за нова година на хижа?
за нова година на хижа?
обмисляме да ходим на хижа за нова година, може би е малко късно вече, но все пак ако някой може нещо да препоръча или има някакви предложения, мнения - моляя....
благодаря предварително:-)
- Dark Angel
Провери...
в Жеравна, дават страхотни старинни къщи под наем:-), или на Крушунските водопади, хижата е невероятна и лете и зиме.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Карал съм точно такава Коледа - без ток за около 30-тина часа... Преди 4 години... Но пък свещите, дето женорята ги бяха взели за "романтика", свършиха и някаква полезна работа - светиха ни!Житената Питка написа:Алоу хижарите,
май не сте карали Коледа по библейски - без ток и топло.
Рисковете на едно такова мероприятие са големи, особено като валне малко сняг...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
и що така?сър Айвънхоу написа:............ женорята ....
нещо таз дума ми се наби в очите сутрешно
не ме кефи, носи някак пренебрежително отношение
и щом сте били заедно би трябвало да кажеш "свещите които носехме"....така изгллеждаш дистанциран, един вид "некви тъпи жени носеха свещи, "романтика" баси.........

"Госпожите придвидливо се бяха запасилиDark Lady написа:и що така?сър Айвънхоу написа:............ женорята ....
и щом сте били заедно би трябвало да кажеш "свещите които носехме"....така изгллеждаш дистанциран, един вид "некви тъпи жени носеха свещи, "романтика" баси.........
с дефинитивни осветителни приспособления
с двойно предназначение:rotfl24:"
Тъй става ли
айназдравескафе
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: за нова година на хижа?
Идеята е хубава, липсата на ток и вода могат да се окажат стимулатори за нетрадиционни изживявания.bibilyana написа:обмисляме да ходим на хижа за нова година, може би е малко късно вече, но все пак ако някой може нещо да препоръча или има някакви предложения, мнения - моляя....
Всъщност, леко ви завиждам, щото аз не мога да го направя. Предполагам, че на 31 ще съм до към 21 часа на работа.
Никви планове.
- Dark Angel
- Глас в пустиня
Не бе, форум феминизъм!:lol:ELBI написа:айде сега - форумът Фантастика да не се е преместил тук...bead_ написа:...
сега, ако кажеш, че женорята са нацепили и дърва...
Кво лошо има да речем в това, че жената ще нацепи дърва, докато ти плетеш терлик до печката.
А, иначе всеки си намира формулата за мир и хармония в семейството, едни със свирка, други с друго.
- сър Айвънхоу
Споко, бре! Аз така си им казвам, а те знаят, че не е с лоши помисли и не ми се обиждат.Dark Lady написа:и що така?сър Айвънхоу написа:............ женорята ....
А и при нас всеки отговаря за определени организационни проблеми... Та... "декорацията" и "уюта" са с отговорник женския състав...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Аааа, моля, моля! Поддържането на "огъня" си е мъжка работа още от древни времена!bead_ написа:сега, ако кажеш, че женорята са нацепили и дърва...сър Айвънхоу написа:
Карал съм точно такава Коледа - без ток за около 30-тина часа... Преди 4 години... Но пък свещите, дето женорята ги бяха взели за "романтика", свършиха и някаква полезна работа - светиха ни!:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao
Да бе, а маникюрчето, а гримчето, а онези ми ти пънове, трески които може да се убоцкаш... А брадвата - тя ... като се хване, какво точно с нея? Щото някои я вдигат, ама тя тежка... и пада зад главата кат се вдигне... Проблеми разни настъпват...БоЕВ написа:Не бе, форум феминизъм!:lol:ELBI написа:айде сега - форумът Фантастика да не се е преместил тук...bead_ написа:...
сега, ако кажеш, че женорята са нацепили и дърва...
Кво лошо има да речем в това, че жената ще нацепи дърва, докато ти плетеш терлик до печката.
А, иначе всеки си намира формулата за мир и хармония в семейството, едни със свирка, други с друго.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Щом така го възприемаш и ти харесва... няма да те спра, я!Dark Lady написа:"женоря" става да поднесе ракийка, салатка, да ошета, да овършее къщата една свирка за добро храносмилане и така.....bead_ написа: сега, ако кажеш, че женорята са нацепили и дърва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата...Remmivs написа:Ние сме по възторга! Така е то!сър Айвънхоу написа:Споко, бре! Аз така си им казвам, а те знаят, че не е с лоши помисли и не ми се обиждат.
А и при нас всеки отговаря за определени организационни проблеми... Та... "декорацията" и "уюта" са с отговорник женския състав...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Нещо такова!Dark Lady написа:и Земята се разтърсва......от оргазмисър Айвънхоу написа: Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата...
