ще правим там, някой да каже нещо по main topic-а ?????
Батка, предлагам ти с.Шипково. Ама все пак ровни из нета и подле питай на намерените координати, защото може би безвъзвратно сте закъснели с издирването дори и на хижа...
Bella Ciao
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

inj написа:Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм :grin::grin::grin:

неща да пиша нищо конструктивно - стига толкова конструктивизми :grin:

сега ще спамя :darky:
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

пробвай тука
www.kandaferi.com/
ходихме преди...
по-миналата зима
имам и пътепис със снимки, но ме мързи да го търся:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

П.П. Нашата компания още не се е организирала да я празваме новата година. Като решим къде ще е, да ви се обадя, за да ви включим в списъка? Сериозно предлагам... Ако не намерите подходящо място, ще ни е приятно да изкараме празниците заедно.:-)

П.П. Само да вметна, че ще е в региона 100-150 км около София, галвно в източна посока. :winkw:
Bella Ciao
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

сър Айвънхоу написа:

П.П. Нашата компания още не се е организирала да я празваме новата година. Като решим къде ще е, да ви се обадя, за да ви включим в списъка? Сериозно предлагам... Ако не намерите подходящо място, ще ни е приятно да изкараме празниците заедно.:-)

П.П. Само да вметна, че ще е в региона 100-150 км около София, галвно в източна посока. :winkw:
ами не е лошо като предложение - особено при липса на друго - стига пътните условия да го позволяват - трябва да се обмисли, когато има нещо за обмисляне
Благодаря..:-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

bibilyana написа:
сър Айвънхоу написа:

ами не е лошо като предложение - особено при липса на друго - стига пътните условия да го позволяват - трябва да се обмисли, когато има нещо за обмисляне
Благодаря..:-)
То проблема е, че и ние още не сме решили къде точно ще е, ама...:-)
Bella Ciao
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

И какво правите по тези хижи? Как не ви мързи, бе...:lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

На мен пък ей сега ми се седи на хижа. Навън тихо трупа бял снежец, а аз си се представям сгушена до камината с чаша вино до мен и книжка в ръчица, а домочадието се занимава с подобни тихи и кротки занимания. :grin:

Невъзможно! :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:На мен пък ей сега ми се седи на хижа. Навън тихо трупа бял снежец, а аз си се представям сгушена до камината с чаша вино до мен и книжка в ръчица, а домочадието се занимава с подобни тихи и кротки занимания. :grin:

И аз, и аз.. искааааааам :crying:

Апропо, преди едни 15 години вдругиден осъмнахме прясно женени, на "Алеко", сам сами с персонала на хотела. През нощта беше натрупал огромен сняг и дори автобуси не ходеха нагоре.

Сами, до камината, с чаша вино..

Все още без деца :crying::crying:

Кой ме би по главата, коооооой ???? :shy:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

4avdar4e написа: Сами, до камината, с чаша вино..
Ох, а аз понеже нали добричка - споделих с колегите тази си своя мечта. Леле какво плюене започна! Мале! Не ме било срам, и те хора били и на тях сълзи от очите им излезли от мъка... че не са в хижата :shocked:
:lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

maggot написа:На мен пък ей сега ми се седи на хижа. Навън тихо трупа бял снежец, а аз си се представям сгушена до камината с чаша вино до мен и книжка в ръчица, а домочадието се занимава с подобни тихи и кротки занимания. :grin:

кат прочетох за кротки и тихи занимания се сетих за "Малкия Никола" - дето възпитателя заспа щастливо и цяла нощ сънуваше как 20 малки момченца в пълна тишина ловят риба :grin::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Dark Lady написа:
кат прочетох за кротки и тихи занимания се сетих за "Малкия Никола" - дето възпитателя заспа щастливо и цяла нощ сънуваше как 20 малки момченца в пълна тишина ловят риба :grin::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ама то и заглавието еднооооо... ще ти се, а? :blum:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
АВе
Обратна връзка:

Мнение от АВе »

не те разбирам. Ще отидеш да се набуташ на пълна липса на хигиена, кенеф с казанче, удобно легло и пр.....
Няма кой да ти готви манджата, няма кой да ти я сервира. Все едно си си вкъщи, но с проблеми с канализацията.

Освен това пълна липса на разни цивилизационни "покрития" като да отидеш в лоби бара и да кажеш че искаш двайно силно кафе...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Публикувай отговор