Рекламата на България: Защо трябва да е толкова трудно?
- Green Light
Re: Рекламата на България: Защо трябва да е толкова трудно?
Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=397979
Не, не, това не е истина просто
"Загледах се само веднъж във филмчето, което ми показваше Бойко Борисов, седнал на кресло и обясняващ нещо. "
обръчите от фирми (отнася се за всички партии и подчинените им ведомства, не само за ДПС) са да гледат собствените си, а не националните интереси.Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=397979
А пък когато някой направи нещо хубаво и запомнящо се - почва гранде оплюване...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз доколкото имам непреки наблюдениа връз тая сага - всичко е от мърлящина и непоследователност.ELBI написа:обръчите от фирми (отнася се за всички партии и подчинените им ведомства, не само за ДПС) са да гледат собствените си, а не националните интереси.Green Light написа:http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=397979
А пък когато някой направи нещо хубаво и запомнящо се - почва гранде оплюване...
Всяка година се пише някаква уникална стратегия (имаше дори предложение за слоган: "Елате в страната на Виктор Крум" - не се шегувам!), плюс редовните дребни шмекерии около конкурсите.
Тая туристическа стратегия вече е като латино-сапунка, тотална мъка.
- Green Light
въпрос на култура и възпитание. От къде ще дойдат, след като мутрите и техните фирми управляват БГ. Вчера споменах как една пикла на 19-23 г. си паркира спортната Хонда на тротоара точно пред спирката на гр. транспорт. Те това не може да се случи в Германия, Англия, Щатите... А тук е ежедневие - или тати е неква мутра, или е приятеля... и за какво да има ред и мисъл за нещо друго, освен за собствения кеф, далавера?Green Light написа:Напъвам се да се сетя за къде бях слушал подобен разказ от един познат. Дали за Япония беше. Или за Cbit а в Хановер, макар че ако е за там ще да е за някоя братска фирма а не за България. Все едно - нищо непознато, нищо неочаквано. Това не е случайна издънка, ние така си правиме
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
цялата тази история е неква смрад голяма
скандал има
както каза и вчера представител на фирмата
като не им харесва да не са подписвали договор
с трици маймуни ще ловят
според мен е кур капан цялата работа барабар с поръчковите статии във вестниците

скандал има
както каза и вчера представител на фирмата
като не им харесва да не са подписвали договор
с трици маймуни ще ловят
според мен е кур капан цялата работа барабар с поръчковите статии във вестниците
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Green Light
Има го това, да. Писах, изтрих го понеже е банално, после си викам майната му, като ми иде нещо банално, банално ще пиша. Тая година, на няколко пъти почти комично ми се случава да видя отношение и държание от сорта "Ако той е мутра, начи може да ни помогне за търговия с полицията, оргните и МВР" Един път за руснаци, даже, представяш ли си? Хората си мислят че ако мафиотите им отворят вратите на българската полиция имат повече шансове да направят далавера. И сигурно са прави. Са дали да не изпадна в съвсем първосигнална баналност и да нарека ситуацията бойкоборисовщина?ELBI написа:въпрос на култура и възпитание. От къде ще дойдат, след като мутрите и техните фирми управляват БГ. Вчера споменах как една пикла на 19-23 г. си паркира спортната Хонда на тротоара точно пред спирката на гр. транспорт. Те това не може да се случи в Германия, Англия, Щатите... А тук е ежедневие - или тати е неква мутра, или е приятеля... и за какво да има ред и мисъл за нещо друго, освен за собствения кеф, далавера?Green Light написа:Напъвам се да се сетя за къде бях слушал подобен разказ от един познат. Дали за Япония беше. Или за Cbit а в Хановер, макар че ако е за там ще да е за някоя братска фирма а не за България. Все едно - нищо непознато, нищо неочаквано. Това не е случайна издънка, ние така си правиме
