Въх, как ни затрупа!
- Глас в пустиня
Въх, как ни затрупа!
Заваля ситен дъж, постепенно се усили. Духна дива северна вихрушка и го обърна на сняг. Пътното и ЕОН-Варна бяха сред най-изненаданите. Ток и нет - нет до преди малко. Обстановката лека-полека се нормализира.
Готино е зимата, готино е да има сняг и хали, но не е готино да те връщат в средните векове.
Готино е зимата, готино е да има сняг и хали, но не е готино да те връщат в средните векове.
- сър Айвънхоу
Re: Въх, как ни затрупа!
А в Голямото село - побелели покриви и кал по улиците...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Духаше вятър като на свършисвят. Фъртуна, виелица и безброй танцуващи снежнинки. Пет-шест сантима, не повече, но от дъжда стана поледица. Красиво е(като изключим станалите вече традиционни неудобства)!vyara написа:Тук тъкмо заваля хубаво снощи и спря. Сега всичко е бяло и свежо, но снегът е малко.
Но е първия по-нормален сняг за тази година.
- сър Айвънхоу
Че това си е традиционна "картинка" зимно време по свищовско...БоЕВ написа:Духаше вятър като на свършисвят. Фъртуна, виелица и безброй танцуващи снежнинки. Пет-шест сантима, не повече, но от дъжда стана поледица. Красиво е(като изключим станалите вече традиционни неудобства)!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Споко - като се затопли и при нас ще стане кал, и сажди от стотиците комини бълващи брикетен дим. Много е гадно, когато атмосферното налягане е високо и димът се стели ниско над земята, от ходенето по улицата се умирисваш на пушек.сър Айвънхоу написа:А в Голямото село - побелели покриви и кал по улиците...
- сър Айвънхоу
А, когато се обърнат ветровете и на развалено кисело зеле.БоЕВ написа: от ходенето по улицата се умирисваш на пушек.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
То това не е изненада. Изненада ще е ако не са изненадани:winkw:БоЕВ написа:ЕОН стопанисва мрежата, а без струя по жичката всичко останало спира.Пипи написа:Сутринта брулеше нещо като нафталин, сега има хубави снежинки. Че от кво се е изненадал еон, ний си имаме и ток и нет
Скъсан далекопровод от мокрият сняг, неподготвени аварийни групи.
- Глас в пустиня
Точно!:lol:Пипи написа:То това не е изненада. Изненада ще е ако не са изненадани:winkw:БоЕВ написа:ЕОН стопанисва мрежата, а без струя по жичката всичко останало спира.Пипи написа:Сутринта брулеше нещо като нафталин, сега има хубави снежинки. Че от кво се е изненадал еон, ний си имаме и ток и нет
Скъсан далекопровод от мокрият сняг, неподготвени аварийни групи.
ЕОН Варна са си всеизвестни 3,14дерасиБоЕВ написа:Заваля ситен дъж, постепенно се усили. Духна дива северна вихрушка и го обърна на сняг. Пътното и ЕОН-Варна бяха сред най-изненаданите. Ток и нет - нет до преди малко. Обстановката лека-полека се нормализира.
нета тука е заровен под земята, тъй че само трус ще го отвей
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
за пътното не ми се говори просто - влачих се около час и половина по високата част на аксаковския баир, където всичко беше лед като огледало, а имаше поне 40-50 закъсали коли разпръснати - буквално, по пътя, които въртяха гуми, боксуваха и се опитваха да тръгнат - ТРАГЕДИЯ, и в цялата тая работа и 5-6 тира аварирали в канавките и кой както може се оправя, ко да правят хората... 
- Глас в пустиня
Няма ли ток и негрите не щат да въртят колелото. Ние сме на релейка, при лошо време си играем на тука има - тука нема.Кент написа:ЕОН Варна са си всеизвестни 3,14дерасиБоЕВ написа:Заваля ситен дъж, постепенно се усили. Духна дива северна вихрушка и го обърна на сняг. Пътното и ЕОН-Варна бяха сред най-изненаданите. Ток и нет - нет до преди малко. Обстановката лека-полека се нормализира.
Готино е зимата, готино е да има сняг и хали, но не е готино да те връщат в средните векове.![]()
нета тука е заровен под земята, тъй че само трус ще го отвей
- Глас в пустиня
Лудница е, тия хора как я мислят - не знам!bibilyana написа:за пътното не ми се говори просто - влачих се около час и половина по високата част на аксаковския баир, където всичко беше лед като огледало, а имаше поне 40-50 закъсали коли разпръснати - буквално, по пътя, които въртяха гуми, боксуваха и се опитваха да тръгнат - ТРАГЕДИЯ, и в цялата тая работа и 5-6 тира аварирали в канавките и кой както може се оправя, ко да правят хората...
