Нов огромен плакат в София
да - оня виц е суперски...4avdar4e написа:Сега се наричат стилист/коафьор, а едно време - прост педалELBI написа: иначе - много педалски гл. точки се поднасят от нормални. педалщината като поведение и мислене е як вирус...
Ала бившата ми беше моден дизайнер, та избягвам да го разправям, че може да ме заподозрат в пристрастност.
Иначе незнаните педерасти не ги знаем, защото са си незнайни!
Сигурно знайните ги знаят
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Говорим за едно и също двамата с теб. Матрицата и в пряк, и в преносен смисъл, която формува възприятията и ценностната система.Пенчо Заека написа:Може би не бях достатъчно ясна. Аз не съм против хомосексуалистите. Те не са виновни, че са такива. Ген, кво да го правиш. Виж, когато обратната им ориентация се афишира като нещо мноо суперско, видиш ли, като някакъв дар Божи, като едва ли не необходимо условие да си на върха на вълната, и когато това се приема с няква луда еуфория от масата народ, е тогава вече се смущавам и съвсем сериозно се дразня. В такива случаи цялата ми толерантност към грешките на природата се изпарява.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Аз не резбирам за гените. Познавам двама, нито на идиния, нито на другия родата има некви "различни" предпочитания. та затова питам - това за генетично пердаваното някаква нова теория ли е?Пенчо Заека написа: Те не са виновни, че са такива. Ген, кво да го правиш.
ПС. Не са гении, ама са интелигентни хора, добри в работата си и не може да се каже, че са преуспели. Ако не знаеш че са хм... различни - никога няма да предположиш. Женки обратни не познавам.
- сър Айвънхоу
Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.pocti_bezobidna написа:Аз не резбирам за гените. Познавам двама, нито на идиния, нито на другия родата има некви "различни" предпочитания. та затова питам - това за генетично пердаваното някаква нова теория ли е?
ПС. Не са гении, ама са интелигентни хора, добри в работата си и не може да се каже, че са преуспели. Ако не знаеш че са хм... различни - никога няма да предположиш. Женки обратни не познавам.
Съгласен съм, че някои са добри в това, с което се занимават, други пък не са.
Не съм съгласен да ми навират ориентацията си постоянно и да се перчат с нея.
А за обратните "женки"... познавам няколко от тях. Повечето са и "феминистки"... Не е за разправяне. Познавам и такива, които си мълчат за ориентацията си.
И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Напротив, има силни доводи за генетично онаследяване на хомосексуалната предразположеност при мъжете. Нищо не е дефинитивно все още, но има доста изследвания, които сочат в тази посока.сър Айвънхоу написа:Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.
А за обратните "женки"... познавам няколко от тях. Повечето са и "феминистки"... Не е за разправяне. Познавам и такива, които си мълчат за ориентацията си.
И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
ох, дано не си прав, защото на мен това ми звучи адски закостеняло и погрешносър Айвънхоу написа: И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Генотип - 80%, фенотип - 20%. Обикновено това е разпраделението. Но 20% никак не е малко.latrevw написа:ох, дано не си прав, защото на мен това ми звучи адски закостеняло и погрешносър Айвънхоу написа: И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
А аз съм чела, че всички сме би, но още не е ясно, кое точно провокира и отключва нещата в посока ляво или дясно.Remmivs написа:Напротив, има силни доводи за генетично онаследяване на хомосексуалната предразположеност при мъжете. Нищо не е дефинитивно все още, но има доста изследвания, които сочат в тази посока.сър Айвънхоу написа:Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.
- Глас в пустиня
Изглежда и аз така съм роден. Но търся пътя без да обръщам цивилизацята в обратна посока, защото това е невъзможно.Remmivs написа: Аз съм с ментални кривини отдавна. Знам го.
Великите култури са се развивали на, или около търговските пътища. Всичко останало са мотиви от ловни сцени върху стените на пещерата.