да им бяха изкарали само ядене и пиенье на тия у лондон и у челси:rotfl24:
чевермета бъчви с вино и ракия и това е
манастири ,щандове и бла бла
опъва се една папатка огромна и софри
и чалга на живо:rotfl24:
ако искат да идват ако искат да не идват:-)
чевермета бъчви с вино и ракия и това е
манастири ,щандове и бла бла
опъва се една папатка огромна и софри
за символите на бг
имаше ги изтипосани в нета теези дни
единият символ е лютеницата
и тия от манги сайта се чудят как би могла да се изобрази лютеницата на монета от евро
прости та чак тъпи
изобразява се израза - у лютеницата
оборотомер на кола и стрелката е в лютеницата
за луканката не съм мислил още:rotfl24:
и тия от манги сайта се чудят как би могла да се изобрази лютеницата на монета от евро
прости та чак тъпи
Просто си е така. Мафията у нас си има държава. До скоро нямаше физическо олицетворение на мафията/мутрогенен апарат във властта, сега вече има. Оня граф-архонт-умник-нобелист - същата песен на горно до мажор...Green Light написа:Има го това, да. Писах, изтрих го понеже е банално, после си викам майната му, като ми иде нещо банално, банално ще пиша. Тая година, на няколко пъти почти комично ми се случава да видя отношение и държание от сорта "Ако той е мутра, начи може да ни помогне за търговия с полицията, оргните и МВР" Един път за руснаци, даже, представяш ли си? Хората си мислят че ако мафиотите им отворят вратите на българската полиция имат повече шансове да направят далавера. И сигурно са прави. Са дали да не изпадна в съвсем първосигнална баналност и да нарека ситуацията бойкоборисовщина?ELBI написа:въпрос на култура и възпитание. От къде ще дойдат, след като мутрите и техните фирми управляват БГ. Вчера споменах как една пикла на 19-23 г. си паркира спортната Хонда на тротоара точно пред спирката на гр. транспорт. Те това не може да се случи в Германия, Англия, Щатите... А тук е ежедневие - или тати е неква мутра, или е приятеля... и за какво да има ред и мисъл за нещо друго, освен за собствения кеф, далавера?Green Light написа:Напъвам се да се сетя за къде бях слушал подобен разказ от един познат. Дали за Япония беше. Или за Cbit а в Хановер, макар че ако е за там ще да е за някоя братска фирма а не за България. Все едно - нищо непознато, нищо неочаквано. Това не е случайна издънка, ние така си правиме
в горещи моменти по време на домашни скандали - бг лютеница - оставя незабравими петна в опонента ви!!!Quid написа:за символите на бг
прости та чак тъпи
съседа ви тормози - бг лютеница върху белия му форд!!!
само Ариел премахва петната от бг лютеница...
примерно...
вече е октомври и ти липсват?bead_ написа:шъ съ напълним с мъже-туристи... кво шъ праят гларусите по морето?!?!?!?!Quid написа: опъва се една папатка огромна и софри
ти се подиграваш.ама аз съм намерила едно магазинче тук-продават лютеница от най-различен видQuid написа:за символите на бг
прости та чак тъпи
снощи сладко похапнах...
мммммм
ММММММММММММММММ
Лошото е знаеш ли кое? Че наистина не може там и дори и мутрите, наши или техни не го правят там. А тук го правят и нормалните, обикновени и дисциплинирани граждани на съответните страни. Примери - много. Та така. Не са хората. Държавата е. Ако я има. А тя пък е функция на хората. Сепулкарии вж сепулки. Сепулки вж. сепулкарии.ELBI написа:въпрос на култура и възпитание. От къде ще дойдат, след като мутрите и техните фирми управляват БГ. Вчера споменах как една пикла на 19-23 г. си паркира спортната Хонда на тротоара точно пред спирката на гр. транспорт. Те това не може да се случи в Германия, Англия, Щатите... А тук е ежедневие - или тати е неква мутра, или е приятеля... и за какво да има ред и мисъл за нещо друго, освен за собствения кеф, далавера?
но ако умни гларуси нападнат софето, имаш и свободна позиция да предложиш и ...bead_ написа:тъкмо обратното. не ми липсват. и много ще съм дегуте, ако тълпи огладнели гларуси нападнат софето в търсене на препитание...ELBI написа:
шъ съ напълним с мъже-туристи... кво шъ праят гларусите по морето?!?!?!?
вече е октомври и ти липсват?