Вдъхновяващи са изказванията и българския посланик в ЕС "България не може да подпише "празен чек" на Република Македония, е заявил българският постоянен представител в ЕС при предварителните обсъждания, съобщи БТА.
Страната ни е притеснена от продължаващата дискриминация на хората с българско самосъзнание в Македония. Не можем да се съгласим създаването на македонска нация да става за сметка на българския народ и на българската история, посочил той."
Адмирации за приказките на Плевнелиев, на ББ и т.н.
Много са готини.
Чудя се, сега обаче, какъв трябва да ни е подхода към Сърбия? "Защото страната ни е притеснена от продължаващата дискриминация на хората с българско самосъзнание. "
И как бихме могли да заобиколим забележка към Гърция също? "Защото страната ни е притеснена от продължаващата дискриминация на хората с българско самосъзнание. "
Изобщо това, което говорим сега вече не можем да вземем назад. Щом се отнасяме така с Македония, без всякакво съмнение това отношение ще дойде и към Сърбия, Гърция, Турция и Румъния. Ние знаем, че граничим с България отвсякъде.
Горкото Външно.
Македония
Въобще не е така.
Никой от изброените ни съседи не си позволява такива изцепки по отношение на България както Македония. По всякакви медии и дори на високо ниво.
Да не говорим за пропагандата вътре в страната. А опашката за бг гражданство си я има.
Освен това в нито една от тях официалният език не е български.
Правителствата са им скръбски маши, а и както при нас бившите ченгета от държавна сигурност си управляват къде официално, къде с подставени лица.
Най-после адекватна реакция от страна на България.
Все сме подлагалки на сульо и пульо, то е ясно че няма как да е иначе понеже без да сме в съюз сме загубени, но от позицията ни на членове на ЕС поне малко самоуважение е нужно. Нищо не налага да се правим че дъжд ни вали когато ни пюят.
Те трябва да са по-съобразителни.
Но толкова са им набъбнали проблемите вътре в страната, че ние и дистанцирането от нас скоро ще сме им последна грижа. Албанците на практика са ги превзели.
Никой от изброените ни съседи не си позволява такива изцепки по отношение на България както Македония. По всякакви медии и дори на високо ниво.
Да не говорим за пропагандата вътре в страната. А опашката за бг гражданство си я има.
Освен това в нито една от тях официалният език не е български.
Правителствата са им скръбски маши, а и както при нас бившите ченгета от държавна сигурност си управляват къде официално, къде с подставени лица.
Най-после адекватна реакция от страна на България.
Все сме подлагалки на сульо и пульо, то е ясно че няма как да е иначе понеже без да сме в съюз сме загубени, но от позицията ни на членове на ЕС поне малко самоуважение е нужно. Нищо не налага да се правим че дъжд ни вали когато ни пюят.
Те трябва да са по-съобразителни.
Но толкова са им набъбнали проблемите вътре в страната, че ние и дистанцирането от нас скоро ще сме им последна грижа. Албанците на практика са ги превзели.
Ехоооо,Лат, здравей!latrevw написа:уби ме въпроса на македонски журналист: Защо празнувате същите празници като нас????:lol:
Аз тука само с македонците мога да общувам, с другите повече наблюдавам, но не мога да обменям мисли, та разсмиваме всички с нашите отношения.
Говорим си с една македонска булка, пък албанката ни пита /на английски/ на какъв език говорим и се смее.
Аз нали не мога да откина, мигам, макар да разбирам, но макето почва да обяснява че всички балкански езици били много близки и че имало много сръбски, турски и гръцки думи общи и затова се разбираме. Е да де, ама аз нито с турците, нито с гърците мога да говоря, та...смех.
Re: Македония
горкото външно да се консултира с горкото на отбраната и да направят така, че страната вече да не е притеснена. всякви други методи са али-бали, не ли?Green Light написа:Вдъхновяващи са изказванията и българския посланик в ЕС "България не може да подпише "празен чек" на Република Македония, е заявил българският постоянен представител в ЕС при предварителните обсъждания, съобщи БТА.
Страната ни е притеснена от продължаващата дискриминация на хората с българско самосъзнание в Македония. Не можем да се съгласим създаването на македонска нация да става за сметка на българския народ и на българската история, посочил той."
Горкото Външно.
just perfect
с люпчо се виждахме през 3-4 седмици
инкогнито идваше тук без фанфари
без охрана и само с шофьора си
хубаво и разумно нашенско балканско момче
балканско и "наше" щот визирам цялата тая територия низвергната на юг от алпите
сега се здрависва и прегръща с отявлени юго-комунисти
по митинги и дефилета
някой нещо развали
и това определено не съм аз
твърде много наши министри празнуват ханука..
инкогнито идваше тук без фанфари
без охрана и само с шофьора си
хубаво и разумно нашенско балканско момче
балканско и "наше" щот визирам цялата тая територия низвергната на юг от алпите
сега се здрависва и прегръща с отявлени юго-комунисти
по митинги и дефилета
някой нещо развали
и това определено не съм аз
твърде много наши министри празнуват ханука..
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Можем, като се смени правителството. Ако, де.Green Light написа:
Изобщо това, което говорим сега вече не можем да вземем назад. Щом се отнасяме така с Македония, без всякакво съмнение това отношение ще дойде и към Сърбия, Гърция, Турция и Румъния. Ние знаем, че граничим с България отвсякъде.
Горкото Външно.
То толкова глупости има да се замазват тепърва, че направо срам ме хваща.
А по тия въпроси специално тук при нас на Балканите особено трябва да се внимава.
Добре, че Божидар Димитров престана да бъде министър...
Panta rhei...
- Green Light
Ми не. Докато НАТО се бърка наляво и надясно по целия свят, няма никаква полза от МО.bead_ написа:горкото външно да се консултира с горкото на отбраната и да направят така, че страната вече да не е притеснена. всякви други методи са али-бали, не ли?Green Light написа:Вдъхновяващи са изказванията и българския посланик в ЕС "България не може да подпише "празен чек" на Република Македония, е заявил българският постоянен представител в ЕС при предварителните обсъждания, съобщи БТА.
Горкото Външно.