Iskam gaubica

Все същите
Gaspod

Iskam gaubica

Мнение от Gaspod »

Do koga razni proshljovci shte budat beznakazni i shte demonstrirat beznakaznostta si? :evil: I to uzh tochno tezi, koito trjabva da ni uchat na grazhdansko suznanie i prochie prostotii? :evil: Gaubica iskam... samonasochvashta se i spusaka direktno svurzan s klaksona :evil::evil:

Ei sja me izdrazni edin p*derast. T.e. dvama - shofera i spUtnika mu....
Karam po Bulgaria v pososka Boyana. V krajna djasna lenta. I vizhdam izotzadze da idvat dve koli - vtorata s burkan i se dvizhi njakak stranno na zig-zag. Dvizhat se v naj-ljavata lenta. V edin moment tozi v purvata kola reshava da se pristroi v srednata lenta... koeto e OK i hich ne me kasae. V tozi sushtija moment, obache, vtorata kola, tazi s burkana, reshava, che trjabva da mine v mojata lenta i me zasicha. Pri koeto az skacham na spirachkite i na klaksona. Onija mi pokazaha kombinacija ot tri prusta. Ta zashto beshe nuzhno tova, pitam? Putjom, osven men, tija vtorite zasjakoha oshte pone 1 kola v srednata lenta. I predizvikaha oburkvane... koeto, principno, mozhe da dovede i do katastofa...
Sja, che toja v purvata kola e nekufff golemec, koito ima nuzhda ot ohrana go razbiram.
Che vuv vtorata kola sa raznite mu tam ohraniteli sushto go razbiram.
Obache
1. Tolkova li goljama opasnost ima za koito i da e bil p******sa v purvata kola za da e opravdano povedenieto na tija ot vtorata? Imam predvid shofirganeto im... za prustite si e vupros na vuzpitanie, mislja
2. Do koga razni p*****si s malko poveche vlast (v momenta, shtoto nishto ne e vechno) shte se durzhat gache sa hvanali gospoda za topkite?
3. Koi vuobshte reshava koi ima nuzhda ot burkan i koi ne?
4. i drugi podobni...

Dokat` go napisha i to ze, che mi minA :D

Koeto ne znachi, che ne iskam gaubica na tavana na kolata... Ili drugata mi ideja e harpun s kotvichka na kraja na vuzheto - streljash po prednata k
ola, strelata se zakacha njakude po neja i ti mjatash kotvichkata nastrani... predstavjate si, mislja :D:D

Sorry za latinicata...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

По-добре да изобретим един лайномет. :oops:
Струва ми се по-подходящ. :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Псолютно си прав, Гаспод...

Мнение от ELBI »

в България стана една мешавица на мутри, мутреси, псевдо-мутри и мутреси, на можещи и псевдоможещи, на знаещи и попрочели нещичко...но всичките с огромно самочувствие.

Този крал това, онова, натрупал това-онова, купил си това-онова - мисли, че страната е негова.
Същото и за останалите, дето се мислят за власт, за мафия, за понаучили се и понаможващи нещичко.

Простотия + безаконие = твоята история!

Сори, пич! Гаубица - да - винаги съм разбирал първичните чувства и ... не е никога да не ми минават през главата, но има и второсигнални реакции - наздраве за тези, които ги имат!!! 8)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:По-добре да изобретим един лайномет. :oops:
Струва ми се по-подходящ. :huhthink:
Не мож намери достатъчно материал за наличните наоколо цели!!!
mombo

Мнение от mombo »

Аз пък докато го чета и се ядосах :-(

Съгласен съм мнооого мъничко че това ТОЧНО, ама ТОЧНо трябва да е поведението на охраната, да парира и да спира ВСИЧКИ възможни източници на напрежение спрямо охраняваното лице.

Обаче си спомням и мен как ме засекоха веднъж тези, макар че очевидно им дадох път и един щеше да изскочи от автомобила в движение......

Сините лампи ги дават след разрешение на МВР ако не се лъжа.