- Глас в пустиня
слагай веригиБоЕВ написа:Първо валя дъжд, и под снега остана ледена коричка. На лед и ЗГ са безпомощни.Quid написа:зг и газ до ламарината:blum:
какво се мотаеш
иначе няма начин:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
- Nejimaki-dori
А в Бургас е сухо, няма грам сняг. Вчера обаче как се прибрахме от София не е истина просто. Уж магистрала Тракия била почистена - другия път, беше си направо ужас.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- сър Айвънхоу
Абе, ти кажи как изкарахте в София. Намери ли Дивака. Кой Дивак беше? Че тука спорове се разгоряха!imaranta написа:А в Бургас е сухо, няма грам сняг. Вчера обаче как се прибрахме от София не е истина просто. Уж магистрала Тракия била почистена - другия път, беше си направо ужас.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
Изкарах супер, макар, че нямах и 24 часа престой там. Дивака беше 3-тия, но не можахме да го поседим. Плановете бяха в неделя на обяд да сме там, но като видяхме какво е времето и тръгнахме още сутринта. А в събота вечерта бяхме в някаква механа дето ръководството беше резервирало - Еленска механа, някъде около хотел Брод, на Симеоновско шосе.сър Айвънхоу написа: Абе, ти кажи как изкарахте в София. Намери ли Дивака. Кой Дивак беше? Че тука спорове се разгоряха!
След нова година, като идвам до София, няма да тръгна докато не съм го посетила (поне тогава няма да има с кой да се съобразявам)
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Dark Angel
Дарки, към Русе има сняг и лед. Не е много снега - два пръста е, но може по пътищата извън града да е заледено. Вчера един колега ходи до Плевен и каза, че имало лед тук там. В момента вали - ситен сняг с вятър. Внимавай, ако ще пътуваш. Иначе в града пътищата са само мокри.Dark Lady написа:а мен живо ме интересува как е северния път, как е пътя Бургас-Варна, как е Свищов, Русе.....
Вчера имаше един клиент, който дойде от Русе, каза,че добре бил пътя, нямало проблемиvyara написа:Дарки, към Русе има сняг и лед. Не е много снега - два пръста е, но може по пътищата извън града да е заледено. Вчера един колега ходи до Плевен и каза, че имало лед тук там. В момента вали - ситен сняг с вятър. Внимавай, ако ще пътуваш. Иначе в града пътищата са само мокри.Dark Lady написа:а мен живо ме интересува как е северния път, как е пътя Бургас-Варна, как е Свищов, Русе.....
- Stranniche
- Обратна връзка:
Аз пък вчера кацнах на летище "София" - мъжът ми реши да си вземе отпуска и да я прекараме в България!!!!БоЕВ написа: Готино е зимата, готино е да има сняг и хали, но не е готино да те връщат в средните векове.
inj вчера се върна от Боровец - ще каже след малкоStranniche написа:Аз пък вчера кацнах на летище "София" - мъжът ми реши да си вземе отпуска и да я прекараме в България!!!!БоЕВ написа: Готино е зимата, готино е да има сняг и хали, но не е готино да те връщат в средните векове.Само че го реши в последния момент и сега не знам къде да го водя - навсякъде или пълно или много скъпо
- намерих само за 4 дни място в х-л Мальовица, обаче не знам как ще е с пътищата и транспорта. Нямаме кола. Някой знае ли как са пътищата по планините?
каза, че добър бил пътя, слънце печало
- Stranniche
- Обратна връзка:
Звучи добре! Мерси!bibilyana написа: inj вчера се върна от Боровец - ще каже след малко
каза, че добър бил пътя, слънце печало
Дали работи лифтът "Ястребец"?
Нямам търпение да видя отново нашите високи бели планини!!!
- Глас в пустиня
При нас вече спря да вали. Пътищата са проходими при зимни условия, няма снегонавявания, но може да има заледявания тук-там. Автобусите се движеха без закъснение - имах гости от ВТ. Свищов - Русе, не мога да кажа, участъкът при Обретеник си е традиционно тежък.Dark Lady написа:а мен живо ме интересува как е северния път, как е пътя Бургас-Варна, как е Свищов, Русе.....
- Глас в пустиня
Радвам се че отново си тук!Stranniche написа:Аз пък вчера кацнах на летище "София" - мъжът ми реши да си вземе отпуска и да я прекараме в България!!!!БоЕВ написа: Готино е зимата, готино е да има сняг и хали, но не е готино да те връщат в средните векове.Само че го реши в последния момент и сега не знам къде да го водя - навсякъде или пълно или много скъпо
- намерих само за 4 дни място в х-л Мальовица, обаче не знам как ще е с пътищата и транспорта. Нямаме кола. Някой знае ли как са пътищата по планините?
А щом сте двама, всичко останало ще се подреди.
- Dark Angel
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Може ли да се кандидатирам за джудже при теб?Dark Lady написа:работя като Снежанка този месец
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel