Мъжка тема!

Все същите
Аватар
Green Light

Re: без да съм чел

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Green Light написа:
pocti_bezobidna написа:
Remmivs написа:Стана ли дума вече за чест, достойнство, благородство, дълг, себеуважение и прочее дивотии...
Направи ми услуга - ако срещнеш две (поне) от изброените в един човек - запознай ме с него, а?

ПС. Отпратки към сър Малори не се пиремат, говорим за тук и сега.
Ами аз имам две:
Прочее
и
Дивотии
:twisted:
тия не се броят, бе!
Ааааа!
:twisted:

Обаче при следващата клубна среща може и да се запознаем :-)
Аз познавам такива хора. Сега ме замисли в посока на това че: горко на човек, който наистина не познава нито един човек, за който да не може да каже че е честен и достоен мъж или жена...човек, човек трябваше да напиша. Наистина ли не познаваш? Такъв който да не мисли само за себе си, а и за другите, който работи за някоя идея за общо благо, без да се облагодетелства или пък си има принципи и си ги обича и не ги жертва за щяло и нещяло. Трябва да познаваш някой
Аватар
Мнемозина

Re: Мъжка тема!

Мнение от Мнемозина »

сър Айвънхоу написа:Аре, тука да си говорим за "мъжки" теми:
Коли, жени, казармата... такива ми ти работи...

Те ви и първата тема! :blum:
Четох, четох - дотук нищо не сте говорили ни за жени, ни за коли (е, почти), за казарма пък съвсем... :blum:
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:

Четох, четох - дотук нищо не сте говорили ни за жени, ни за коли (е, почти), за казарма пък съвсем... :blum:
ми сър-а е забравил основната тема-секс...
аз кво съм му виновна?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Четох, четох - дотук нищо не сте говорили ни за жени, ни за коли (е, почти), за казарма пък съвсем... :blum:
Е, не си права, Кента и Зв. за кво си говорят мислиш?? :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Четох, четох - дотук нищо не сте говорили ни за жени, ни за коли (е, почти), за казарма пък съвсем... :blum:
Да. :shy:
Взимам си казармата обратно. :grin:
Panta rhei...
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Аз познавам такива хора.
Сега ме замисли в посока на това че: горко на човек, който наистина не познава нито един човек, за който да не може да каже че е честен и достоен мъж или жена...човек, човек трябваше да напиша. Наистина ли не познаваш? Такъв който да не мисли само за себе си, а и за другите, който работи за някоя идея за общо благо, без да се облагодетелства или пък си има принципи и си ги обича и не ги жертва за щяло и нещяло. Трябва да познаваш някой
Хм. Как да ти кажа - обикновено се стига до там, че накрая благородният жест съвпада с личния интерес. Това аз по принцип не го броя, нали - правим дарение на дома за сираци, щото ще получим данъчно облекчение, да кажем. Не казвам, че това не е работеща система, казвам, че не съвпада с моя личен критерий за достойнство.
Да, познавам хора, които биха отделили малко пари или време за някоя кауза. Но не познавам такива, дето са готови да си отстояват вярванията докрай.
Да, познавам хора, които по принцип са честни, но в повечето случаи ставам свидетел на грозно изцмъкване или дори прехвърляне на вина, за да се отърве кожата.
И "другите", съгласи се, е едно широчко понятие - в него влизат и роднините, и жената, и приятелите и чичото (или лелката) дето не я познаваш, нали?
Е, никой не е идеален разбира се. Така че не бива да искаме твърде много извън куртуазната литература.
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
Имаше и нещо за едни миризливи чорапи :rotfl24:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

