Ei sja me izdrazni edin p*derast. T.e. dvama - shofera i spUtnika mu....
Karam po Bulgaria v pososka Boyana. V krajna djasna lenta. I vizhdam izotzadze da idvat dve koli - vtorata s burkan i se dvizhi njakak stranno na zig-zag. Dvizhat se v naj-ljavata lenta. V edin moment tozi v purvata kola reshava da se pristroi v srednata lenta... koeto e OK i hich ne me kasae. V tozi sushtija moment, obache, vtorata kola, tazi s burkana, reshava, che trjabva da mine v mojata lenta i me zasicha. Pri koeto az skacham na spirachkite i na klaksona. Onija mi pokazaha kombinacija ot tri prusta. Ta zashto beshe nuzhno tova, pitam? Putjom, osven men, tija vtorite zasjakoha oshte pone 1 kola v srednata lenta. I predizvikaha oburkvane... koeto, principno, mozhe da dovede i do katastofa...
Sja, che toja v purvata kola e nekufff golemec, koito ima nuzhda ot ohrana go razbiram.
Che vuv vtorata kola sa raznite mu tam ohraniteli sushto go razbiram.
Obache
1. Tolkova li goljama opasnost ima za koito i da e bil p******sa v purvata kola za da e opravdano povedenieto na tija ot vtorata? Imam predvid shofirganeto im... za prustite si e vupros na vuzpitanie, mislja
2. Do koga razni p*****si s malko poveche vlast (v momenta, shtoto nishto ne e vechno) shte se durzhat gache sa hvanali gospoda za topkite?
3. Koi vuobshte reshava koi ima nuzhda ot burkan i koi ne?
4. i drugi podobni...
Dokat` go napisha i to ze, che mi minA
Koeto ne znachi, che ne iskam gaubica na tavana na kolata... Ili drugata mi ideja e harpun s kotvichka na kraja na vuzheto - streljash po prednata k
ola, strelata se zakacha njakude po neja i ti mjatash kotvichkata nastrani... predstavjate si, mislja
Sorry za latinicata...