А иначе аз искам да тръгна с танк или БТР по нашите улици и особено по по-малките. Дето има мнооого спрели автомобили ама без никаква мисъл за останалите......
Аватар
vyara

Re: Iskam gaubica

Мнение от vyara »

Gaspod написа:Do koga razni proshljovci shte budat beznakazni i shte demonstrirat beznakaznostta si? :evil: I to uzh tochno tezi, koito trjabva da ni uchat na grazhdansko suznanie i prochie prostotii? :evil: Gaubica iskam... samonasochvashta se i spusaka direktno svurzan s klaksona :evil::evil:

Ei sja me izdrazni edin p*derast. T.e. dvama - shofera i spUtnika mu....
Karam po Bulgaria v pososka Boyana. V krajna djasna lenta. I vizhdam izotzadze da idvat dve koli - vtorata s burkan i se dvizhi njakak stranno na zig-zag. Dvizhat se v naj-ljavata lenta. V edin moment tozi v purvata kola reshava da se pristroi v srednata lenta... koeto e OK i hich ne me kasae. V tozi sushtija moment, obache, vtorata kola, tazi s burkana, reshava, che trjabva da mine v mojata lenta i me zasicha. Pri koeto az skacham na spirachkite i na klaksona. Onija mi pokazaha kombinacija ot tri prusta. Ta zashto beshe nuzhno tova, pitam? Putjom, osven men, tija vtorite zasjakoha oshte pone 1 kola v srednata lenta. I predizvikaha oburkvane... koeto, principno, mozhe da dovede i do katastofa...
Sja, che toja v purvata kola e nekufff golemec, koito ima nuzhda ot ohrana go razbiram.
Che vuv vtorata kola sa raznite mu tam ohraniteli sushto go razbiram.
Obache
1. Tolkova li goljama opasnost ima za koito i da e bil p******sa v purvata kola za da e opravdano povedenieto na tija ot vtorata? Imam predvid shofirganeto im... za prustite si e vupros na vuzpitanie, mislja
2. Do koga razni p*****si s malko poveche vlast (v momenta, shtoto nishto ne e vechno) shte se durzhat gache sa hvanali gospoda za topkite?
3. Koi vuobshte reshava koi ima nuzhda ot burkan i koi ne?
4. i drugi podobni...

Dokat` go napisha i to ze, che mi minA :D

Koeto ne znachi, che ne iskam gaubica na tavana na kolata... Ili drugata mi ideja e harpun s kotvichka na kraja na vuzheto - streljash po prednata k
ola, strelata se zakacha njakude po neja i ti mjatash kotvichkata nastrani... predstavjate si, mislja :D:D

Sorry za latinicata...
На п*******те не им пука от нищо, те затова са п*****си.
Пак се сетих за Буш - като влизаше в длъжност как избирателите го замеряха с яйца, ясно колко изборите са били реални. Никой президент не е бил посрещан така при встъпването си в длъжност. И той кво - преместил си го е.
Не им дреме, тва е.
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

mombo написа:Аз пък докато го чета и се ядосах :-(

Съгласен съм мнооого мъничко че това ТОЧНО, ама ТОЧНо трябва да е поведението на охраната, да парира и да спира ВСИЧКИ възможни източници на напрежение спрямо охраняваното лице.

Обаче си спомням и мен как ме засекоха веднъж тези, макар че очевидно им дадох път и един щеше да изскочи от автомобила в движение......

Сините лампи ги дават след разрешение на МВР ако не се лъжа.

А иначе аз искам да тръгна с танк или БТР по нашите улици и особено по по-малките. Дето има мнооого спрели автомобили ама без никаква мисъл за останалите......
И това е така, но ако можеш да тръгнеш - мини първо по вилите Бояна, Драгалевци, Банкя и т.н., след това мини по Ферарита, С класи, Баварци и Аудита, след това всичките със сини лампи - под лайномета ... и после може и по малките улици (макар и аз да съм много засегнат от тях и идиотското спиране по кръстовища и къде ли не)...

МВР и общината дават разрешение на тези, дето бутат парички - разни бизнесмени и бизнесменки, дето заобикалят все закона като порта в полето... Писна ми от мутри и бизнеменки...