- Глас в пустиня
Точно! Сега рекламират някакъв нов "култов" гръцки филм - колко е трудно да бъдеш "различен" на балканите...момче отгледано от самотна майка, сбъркана майчина обич и тн. За финал наркотици, хомосексуализъм, бордей...сър Айвънхоу написа:
Би иди-дойди ама хомо. Т.е. би иди-дойди за вас, за нас - бляк. Хомо - бляк. Но това съм аз. Приемам, че другите са други но да не ми го навират в очите ако обичат. Аз не им навирам хетеросексуалността си все пак. А по генетичната част - огромна роля играят Х-овете. И тук е тънкия момент - вие си имате две такива и ако нещо, имате резерва. При нас ако се скапе нещо в Х-а и работата отива на мачо пикчо у У-ка.esti написа:А аз съм чела, че всички сме би, но още не е ясно, кое точно провокира и отключва нещата в посока ляво или дясно.
хи-хи, това и аз съм го чела. Че и най-невинно събитие (както в семейството, така и извън него) може да отключи процеса. Латентен хомосексуализъм. И още съм чела, че хората най-силно настроени срещу хомосексуалистите подсъзнателно усещали това си "би" и понеже ги е шубе - се нахвърлят демонстративно срещу това, от което ги е страх. При това сериозни психолози го пишат, не в комерсиалните книжки за себеизграждане.esti написа:
А аз съм чела, че всички сме би, но още не е ясно, кое точно провокира и отключва нещата в посока ляво или дясно.
Но за гените наистина не съм чувала нищичко.
- сър Айвънхоу
Мдааам... ако три поколения преди теб мъжете в семейството са били безплодни, то и ти ще си безплоден... Прав си!Remmivs написа:Напротив, има силни доводи за генетично онаследяване на хомосексуалната предразположеност при мъжете. Нищо не е дефинитивно все още, но има доста изследвания, които сочат в тази посока.
И кои точно учени изкараха това нещо наяве?
П.П. Само не ми дава примера с ония пингвини, дето, като няма женски си се оправят мъжките един друг...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Бе, очевидно въпросът дали е генно или не, е спорен дори в научните среди. За който разбира английски:ЦЪК!сър Айвънхоу написа:
Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.
Аз предпочитам да мисля за хомосексуалните като за ощетени от природата.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- сър Айвънхоу
Права сте, лейди, аз съм един безкрайно закостенял "-фоб"!latrevw написа:ох, дано не си прав, защото на мен това ми звучи адски закостеняло и погрешносър Айвънхоу написа: И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами това просто не е вярно . Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.сър Айвънхоу написа:Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.pocti_bezobidna написа:Аз не резбирам за гените. Познавам двама, нито на идиния, нито на другия родата има некви "различни" предпочитания. та затова питам - това за генетично пердаваното някаква нова теория ли е?
...проблеми в детството и особено при пуберитета...
Навремето са мислили, че земята е плоска. Ама не е.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Мдаааам, спорът придоби силата на "глобалното затопляне"!ELBI написа:Ами това просто не е вярно . Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.
Айде холан!
П.П. Ти по-добре кажи кога ще сме на ЧВ с ФрС?
Bella Ciao
Bella Ciao
ОК. Брат и сестра. Братът е "обратен", сестрата - не.ELBI написа: Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.
Това разместване при подреждането на гените в зародиша ли се определя?
Отивам да видя на Зайо линка.
Кви "доводи", какви "силни" - гледах преди 10-тина години едно предаване медицинско и си описваха хората какво точно при обратните се е обърнало в гени/хромозоми/квотобеше там и така... Има си научни доказателства и толкоз.Remmivs написа:Напротив, има силни доводи за генетично онаследяване на хомосексуалната предразположеност при мъжете. Нищо не е дефинитивно все още, но има доста изследвания, които сочат в тази посока.сър Айвънхоу написа:Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.
Бая си е дефинитивно, а и няма доказателства, че всички обратни еднакво са били кофти възпитавани в детството и пуберитета. Обратното - има не малко кофти възпитавани (май и тук бяха давании примери такива), но не са станали обратни.
Какво ти се чете? Научно-популярни четива или научни? На какъв език? А за генетиката предлагам да не ме подкачаш. Може и отдавна да ми е било мечта да стана генетик, но базата е все още тук.сър Айвънхоу написа:Мдааам... ако три поколения преди теб мъжете в семейството са били безплодни, то и ти ще си безплоден... Прав си!
