6 884 271

Все същите
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:Какво стана сега, решихте ли нещо? :lol:
само за царе говорят
нищо не казват за кралица, та и аз да се наместя в темата
:lol:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
само за царе говорят
хехехе

Ти властваш в друг сезон. Снега е в отстъпление през юли
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:
само за царе говорят
ти си по темите за принцесите - те са бъдещи кралици, много ухажвани и желани :rotfl24:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

shshtt написа:един приятел много хубаво го е казал и понеже и аз така мисля го поствам

http://hammillbg.blogspot.com/
Благодаря за линк-а! Много добре написано. Леко само не съм съгласен в частта за Герб-ерите, но това си е мое виждане. Дали за добро или за лошо, но в големите градове някой неща остават скрити, като например кадровата политика - в нашия район цялата структура се състои(обра) всички неудчници и пройдохи минали през целия политически спектър - издигат некомпетентни и компроментирани лица за кметове, депутат и назначения в ключови предприятия(ВИК-ато, например, беше поверено в ръцете на човек който само след няколко месеца си назначи/определи заплата от 3 200[трихиляди и двеста лева] месечно, сега тоя човек е кандидат за депутат:grin:), да не говорим за манипулациите, натиска и други не приемвливи схеми употребявани от тях по време на избори.
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

БоЕВ написа:
shshtt написа:един приятел много хубаво го е казал и понеже и аз така мисля го поствам

http://hammillbg.blogspot.com/
Благодаря за линк-а! Много добре написано. Леко само не съм съгласен в частта за Герб-ерите, но това си е мое виждане. Дали за добро или за лошо, но в големите градове някой неща остават скрити, като например кадровата политика - в нашия район цялата структура се състои(обра) всички неудчници и пройдохи минали през целия политически спектър - издигат некомпетентни и компроментирани лица за кметове, депутат и назначения в ключови предприятия(ВИК-ато, например, беше поверено в ръцете на човек който само след няколко месеца си назначи/определи заплата от 3 200[трихиляди и двеста лева] месечно, сега тоя човек е кандидат за депутат:grin:), да не говорим за манипулациите, натиска и други не приемвливи схеми употребявани от тях по време на избори.
абе какво да ти кажа, всички са маскари, дразнят ме много батбойковците, ама.....по-малкото зло
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

по-малкото зло всеки път става все по-голямо
това е тъжното
Аватар
Глас в пустиня

shshtt написа:
абе какво да ти кажа, всички са маскари, дразнят ме много батбойковците, ама.....по-малкото зло
Голяма боза ще е след вота!
И пак ние, всинца, вкупом ще теглим.:(
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:по-малкото зло всеки път става все по-голямо
това е тъжното
Така е - прав си!

Питам се дали пък няма нещо да се попромени, ако се вкара закон за лустрация. Сиреч, сътрудници и деятели от бившата ДС да нямат достъп до властта. Така цялото сегашно ръководство на ДПС и голяма част от БСП остават извън борда.
І

Мнение от І »

БоЕВ написа: Питам се дали пък няма нещо да се попромени, ако се вкара закон за лустрация. Сиреч, сътрудници и деятели от бившата ДС да нямат достъп до властта. Така цялото сегашно ръководство на ДПС и голяма част от БСП остават извън борда.
Нищо няма да се промени. Ще си купят чисто нови "послушници".
И без това не управляват тези, дето ги виждаме.
Единственото дето може да се направи е да дораснеме до културните си граници като личности. Повсеместно.
А за това трябва освен вътрешно желание, държавна политика срещу профанизирането и....мнооого мноооооого време.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

МЪЖжжж написа:Нищо няма да се промени. Ще си купят чисто нови "послушници".
И без това не управляват тези, дето ги виждаме.
Единственото дето може да се направи е да дораснеме до културните си граници като личности. Повсеместно.
А за това трябва освен вътрешно желание, държавна политика срещу профанизирането и....мнооого мноооооого време.
Така си е, Мъжки! Я, наздраве! Може и да не продават ама ние си имаме!

:wine:

PS
и това за повинността хубаво си го казал
Публикувай отговор