Рекламата на България: Защо трябва да е толкова трудно?

Все същите
Аватар
4avdar4e

Re: Рекламата на България: Защо трябва да е толкова трудно?

Мнение от 4avdar4e »

Не, не, това не е истина просто :rotfl24::rotfl24:

"Загледах се само веднъж във филмчето, което ми показваше Бойко Борисов, седнал на кресло и обясняващ нещо. " :rotfl24:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

обръчите от фирми (отнася се за всички партии и подчинените им ведомства, не само за ДПС) са да гледат собствените си, а не националните интереси.

А пък когато някой направи нещо хубаво и запомнящо се - почва гранде оплюване...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа:
обръчите от фирми (отнася се за всички партии и подчинените им ведомства, не само за ДПС) са да гледат собствените си, а не националните интереси.

А пък когато някой направи нещо хубаво и запомнящо се - почва гранде оплюване...
Аз доколкото имам непреки наблюдениа връз тая сага - всичко е от мърлящина и непоследователност.
Всяка година се пише някаква уникална стратегия (имаше дори предложение за слоган: "Елате в страната на Виктор Крум" - не се шегувам!), плюс редовните дребни шмекерии около конкурсите.
Тая туристическа стратегия вече е като латино-сапунка, тотална мъка.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Напъвам се да се сетя за къде бях слушал подобен разказ от един познат. Дали за Япония беше. Или за Cbit а в Хановер, макар че ако е за там ще да е за някоя братска фирма а не за България. Все едно - нищо непознато, нищо неочаквано. Това не е случайна издънка, ние така си правиме
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:Напъвам се да се сетя за къде бях слушал подобен разказ от един познат. Дали за Япония беше. Или за Cbit а в Хановер, макар че ако е за там ще да е за някоя братска фирма а не за България. Все едно - нищо непознато, нищо неочаквано. Това не е случайна издънка, ние така си правиме
въпрос на култура и възпитание. От къде ще дойдат, след като мутрите и техните фирми управляват БГ. Вчера споменах как една пикла на 19-23 г. си паркира спортната Хонда на тротоара точно пред спирката на гр. транспорт. Те това не може да се случи в Германия, Англия, Щатите... А тук е ежедневие - или тати е неква мутра, или е приятеля... и за какво да има ред и мисъл за нещо друго, освен за собствения кеф, далавера?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

цялата тази история е неква смрад голяма
скандал има
както каза и вчера представител на фирмата
като не им харесва да не са подписвали договор
с трици маймуни ще ловят
според мен е кур капан цялата работа барабар с поръчковите статии във вестниците
:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Green Light написа:Напъвам се да се сетя за къде бях слушал подобен разказ от един познат. Дали за Япония беше. Или за Cbit а в Хановер, макар че ако е за там ще да е за някоя братска фирма а не за България. Все едно - нищо непознато, нищо неочаквано. Това не е случайна издънка, ние така си правиме
въпрос на култура и възпитание. От къде ще дойдат, след като мутрите и техните фирми управляват БГ. Вчера споменах как една пикла на 19-23 г. си паркира спортната Хонда на тротоара точно пред спирката на гр. транспорт. Те това не може да се случи в Германия, Англия, Щатите... А тук е ежедневие - или тати е неква мутра, или е приятеля... и за какво да има ред и мисъл за нещо друго, освен за собствения кеф, далавера?
Има го това, да. Писах, изтрих го понеже е банално, после си викам майната му, като ми иде нещо банално, банално ще пиша. Тая година, на няколко пъти почти комично ми се случава да видя отношение и държание от сорта "Ако той е мутра, начи може да ни помогне за търговия с полицията, оргните и МВР" Един път за руснаци, даже, представяш ли си? Хората си мислят че ако мафиотите им отворят вратите на българската полиция имат повече шансове да направят далавера. И сигурно са прави. Са дали да не изпадна в съвсем първосигнална баналност и да нарека ситуацията бойкоборисовщина?
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Аз пък не мога да разбера, защо точно манастир - одухотворени нещо ли го играем,
или нЕкаква друга символика има.:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Mila написа:Аз пък не мога да разбера, защо точно манастир - одухотворени нещо ли го играем,
или нЕкаква друга символика има.:grin:
има кич. можеш ли да измислиш по-голям кич от папие-маше манастир по време на търговско изложение?
just perfect
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