И кои точно учени изкараха това нещо наяве?
П.П. Само не ми дава примера с ония пингвини, дето, като няма женски си се оправят мъжките един друг...
айде, моля ти се - Чайковски, Шуберт, Ницше, Леонардо и куп други - все със самотни майки и сбъркани незнамкакво си ги изкара... Генни са причините, но човечеството има сбъркан ген за толерантност.БоЕВ написа:Точно! Сега рекламират някакъв нов "култов" гръцки филм - колко е трудно да бъдеш "различен" на балканите...момче отгледано от самотна майка, сбъркана майчина обич и тн. За финал наркотици, хомосексуализъм, бордей...сър Айвънхоу написа:
ми разбира се, че братът може да е обратен, а сестрата - не. Всеки индивид е със собствени гени (и сгрешени такива).pocti_bezobidna написа:ОК. Брат и сестра. Братът е "обратен", сестрата - не.ELBI написа: Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.
Това разместване при подреждането на гените в зародиша ли се определя?
Отивам да видя на Зайо линка.
В природата тези грешки се изправят, като родата на сбъркания ген не се продължава. Законите на природата са да оцелееш и да продължиш рода.
Хич не са ми симпатични тези, дето рекламират обратните, нито ми се гледат дим дуковщини и азисщини.
Но пък Мариус е велик актьор - определено нашият театър би изглеждал по-зле без него. хора - всякакви. Педерасти - също.
Бе не е като с Менделовия грах, да знаеш. Но натам отиват нещата.ELBI написа:Кви "доводи", какви "силни" - гледах преди 10-тина години едно предаване медицинско и си описваха хората какво точно при обратните се е обърнало в гени/хромозоми/квотобеше там и така... Има си научни доказателства и толкоз.
Бая си е дефинитивно, а и няма доказателства, че всички обратни еднакво са били кофти възпитавани в детството и пуберитета. Обратното - има не малко кофти възпитавани (май и тук бяха давании примери такива), но не са станали обратни.
Последно промяна от Remmivs на 19.11.07, 14:28, променено общо 1 път.
Честно, педал не ми се е натискал.Remmivs написа:Не. Не е точно така и ти много добре го знаеш.esti написа:Само така си мислиш!
Която и жена да питаш ще ти каже, че педал не и се е натискал.
Докато вие хетеросексуалните само гледате да си изтъкнете мъжествеността.
А ти не знам защо, но имам усещането, че се нуждаеш от масаж с благовонни масла правен от нежни, бели женски ръце с грациозни пръсти, които да те докосват, като лек океански полъх, докато си смучеш коктейлчето и се наслаждаваш на някоя дебела енциклопедия и двумесечен отпуск.
- сър Айвънхоу
Егоист! И не викаш!ELBI написа:аз не съм спиралсър Айвънхоу написа:...
П.П. Ти по-добре кажи кога ще сме на ЧВ с ФрС?
Bella Ciao
Bella Ciao
Сигурна ли си?esti написа:Честно, педал не ми се е натискал.
А ти не знам защо, но имам усещането, че се нуждаеш от масаж с благовонни масла правен от нежни, бели женски ръце с грациозни пръсти, които да те докосват, като лек океански полъх, докато си смучеш коктейлчето и се наслаждаваш на някоя дебела енциклопедия и двумесечен отпуск.
Както и да е, аз друго имах предвид, но ти и това знаеш.
А кой няма нужда от това?
да бе - с жена ще си говоря такива работи и ще я разпитвам за педали... еле пък да си правя статистика от всяка една по този въпросesti написа:...Която и жена да питаш ще ти каже, че педал не и се е натискал.
Докато вие хетеросексуалните само гледате да си изтъкнете мъжествеността.
Знам.Remmivs написа:
Сигурна ли си?
Както и да е, аз друго имах предвид, но ти и това знаеш.
А кой няма нужда от това?
Знам също, че ти знаеш, че знам и затова се заяждам - искам да си имам и тайни бе, не може да ми четете така из мозъка!:lol:
Аз нямам нужда от това.
Поне в онази част с енциклопедията - ти за кво си ми че да се напрягам да чета.