П.П. Абе, знаех си, че ще ме разбереш...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Remmivs написа:До вратата. На един прекрасен и винаги нов свят! Но друго имах предвид под възторг де.сър Айвънхоу написа:Мдаааам... доставяме им го... до вратата... пардон... до кревата...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Батка, предлагам ти с.Шипково. Ама все пак ровни из нета и подле питай на намерените координати, защото може би безвъзвратно сте закъснели с издирването дори и на хижа...inj написа:Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм
И все пак като оставим настрана ко ще правим там, някой да каже нещо по main topic-а ?????
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
пробвай тукаinj написа:Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм
И все пак като оставим настрана ко ще правим там, някой да каже нещо по main topic-а ?????
www.kandaferi.com/
ходихме преди...
по-миналата зима
имам и пътепис със снимки, но ме мързи да го търся
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- сър Айвънхоу
П.П. Нашата компания още не се е организирала да я празваме новата година. Като решим къде ще е, да ви се обадя, за да ви включим в списъка? Сериозно предлагам... Ако не намерите подходящо място, ще ни е приятно да изкараме празниците заедно.inj написа:Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм
П.П. Само да вметна, че ще е в региона 100-150 км около София, галвно в източна посока.
Bella Ciao
Bella Ciao
ами не е лошо като предложение - особено при липса на друго - стига пътните условия да го позволяват - трябва да се обмисли, когато има нещо за обмислянесър Айвънхоу написа:П.П. Нашата компания още не се е организирала да я празваме новата година. Като решим къде ще е, да ви се обадя, за да ви включим в списъка? Сериозно предлагам... Ако не намерите подходящо място, ще ни е приятно да изкараме празниците заедно.inj написа:Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм
П.П. Само да вметна, че ще е в региона 100-150 км около София, галвно в източна посока.
Благодаря..
- сър Айвънхоу
То проблема е, че и ние още не сме решили къде точно ще е, ама...bibilyana написа:ами не е лошо като предложение - особено при липса на друго - стига пътните условия да го позволяват - трябва да се обмисли, когато има нещо за обмислянесър Айвънхоу написа:П.П. Нашата компания още не се е организирала да я празваме новата година. Като решим къде ще е, да ви се обадя, за да ви включим в списъка? Сериозно предлагам... Ако не намерите подходящо място, ще ни е приятно да изкараме празниците заедно.inj написа:Мдааам, както във всяка тема напоследък - почти никакъв конструктивизъм, само фантасмагоризъм
Благодаря..
Bella Ciao
Bella Ciao
На мен пък ей сега ми се седи на хижа. Навън тихо трупа бял снежец, а аз си се представям сгушена до камината с чаша вино до мен и книжка в ръчица, а домочадието се занимава с подобни тихи и кротки занимания. 
Невъзможно!
:rotfl24::rotfl24:
Невъзможно!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
И аз, и аз.. искааааааамmaggot написа:На мен пък ей сега ми се седи на хижа. Навън тихо трупа бял снежец, а аз си се представям сгушена до камината с чаша вино до мен и книжка в ръчица, а домочадието се занимава с подобни тихи и кротки занимания.
Невъзможно!:rotfl24::rotfl24:
Апропо, преди едни 15 години вдругиден осъмнахме прясно женени, на "Алеко", сам сами с персонала на хотела. През нощта беше натрупал огромен сняг и дори автобуси не ходеха нагоре.
Сами, до камината, с чаша вино..
Все още без деца
Кой ме би по главата, коооооой ????
Ох, а аз понеже нали добричка - споделих с колегите тази си своя мечта. Леле какво плюене започна! Мале! Не ме било срам, и те хора били и на тях сълзи от очите им излезли от мъка... че не са в хижата4avdar4e написа: Сами, до камината, с чаша вино..
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
кат прочетох за кротки и тихи занимания се сетих за "Малкия Никола" - дето възпитателя заспа щастливо и цяла нощ сънуваше как 20 малки момченца в пълна тишина ловят рибаmaggot написа:На мен пък ей сега ми се седи на хижа. Навън тихо трупа бял снежец, а аз си се представям сгушена до камината с чаша вино до мен и книжка в ръчица, а домочадието се занимава с подобни тихи и кротки занимания.
Невъзможно!:rotfl24::rotfl24:

Ама то и заглавието еднооооо... ще ти се, а?Dark Lady написа:
кат прочетох за кротки и тихи занимания се сетих за "Малкия Никола" - дето възпитателя заспа щастливо и цяла нощ сънуваше как 20 малки момченца в пълна тишина ловят риба:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
не те разбирам. Ще отидеш да се набуташ на пълна липса на хигиена, кенеф с казанче, удобно легло и пр.....
Няма кой да ти готви манджата, няма кой да ти я сервира. Все едно си си вкъщи, но с проблеми с канализацията.
Освен това пълна липса на разни цивилизационни "покрития" като да отидеш в лоби бара и да кажеш че искаш двайно силно кафе...
Няма кой да ти готви манджата, няма кой да ти я сервира. Все едно си си вкъщи, но с проблеми с канализацията.
Освен това пълна липса на разни цивилизационни "покрития" като да отидеш в лоби бара и да кажеш че искаш двайно силно кафе...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.