Е - поне е кеф, че навън е топло - винаги има по нещо хубаво 8)
Gaspode

Мнение от Gaspode »

mombo написа:Аз пък докато го чета и се ядосах :-(

Az puk si mislja, che povedenieto im trjabva da otgovarja na goleminata na zaplahata. Demek ako naistina vozjat i-az-ne-znam-koi togava mozhe bi e ok. No togava nai-dobre da zatvorjat dvizhenieto napravo. A tova tjahnoto si beshe samo demonstracija i prestaravane. Sigurno za pazili na njakoi dupedat na baba mu vujchoto... ama shto da ne se pokazhem kuv gotin mercedes karame... i kva sinja lampa imame... i tija goveda kvo si misljat? kachilo se sekoe na kola i piska... ja da gi popritesnim malko... i taka stavat katastrofite... basi
Гост

Re: Псолютно си прав, Гаспод...

Мнение от Гост »

ELBI написа:в България стана една мешавица на мутри, мутреси, псевдо-мутри и мутреси, на можещи и псевдоможещи, на знаещи и попрочели нещичко...но всичките с огромно самочувствие.

Този крал това, онова, натрупал това-онова, купил си това-онова - мисли, че страната е негова.
Същото и за останалите, дето се мислят за власт, за мафия, за понаучили се и понаможващи нещичко.

Сори, пич! Гаубица - да - винаги съм разбирал първичните чувства и ... не е никога да не ми минават през главата, но има и второсигнални реакции - наздраве за тези, които ги имат!!! 8)
Be to i na men burzo mi mina, kakto vizhdash :)
Obache se draznja kogato sum na ulicata... ot naglostta i prostotijata se draznja...
Neise
Гост

Мнение от Гост »

Anonymous написа:
ELBI написа:в България стана една мешавица на мутри, мутреси, псевдо-мутри и мутреси, на можещи и псевдоможещи, на знаещи и попрочели нещичко...но всичките с огромно самочувствие.

Be to i na men burzo mi mina, kakto vizhdash :)
Obache se draznja kogato sum na ulicata... ot naglostta i prostotijata se draznja...
Neise
Gaspode beshe tui, priznavam si :)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

А аз найш колко съм ти ядосана :argue: Пратчет, та Пратчет.. Ей на, сега хората ме мислят за луда. Седя си в неделя на припек в "Патиланци", самичка, дятето вътре, чета и се хиля на глас като некой кукумицин. :lol:

Как да не съм ти ядосана после, зарад теб се излагам :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Anonymous написа: Gaspode beshe tui, priznavam si :)
Ведоми са пътищата Гасподни...8)
Gaspode

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:А аз найш колко съм ти ядосана :argue: Пратчет, та Пратчет.. Ей на, сега хората ме мислят за луда. Седя си в неделя на припек в "Патиланци", самичка, дятето вътре, чета и се хиля на глас като некой кукумицин. :lol:

Как да не съм ти ядосана после, зарад теб се излагам :lol:
Ne izmestvai temata.. ama ha :)

Koja knizhka tolkoz te smja?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Koja knizhka tolkoz te smja?
"Фантастична светлина", просто са лаф до лаф, находка до находка. Връщам се по няколко пъти да прочета някое изречение:D

П.П. А по твойта тема мога да кажа само @#$%^&())_ Макар че не съм шофьор, а само нещастен потърпевш пешеходец :cry:
Аватар
Lenny

Улиците са бойно поле!

Мнение от Lenny »

И то не е от днес това. Карам едва от две години и то по принуда. Преди само седях като куфар до мъж ми и през 5 минути само замижавах от ужас :twisted::twisted::twisted:
Сега като карам - пак си ми е ужас всеки ден. А речника ми се е обогатил от самосебе си с поне 10-12 нови думички - все от серията п*****си, м*****ци, и***ди и т.н.
На моменти като се прибера в къщи и ми иде да запаля иконата че съм се върнала цяла и невредима. Ти пак си мъж, а като видят малка женичка, в малка количка някой п*****си просто освирепяват, а тия с бурканите - за тях думи нямам те не са п*****си - те са П*****СИ
Аватар
ELBI

Re: Улиците са бойно поле!

