Нов огромен плакат в София

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

азис и разни дуквоци и дудуци да си ебат майката
загърбвам добрия тон
аман се каза от тия недоклатени чикиджии
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
ELBI написа: иначе - много педалски гл. точки се поднасят от нормални. педалщината като поведение и мислене е як вирус...
Сега се наричат стилист/коафьор, а едно време - прост педал :rotfl24:
да - оня виц е суперски...

Ала бившата ми беше моден дизайнер, та избягвам да го разправям, че може да ме заподозрат в пристрастност.

Иначе незнаните педерасти не ги знаем, защото са си незнайни!

Сигурно знайните ги знаят :blum:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Пенчо Заека написа:Може би не бях достатъчно ясна. Аз не съм против хомосексуалистите. Те не са виновни, че са такива. Ген, кво да го правиш. Виж, когато обратната им ориентация се афишира като нещо мноо суперско, видиш ли, като някакъв дар Божи, като едва ли не необходимо условие да си на върха на вълната, и когато това се приема с няква луда еуфория от масата народ, е тогава вече се смущавам и съвсем сериозно се дразня. В такива случаи цялата ми толерантност към грешките на природата се изпарява.
Говорим за едно и също двамата с теб. Матрицата и в пряк, и в преносен смисъл, която формува възприятията и ценностната система.
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

Remmivs написа:
Говорим за едно и също двамата с теб. Матрицата и в пряк, и в преносен смисъл, която формува възприятията и ценностната система.
Абе, терци сме отвсякъде...:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Пенчо Заека написа:Абе, терци сме отвсякъде...:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Майорни! :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
Пенчо Заека написа:Абе, терци сме отвсякъде...:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Майорни! :grin:
ей ги другите 2-ма за карето... :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
annonymus

Мнение от annonymus »

Пенчо Заека написа: Те не са виновни, че са такива. Ген, кво да го правиш.
Аз не резбирам за гените. Познавам двама, нито на идиния, нито на другия родата има некви "различни" предпочитания. та затова питам - това за генетично пердаваното някаква нова теория ли е?

ПС. Не са гении, ама са интелигентни хора, добри в работата си и не може да се каже, че са преуспели. Ако не знаеш че са хм... различни - никога няма да предположиш. Женки обратни не познавам.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:Аз не резбирам за гените. Познавам двама, нито на идиния, нито на другия родата има некви "различни" предпочитания. та затова питам - това за генетично пердаваното някаква нова теория ли е?

ПС. Не са гении, ама са интелигентни хора, добри в работата си и не може да се каже, че са преуспели. Ако не знаеш че са хм... различни - никога няма да предположиш. Женки обратни не познавам.
Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.

Съгласен съм, че някои са добри в това, с което се занимават, други пък не са.
Не съм съгласен да ми навират ориентацията си постоянно и да се перчат с нея.

А за обратните "женки"... познавам няколко от тях. Повечето са и "феминистки"... Не е за разправяне. Познавам и такива, които си мълчат за ориентацията си.

И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

4avdar4e написа:... просто не бъди толкова рязък.. :winkw:
Добре! Нямах представа, че така изглежда отстрани. Не търся конфликт, а по-скоро диалог.:-)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.

А за обратните "женки"... познавам няколко от тях. Повечето са и "феминистки"... Не е за разправяне. Познавам и такива, които си мълчат за ориентацията си.

И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
Напротив, има силни доводи за генетично онаследяване на хомосексуалната предразположеност при мъжете. Нищо не е дефинитивно все още, но има доста изследвания, които сочат в тази посока.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

сър Айвънхоу написа: И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
ох, дано не си прав, защото на мен това ми звучи адски закостеняло и погрешно
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:
сър Айвънхоу написа: И, последно, за "ориентацията". Всичко си е до възпитание, проблеми в детството и особено при пуберитета...
Генотип - 80%, фенотип - 20%. Обикновено това е разпраделението. Но 20% никак не е малко.
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:
сър Айвънхоу написа:Права си - не е генно. Сбъркването обикновено идва от възпитанието и т.н.

Напротив, има силни доводи за генетично онаследяване на хомосексуалната предразположеност при мъжете. Нищо не е дефинитивно все още, но има доста изследвания, които сочат в тази посока.
А аз съм чела, че всички сме би, но още не е ясно, кое точно провокира и отключва нещата в посока ляво или дясно.:-)
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа: Аз съм с ментални кривини отдавна. Знам го. :cool:
Изглежда и аз така съм роден. Но търся пътя без да обръщам цивилизацята в обратна посока, защото това е невъзможно.
Великите култури са се развивали на, или около търговските пътища. Всичко останало са мотиви от ловни сцени върху стените на пещерата.:-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: Генотип - 80%, фенотип - 20%. Обикновено това е разпраделението. Но 20% никак не е малко.
10х, 20% не е малко, ама 80% звучи доста по-внушително
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
Точно! Сега рекламират някакъв нов "култов" гръцки филм - колко е трудно да бъдеш "различен" на балканите...момче отгледано от самотна майка, сбъркана майчина обич и тн. За финал наркотици, хомосексуализъм, бордей...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