да им бяха изкарали само ядене и пиенье на тия у лондон и у челси:rotfl24:
чевермета бъчви с вино и ракия и това е
манастири ,щандове и бла бла
опъва се една папатка огромна и софри
и чалга на живо:rotfl24:
ако искат да идват ако искат да не идват:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

за символите на бг
имаше ги изтипосани в нета теези дни
единият символ е лютеницата
и тия от манги сайта се чудят как би могла да се изобрази лютеницата на монета от евро
прости та чак тъпи
изобразява се израза - у лютеницата
оборотомер на кола и стрелката е в лютеницата
за луканката не съм мислил още:rotfl24:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:
Има го това, да. Писах, изтрих го понеже е банално, после си викам майната му, като ми иде нещо банално, банално ще пиша. Тая година, на няколко пъти почти комично ми се случава да видя отношение и държание от сорта "Ако той е мутра, начи може да ни помогне за търговия с полицията, оргните и МВР" Един път за руснаци, даже, представяш ли си? Хората си мислят че ако мафиотите им отворят вратите на българската полиция имат повече шансове да направят далавера. И сигурно са прави. Са дали да не изпадна в съвсем първосигнална баналност и да нарека ситуацията бойкоборисовщина?
Просто си е така. Мафията у нас си има държава. До скоро нямаше физическо олицетворение на мафията/мутрогенен апарат във властта, сега вече има. Оня граф-архонт-умник-нобелист - същата песен на горно до мажор...
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Quid написа: опъва се една папатка огромна и софри
шъ съ напълним с мъже-туристи... кво шъ праят гларусите по морето?!?!?!?!
just perfect
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:за символите на бг
и тия от манги сайта се чудят как би могла да се изобрази лютеницата на монета от евро
прости та чак тъпи
в горещи моменти по време на домашни скандали - бг лютеница - оставя незабравими петна в опонента ви!!!

съседа ви тормози - бг лютеница върху белия му форд!!!

само Ариел премахва петната от бг лютеница...

примерно...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
Quid написа: опъва се една папатка огромна и софри
вече е октомври и ти липсват? :blum:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Quid написа:за символите на бг
прости та чак тъпи
ти се подиграваш.ама аз съм намерила едно магазинче тук-продават лютеница от най-различен вид
снощи сладко похапнах...
мммммм
ММММММММММММММММ
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
вече е октомври и ти липсват? :blum:[/quote]

тъкмо обратното. не ми липсват. и много ще съм дегуте, ако тълпи огладнели гларуси нападнат софето в търсене на препитание...
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:въпрос на култура и възпитание. От къде ще дойдат, след като мутрите и техните фирми управляват БГ. Вчера споменах как една пикла на 19-23 г. си паркира спортната Хонда на тротоара точно пред спирката на гр. транспорт. Те това не може да се случи в Германия, Англия, Щатите... А тук е ежедневие - или тати е неква мутра, или е приятеля... и за какво да има ред и мисъл за нещо друго, освен за собствения кеф, далавера?
Лошото е знаеш ли кое? Че наистина не може там и дори и мутрите, наши или техни не го правят там. А тук го правят и нормалните, обикновени и дисциплинирани граждани на съответните страни. Примери - много. Та така. Не са хората. Държавата е. Ако я има. А тя пък е функция на хората. Сепулкарии вж сепулки. Сепулки вж. сепулкарии.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

bead_ написа:
ELBI написа:
шъ съ напълним с мъже-туристи... кво шъ праят гларусите по морето?!?!?!?

вече е октомври и ти липсват? :blum:
тъкмо обратното. не ми липсват. и много ще съм дегуте, ако тълпи огладнели гларуси нападнат софето в търсене на препитание...
но ако умни гларуси нападнат софето, имаш и свободна позиция да предложиш и ... :blum:
Публикувай отговор