pocti_bezobidna написа: Имаше и нещо за едни миризливи чорапи :rotfl24:
Бе то и за хладилна чанта на нудисткия плаж имаше намеци :rotfl24: Кво да прайш като сме от една партия :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Хм. Как да ти кажа - обикновено се стига до там, че накрая благородният жест съвпада с личния интерес. Това аз по принцип не го броя, нали - правим дарение на дома за сираци, щото ще получим данъчно облекчение, да кажем. Не казвам, че това не е работеща система, казвам, че не съвпада с моя личен критерий за достойнство.
Да, познавам хора, които биха отделили малко пари или време за някоя кауза. Но не познавам такива, дето са готови да си отстояват вярванията докрай.
Да, познавам хора, които по принцип са честни, но в повечето случаи ставам свидетел на грозно изцмъкване или дори прехвърляне на вина, за да се отърве кожата.
И "другите", съгласи се, е едно широчко понятие - в него влизат и роднините, и жената, и приятелите и чичото (или лелката) дето не я познаваш, нали?
Е, никой не е идеален разбира се. Така че не бива да искаме твърде много извън куртуазната литература.
"Личният интерес" също е доста широчко понятие. Ако някой просто обича да радва хората, то тогава ще се окаже, че всичко, което той прави, е в негов личен интерес.

Аз също познавам такива хора. Но май наистина е важно не само какъв е човекът, но и как се тълкуват и разбират постъпките му.
:lol:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Имаше и нещо за едни миризливи чорапи :rotfl24:[/quote]

а , санким в цивилизейшъна чурапите не миришат а :mad:
а ние се пак защитавахме родината
готвихме се де
да го направим
простете ни миризмите моля, и бързия секс тоже
от ротата имаше две-три лекета само
де се пръкннаха толокова много по света
не знам
Последно промяна от Kent на 03.01.08, 13:20, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа: "Личният интерес" също е доста широчко понятие. Ако някой просто обича да радва хората, то тогава ще се окаже, че всичко, което той прави, е в негов личен интерес.
Не, не. За материален интерес ставаше дума.
Мнемозина написа:Аз също познавам такива хора. Но май наистина е важно не само какъв е човекът, но и как се тълкуват и разбират постъпките му.
Да, така си е. Може пък грешно да ги перценявам хората? Дано.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
Мнемозина написа:Аз също познавам такива хора. Но май наистина е важно не само какъв е човекът, но и как се тълкуват и разбират постъпките му.
Във всички случаи ако преценяваш всички хора еднакво, грешиш. :lol:
Panta rhei...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

doktorka написа:
Мнемозина написа:

ми сър-а е забравил основната тема-секс...
аз кво съм му виновна?
Ти като не разбираш от мъжки разговори, що се обаждаш, м?
Когато мъжете си говорят за жени, то се разбира, че всъщност е за секс! Давам пример: "А оная знайш ли я? Ако знаеш какви св***и правииии...!"
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
І

Мнение от І »

Бе аз само да напомня, че сега е момента за гюведжета. :-) След празниците остават кви ли не малки парчета мръвки, сирена али бали... идеален матРял за пъхане в глинени съдчета. И без това са малки за спретване на некви дояждащи меруприятия във вид на сухи мезета, а шарения вкус от всякакви всевъзможни парчетии и манджи правят гюведжетата малко кулинарно великолепие. :-)
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

МЪЖжжж написа:Бе аз само да напомня, че сега е момента за гюведжета. :-) След празниците остават кви ли не малки парчета мръвки, сирена али бали... идеален матРял за пъхане в глинени съдчета. И без това са малки за спретване на некви дояждащи меруприятия във вид на сухи мезета, а шарения вкус от всякакви всевъзможни парчетии и манджи правят гюведжетата малко кулинарно великолепие. :-)
Абсолютно съгласен! Ама тия пак се изпокриха по миши дупки! :winkw:
Bella Ciao
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

мъжките теми са

пиенье секс зг и други умности от този десен:cool:
кво спамите у темата а:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Всъщност, не! След толкова постове за сефте ти ги споменаваш. Аз понеже съм мрачно-анализаторски настроен правя изводи тадададам! Сериозно, бе!