esti написа:А аз съм чела, че всички сме би, но още не е ясно, кое точно провокира и отключва нещата в посока ляво или дясно.:-)
Би иди-дойди ама хомо. Т.е. би иди-дойди за вас, за нас - бляк. Хомо - бляк. Но това съм аз. Приемам, че другите са други но да не ми го навират в очите ако обичат. Аз не им навирам хетеросексуалността си все пак. А по генетичната част - огромна роля играят Х-овете. И тук е тънкия момент - вие си имате две такива и ако нещо, имате резерва. При нас ако се скапе нещо в Х-а и работата отива на мачо пикчо у У-ка. :grin:
annonymus

Мнение от annonymus »

esti написа:
А аз съм чела, че всички сме би, но още не е ясно, кое точно провокира и отключва нещата в посока ляво или дясно.:-)
хи-хи, това и аз съм го чела. Че и най-невинно събитие (както в семейството, така и извън него) може да отключи процеса. Латентен хомосексуализъм. И още съм чела, че хората най-силно настроени срещу хомосексуалистите подсъзнателно усещали това си "би" и понеже ги е шубе - се нахвърлят демонстративно срещу това, от което ги е страх. При това сериозни психолози го пишат, не в комерсиалните книжки за себеизграждане.
Но за гените наистина не съм чувала нищичко.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:10х, 20% не е малко, ама 80% звучи доста по-внушително
Ами то си е внушително. Обаче не е абсолют. Това е важното. Т.е. възпитанието - а това значи в днешни дни, че плакати и прочее простотии, които ни заливат с водопада от помия ИМАТ значение.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:Напротив, има силни доводи за генетично онаследяване на хомосексуалната предразположеност при мъжете. Нищо не е дефинитивно все още, но има доста изследвания, които сочат в тази посока.
Мдааам... ако три поколения преди теб мъжете в семейството са били безплодни, то и ти ще си безплоден... Прав си!

И кои точно учени изкараха това нещо наяве?

П.П. Само не ми дава примера с ония пингвини, дето, като няма женски си се оправят мъжките един друг... :blum:
Bella Ciao
Аватар
Пенчо Заека
Обратна връзка:

Мнение от Пенчо Заека »

сър Айвънхоу написа:

Бе, очевидно въпросът дали е генно или не, е спорен дори в научните среди. За който разбира английски:ЦЪК!

Аз предпочитам да мисля за хомосексуалните като за ощетени от природата.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

latrevw написа:
Права сте, лейди, аз съм един безкрайно закостенял "-фоб"! :harhar:
Bella Ciao
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сър Айвънхоу написа:
pocti_bezobidna написа:Аз не резбирам за гените. Познавам двама, нито на идиния, нито на другия родата има некви "различни" предпочитания. та затова питам - това за генетично пердаваното някаква нова теория ли е?

...проблеми в детството и особено при пуберитета...
Ами това просто не е вярно . Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.

Навремето са мислили, че земята е плоска. Ама не е.
annonymus

Мнение от annonymus »

сър Айвънхоу написа: Мдааам... ако три поколения преди теб мъжете в семейството са били безплодни, то и ти ще си безплоден...
:rotfl24:
не мога да не се съглъся, че логиката тука е желязна!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Пенчо Заека написа: Аз предпочитам да мисля за хомосексуалните като за ощетени от природата.
И за мен са ощетени. Пък и те явно си го знаят, щом избиват комплекси и постоянно трябва да го натякват и да се самоубеждават.
Изображение
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа:Ами това просто не е вярно . Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.

Мдаааам, спорът придоби силата на "глобалното затопляне"!

Айде холан!

:blum:

П.П. Ти по-добре кажи кога ще сме на ЧВ с ФрС?
Bella Ciao
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:Аз не им навирам хетеросексуалността си все пак.
Само така си мислиш!
Която и жена да питаш ще ти каже, че педал не и се е натискал.
Докато вие хетеросексуалните само гледате да си изтъкнете мъжествеността.:blum:
annonymus

Мнение от annonymus »

ELBI написа: Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.

ОК. Брат и сестра. Братът е "обратен", сестрата - не.
Това разместване при подреждането на гените в зародиша ли се определя?
Отивам да видя на Зайо линка.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

esti написа:Само така си мислиш!
Не. Не е точно така и ти много добре го знаеш. :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:

Кви "доводи", какви "силни" - гледах преди 10-тина години едно предаване медицинско и си описваха хората какво точно при обратните се е обърнало в гени/хромозоми/квотобеше там и така... Има си научни доказателства и толкоз.