Мнение от ELBI »

Lenny написа:И то не е от днес това. Карам едва от две години и то по принуда. Преди само седях като куфар до мъж ми и през 5 минути само замижавах от ужас :twisted::twisted::twisted:
Сега като карам - пак си ми е ужас всеки ден. А речника ми се е обогатил от самосебе си с поне 10-12 нови думички - все от серията п*****си, м*****ци, и***ди и т.н.
На моменти като се прибера в къщи и ми иде да запаля иконата че съм се върнала цяла и невредима. Ти пак си мъж, а като видят малка женичка, в малка количка някой п*****си просто освирепяват, а тия с бурканите - за тях думи нямам те не са п*****си - те са П*****СИ
Мани това, ами тази сутрин, на празна улица за малко да бутна едно момче - колоездач, дето се бе зафърчало с бясна скорост срещу движението и аз гледам на дясно по еднопосочна улица и подкарвам, а той - от другата страна в сумрака щеше да...стане една - понякога и на празни улици да освирепее човек от дивотията и простотията на другите...

Добре, че съм си доста търпелив и толерантен (изключвам глупостта и арогантността, макар и там доста да трая понякога), та не хукнах да го хвана да му лепна 2 шамара ... Май и аз се разминах с обогатения речник...
Аватар
Lenny

ООО колоездачите и мотоциклетистите са ми любими

Мнение от Lenny »

Направо не е истина колко луд народ има. Преди две години мой приятел моторист го бутнаха при това съвсем невинно почти без скорост в малка квартална уличка. Правела обратен завой някаква жена и го бутнала. Ампутираха му крака, месец преди да навърши 30 години и 2 месеца преди да стане баща. Кво да ти кажа.................
От тогава като видя някой на две колела и направо обезумявам от ужас. А пък като ги видя на Цариградско или на България как се врат между колите - просто :twisted::twisted: :angry: недоумявам как може човек да няма грам инстинкти за самосъхранение.
Аватар
ELBI

Re: ООО колоездачите и мотоциклетистите са ми любими

Мнение от ELBI »

Lenny написа:Направо не е истина колко луд народ има. Преди две години мой приятел моторист го бутнаха при това съвсем невинно почти без скорост в малка квартална уличка. Правела обратен завой някаква жена и го бутнала. Ампутираха му крака, месец преди да навърши 30 години и 2 месеца преди да стане баща. Кво да ти кажа.................
От тогава като видя някой на две колела и направо обезумявам от ужас. А пък като ги видя на Цариградско или на България как се врат между колите - просто :twisted::twisted: :angry: недоумявам как може човек да няма грам инстинкти за самосъхранение.
По принцип много внимавам с колоездачи и мотористи!!! Може би защото самият аз карах доста години колело (е - в някои страни хората имат културата да пазят колоездачите и там е сравнително безопасно да се кара - не като тук). Гадното днес бе, че на никакво движение, оня се бе засилил така яко в насрещното движение на улицата (наистина тя празна рано сутрин), а аз излизам перпендикулярно - от страната на сградите - и си гледам, че от дясно няма никой...

Не ми се мисли изобщо... сега гледам жълтите, червените и златистите листа и се наслаждавам на есента и усмивките на Съдбата! Трябва да я тачим, Нейно величество!!!

наздраве!!!
Аватар
Lenny

Мнение от Lenny »

Не ми се мисли изобщо... сега гледам жълтите, червените и златистите листа и се наслаждавам на есента и усмивките на Съдбата! Трябва да я тачим, Нейно величество!!!

Дааааа.
Малко петъчен ми звучи този постинг! Но няма лошо!:D
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ELBI написа:... Писна ми от мутри и бизнеменки...
а обичаш мутреси и бизнесмени а :lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Вчера, след като го написах туй нящо тука, се замислих каква ли е ползата от това да имаш охрана? Практическа полза има ли въупште? Или е само за показност?

Щото, според мен, при наличните към момента възможности, няма пречка да се ликвидира определен човек, ако има достатъчно желание за това. Който и да е. И оня Храстов също. Колкото и охрана да има около себе си. Кво да се прави - инджинер човек... все решения търси :D:D
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark написа:
ELBI написа:... Писна ми от мутри и бизнеменки...
а обичаш мутреси и бизнесмени а :lol:
Тц. Не ги обичам. Само не мога да отрека, че мутресите имат "вид на изглед'. Бих си изкривил душата...да кажа, че е неприятно да се гледат от вън... Но - нямам разговори с тях. Забравих, наистина - добре, че ме подсети - че и те зад волана са кат спонсорите си... Уджас.:shock:
Публикувай отговор