П.П. За мъжествено държание пример за народа е пак Бат Бойко, който сега подгони снегочистачите. Лятос когато за едната бройка да го упрекнат за ремонта на цариградско, изпревари всички с медийна кампания - "дръжте крадеца", сега пак първи - преди да кажем "А", той взе думата и взе да тропа по масата и да преследва лошите. Е тва е достойнство, това е мъжко държание. Няма значение че е след дъжд качулка. Кой, кой би попитал героя защо не си е свършил работата? На всички е ясно - пречат му, а той мъжки се бори. По радиото
Remmivs nods.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

какво не му харесвате на бб?

:-)
пич е!
успя е да разчисти улиците от коли като не ги почисти от снега
никви задръствания , никви коли
20 минути от единия край на софия до другия днес :-)
пич та дрънка
извода?
улиците не трябва да се чистят изобщооооо!!!!!
зг,вериги и това е
аман от разни ебльовци по улиците:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:
Във всички случаи ако преценяваш всички хора еднакво, грешиш. :lol:
Е, хайде сега! Как ще преценявам всички еднакво?
Не се разбрахме съвсем - не искам да кажа, че всички са меркантилни копелета, дето не си биха мръднали пръста без да имат полза от това или казват истината само когато им изнася. Би било ужасно, ако е така.
Ето какво всъшност си мисля - качества като чест, достойнство, благородство (и други) трудно се постигат. Това е мое мнение - като цяло, всички спазваме някакви социални правила, наложени ни от цивилизация, възпитание, среда и т.н. Но приравняването на доброто възпитание и и вместването в рамките на обществено приемливото поведение с благородството, честността (и други) ми се струва обезценяването на въпросните понятия като такива. Стават ежедневни някак си.
Общо взето все ми се струва, че благородството и доблестта предполагат някакво отричане - не можеш да ги постигнеш, ако не загубиш нещо и то такова, каквото цениш. Иначе е твърде лесно и банално.

Ей затова не го обичам общуването през клавиатурата - като стане интересно минава сума ти време да се уточни кой какво искал да каже, не виждаш събеседника и т.н. :-)
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не разбрах за кви качества говорите но като ги чета тва са доста скъпи занимания:-)

annonymus

Мнение от annonymus »

Quid написа:не разбрах за кви качества говорите но като ги чета тва са доста скъпи занимания:-)
Нали? Не всеки може да си ги позволи ми ес струва
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

pocti_bezobidna написа:
Quid написа:не разбрах за кви качества говорите но като ги чета тва са доста скъпи занимания:-)
да
така е
зависи как са раздадени картите в живота
и за тва цената на всеки задник е различна:-)

annonymus

Мнение от annonymus »

Quid написа:
pocti_bezobidna написа:
да
така е
зависи как са раздадени картите в живота
и за тва цената на всеки задник е различна:-)
Туй леко цинично, но съм склонна да се солидаризирам с мнението ви, графе.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

не е цинично а реалистично
всеки си продава задника
разликата е само в цената
иначе ставаме асоциални типове невписващи се в ландщафта
това според мен е базата от която трябва да се тръгва а по после да се издигаме в интелектуалните висини:-)

Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Quid написа:не е цинично а реалистично
всеки си продава задника
разликата е само в цената
иначе ставаме асоциални типове невписващи се в ландщафта
това според мен е базата от която трябва да се тръгва а по после да се издигаме в интелектуалните висини:-)
За съжаление все повече са само задници...

П.П. В тази връзка се сещам за лафа:
"Кажи на един гъз, че е задник и той до последната пръдня ще отрича."
Bella Ciao
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

нда, това с духовното/интелектуалното извисяване не е лесна работа

много трябва да се работи преди това
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark Lady написа:нда, това с духовното/интелектуалното извисяване не е лесна работа

И след това също! :-)
Bella Ciao
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа: Е, хайде сега! Как ще преценявам всички еднакво?
Не се разбрахме съвсем - не искам да кажа, че всички са меркантилни копелета, дето не си биха мръднали пръста без да имат полза от това или казват истината само когато им изнася. Би било ужасно, ако е така.
Ето какво всъшност си мисля - качества като чест, достойнство, благородство (и други) трудно се постигат. Това е мое мнение - като цяло, всички спазваме някакви социални правила, наложени ни от цивилизация, възпитание, среда и т.н. Но приравняването на доброто възпитание и и вместването в рамките на обществено приемливото поведение с благородството, честността (и други) ми се струва обезценяването на въпросните понятия като такива. Стават ежедневни някак си.
Общо взето все ми се струва, че благородството и доблестта предполагат някакво отричане - не можеш да ги постигнеш, ако не загубиш нещо и то такова, каквото цениш. Иначе е твърде лесно и банално.