Бая си е дефинитивно, а и няма доказателства, че всички обратни еднакво са били кофти възпитавани в детството и пуберитета. Обратното - има не малко кофти възпитавани (май и тук бяха давании примери такива), но не са станали обратни.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:Мдааам... ако три поколения преди теб мъжете в семейството са били безплодни, то и ти ще си безплоден... Прав си!

И кои точно учени изкараха това нещо наяве?

П.П. Само не ми дава примера с ония пингвини, дето, като няма женски си се оправят мъжките един друг... :blum:
Какво ти се чете? Научно-популярни четива или научни? На какъв език? А за генетиката предлагам да не ме подкачаш. Може и отдавна да ми е било мечта да стана генетик, но базата е все още тук. :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
сър Айвънхоу написа:
Точно! Сега рекламират някакъв нов "култов" гръцки филм - колко е трудно да бъдеш "различен" на балканите...момче отгледано от самотна майка, сбъркана майчина обич и тн. За финал наркотици, хомосексуализъм, бордей...
айде, моля ти се - Чайковски, Шуберт, Ницше, Леонардо и куп други - все със самотни майки и сбъркани незнамкакво си ги изкара... Генни са причините, но човечеството има сбъркан ген за толерантност.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

pocti_bezobidna написа:
ELBI написа: Има си изследвания и е доказано, че некви си там разместени гени ги правят онези обратни. Генетично заложено си е. Няма какво да преоткриваме топлата вода.

ОК. Брат и сестра. Братът е "обратен", сестрата - не.
Това разместване при подреждането на гените в зародиша ли се определя?
Отивам да видя на Зайо линка.
ми разбира се, че братът може да е обратен, а сестрата - не. Всеки индивид е със собствени гени (и сгрешени такива).

В природата тези грешки се изправят, като родата на сбъркания ген не се продължава. Законите на природата са да оцелееш и да продължиш рода.

Хич не са ми симпатични тези, дето рекламират обратните, нито ми се гледат дим дуковщини и азисщини.

Но пък Мариус е велик актьор - определено нашият театър би изглеждал по-зле без него. хора - всякакви. Педерасти - също.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:Кви "доводи", какви "силни" - гледах преди 10-тина години едно предаване медицинско и си описваха хората какво точно при обратните се е обърнало в гени/хромозоми/квотобеше там и така... Има си научни доказателства и толкоз.

Бая си е дефинитивно, а и няма доказателства, че всички обратни еднакво са били кофти възпитавани в детството и пуберитета. Обратното - има не малко кофти възпитавани (май и тук бяха давании примери такива), но не са станали обратни.
Бе не е като с Менделовия грах, да знаеш. Но натам отиват нещата.
Последно промяна от Remmivs на 19.11.07, 14:28, променено общо 1 път.
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:
esti написа:Само така си мислиш!
Не. Не е точно така и ти много добре го знаеш. :cool:
Честно, педал не ми се е натискал.:blum:

А ти не знам защо, но имам усещането, че се нуждаеш от масаж с благовонни масла правен от нежни, бели женски ръце с грациозни пръсти, които да те докосват, като лек океански полъх, докато си смучеш коктейлчето и се наслаждаваш на някоя дебела енциклопедия и двумесечен отпуск.:-)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

сър Айвънхоу написа:...
аз не съм спирал :blum:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

ELBI написа:
сър Айвънхоу написа:...
аз не съм спирал :blum:
Егоист! И не викаш! :wbee:
Bella Ciao
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

esti написа:Честно, педал не ми се е натискал.:blum:

А ти не знам защо, но имам усещането, че се нуждаеш от масаж с благовонни масла правен от нежни, бели женски ръце с грациозни пръсти, които да те докосват, като лек океански полъх, докато си смучеш коктейлчето и се наслаждаваш на някоя дебела енциклопедия и двумесечен отпуск.:-)
Сигурна ли си? :grin:
Както и да е, аз друго имах предвид, но ти и това знаеш.
А кой няма нужда от това?:cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:...Която и жена да питаш ще ти каже, че педал не и се е натискал.
да бе - с жена ще си говоря такива работи и ще я разпитвам за педали... еле пък да си правя статистика от всяка една по този въпрос :blum:
esti

Мнение от esti »

Remmivs написа:
Сигурна ли си? :grin:
Както и да е, аз друго имах предвид, но ти и това знаеш.
А кой няма нужда от това?:cool:
Знам.
Знам също, че ти знаеш, че знам и затова се заяждам - искам да си имам и тайни бе, не може да ми четете така из мозъка!:lol:

Аз нямам нужда от това.
Поне в онази част с енциклопедията - ти за кво си ми че да се напрягам да чета.:grin:
Публикувай отговор