Ей затова не го обичам общуването през клавиатурата - като стане интересно минава сума ти време да се уточни кой какво искал да каже, не виждаш събеседника и т.н. :-)
Но каза, че други (освен меркантилните копелета) не познаваш.
Напълно в твоя власт е да направиш нещо ежедневно - или пък да откажеш да го направиш такова.
И винаги губиш нещо. Въпросът е как и заради какво. Също и какво е това, което цениш. Всъщност това последното е най-важното, защото то определя и дали губиш или печелиш (губейки).
Следобед пак ще пиша... последният ти абзац за времето, което минава между отговорите, е много верен в момента. :lol:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Dark Lady написа:
седалките - черна кожа :winkw: яко страст ми е
ЧЕРВЕН:cool: :bdance:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Dark Lady написа:нда, това с духовното/интелектуалното извисяване не е лесна работа

трябва да има няква мярка в работата:-)
защото бачкането не е като пиенето или секса

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Dark Lady написа:
doktorka написа: секс в кола?

:blum: :blum:
ахъм, за предпочитане кожен салон, лесно се забърсва после :lol:
Както и яко се лЕпи задника ти през лятото:grin::lol:
естевствено га не бачка климата:winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа: Както и яко се лЕпи задника ти през лятото:grin::lol:
я как хубаво върна темата на място :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа: те са част от мъжа.
...на Средновековието:lol::lol::grin:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа: По радиото
Не само по радиото:grin:
Изображение

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark Lady написа:
frisky lioness написа: Както и яко се лЕпи задника ти през лятото:grin::lol:
я как хубаво върна темата на място :lol:
Щрунца шти каже чесе случва задника да се лепи и зиме. Бе с тия дантелени гащи..
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

pocti_bezobidna написа:
Аз сабахлем стигнах до бачкането сравнително безболезнено, сега ме мъчи фундаменталние проблем как ще се прибера?
Почти пълен съвпад с изключение на това, че тази заран улците на нашият град са по-непочистени и от вчера:mad::evil:
Нямам идея как ще си намерим място пред блока довечера. По тази причина ще се наложи да се приберем към 16:grin:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Green Light написа:Такъв който да не мисли само за себе си, а и за другите, който работи за някоя идея за общо благо, без да се облагодетелства или пък си има принципи и си ги обича и не ги жертва за щяло и нещяло. Трябва да познаваш някой
Мама:-)
Изображение

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:
Green Light написа: По радиото
Не само по радиото:grin:
Бе моля ти се! И на отиване спасил две три девици от нападение, две сирачета от измръзване, изчистил лично всички спирки от сняг и издърпал с ръце трамвай от преспите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

frisky lioness написа:
pocti_bezobidna написа:
Аз сабахлем стигнах до бачкането сравнително безболезнено, сега ме мъчи фундаменталние проблем как ще се прибера?
Почти пълен съвпад с изключение на това, че тази заран улците на нашият град са по-непочистени и от вчера:mad::evil:
Нямам идея как ще си намерим място пред блока довечера. По тази причина ще се наложи да се приберем към 16:grin:
е голяма па работа като спреш на средата на улицата и затиснеш 3-4 коли на разни шибаняци:-)
започнах да спирам на средата на улицата
майната им:-)

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

frisky lioness написа:
Green Light написа:Такъв който да не мисли само за себе си, а и за другите, който работи за някоя идея за общо благо, без да се облагодетелства или пък си има принципи и си ги обича и не ги жертва за щяло и нещяло. Трябва да познаваш някой
Мама:-)
ХАХАХАХАХА
ОХ!
Публикувай отговор