Три жени
Три жени
Три жени – едната сгодена, другата омъжена, а третата любовница си бърборели за техните взаимоотношения и решили да смаят мъжете си. Същата нощ и трите си сложили черни кожени корсажи, главозамайващи токчета и домино на очите.
След няколко дни се събрали на обяд.
Сгодената жена – Онази нощ, когато гаджето ми се прибра, ме видя с коженото боди, токчетата и маската. Като ме погледна каза „Ти си жената на моя живот. Обичам те!” След това се любихме цяла нощ.
Любовницата – Аз също. Същата нощ се срещнахме с любимия в неговия офис и аз носех коженото боди, токчетата, маската на очите ми и шлифер. Когато отгърна шлифера, той не каза и дума, но правихме див секс цяла нощ.
Омъжената жена – Изпратих децата при майка ми за през нощта. Когато мъжът ми се прибра, бях облякла коженото боди, дълги черни чорапи, токчетата и маската върху очите.
Веднага като дойде на вратата и ме видя, той каза:„Какво има за вечеря, Батман?”
След няколко дни се събрали на обяд.
Сгодената жена – Онази нощ, когато гаджето ми се прибра, ме видя с коженото боди, токчетата и маската. Като ме погледна каза „Ти си жената на моя живот. Обичам те!” След това се любихме цяла нощ.
Любовницата – Аз също. Същата нощ се срещнахме с любимия в неговия офис и аз носех коженото боди, токчетата, маската на очите ми и шлифер. Когато отгърна шлифера, той не каза и дума, но правихме див секс цяла нощ.
Омъжената жена – Изпратих децата при майка ми за през нощта. Когато мъжът ми се прибра, бях облякла коженото боди, дълги черни чорапи, токчетата и маската върху очите.
Веднага като дойде на вратата и ме видя, той каза:„Какво има за вечеря, Батман?”
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
- Green Light
А аз все се съсредоточавам в написаното и искам то да е `изолирано` от това точно кой го пише.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ами то тука можеш да видиш само какво някой казва, а кой какво прави гледа само Грийна.Set написа:Зависи. Ще ти преподам малко уроци по разведка.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
Много лесно можеш да подлъзнеш някой, само като се интересуваш от това какво казва.
Има и още, ама вече е платено
И исус!vyara написа:Ами то тука можеш да видиш само какво някой казва, а кой какво прави гледа само Грийна.Set написа:Зависи. Ще ти преподам малко уроци по разведка.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
Много лесно можеш да подлъзнеш някой, само като се интересуваш от това какво казва.
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Остави!Амаранта написа:Може и по това, на какво се обижда.Капинчо написа:А по това на какво НЕ се смее? Да знам де.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
Леле, направо страх ме хвана -
ни да пишеш, ни да не пишеш, все те разголват...
Попаднеш ли в бар... капана, излизане няма.
Panta rhei...
няма те, няма те, но си усвоил уроците на Куида, давани тук... (може и да е отделно и независимо - като диференциалното смятане :) )Set написа:Зависи. Ще ти преподам малко уроци по разведка.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
За моя таен живот знаят единици и половин селоELBI написа:няма те, няма те, но си усвоил уроците на Куида, давани тук... (може и да е отделно и независимо - като диференциалното смятане :) )Set написа:Зависи. Ще ти преподам малко уроци по разведка.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
Memento mori.
прав си, че селата много опустяха...
ми ако научим за тайният ти живот, няма да е таен. (само да не се окаже, че и живот няма да е
... елби се почесва, несигурен дали е добра каламбура и се чуди дали да я трие....ма много се чуди...)
ми ако научим за тайният ти живот, няма да е таен. (само да не се окаже, че и живот няма да е
Молитвата на разведката нали я знайш ;)ELBI написа:прав си, че селата много опустяха...
ми ако научим за тайният ти живот, няма да е таен. (само да не се окаже, че и живот няма да е... елби се почесва, несигурен дали е добра каламбура и се чуди дали да я трие....ма много се чуди...)
Дай ми спокойствие, за да приема нещата, които не мога да променя,
Куража да променя нещата, които не мога да приема,
И мъдростта да скрия телата на онези, които ми се наложи да убия днес, Защото ме разкриха.
Memento mori.
тези думи си ги нося до личната карта (и върху кредитната). Не че има нужда да си ги препрочитам, но ги виждам / зървам поне няколко пъти на ден :) Дали ги спазвам - Господ да сподели (ако иска).
Само да ти споделя, че често си слушам песента за Young Ned...
Само да ти споделя, че често си слушам песента за Young Ned...
- Green Light
Бе да ти кажа, ти май не си прав. Чувството за хумор не зависи от настроението. От настроението зависи дали ще се засмееш или не на шега, съответстваща по принцип на чувството ти за хумор.Green Light написа:Бе да ти кажа честно, не си права. Сериозно. Чувството за хумор много зависи от настроението.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
- Green Light
Аре да си стиснеме ръцете на това: "много можеш да разбереш за настроението на даден човек по това на какво се смее"vyara написа:Бе да ти кажа, ти май не си прав. Чувството за хумор не зависи от настроението. От настроението зависи дали ще се засмееш или не на шега, съответстваща по принцип на чувството ти за хумор.Green Light написа:Бе да ти кажа честно, не си права. Сериозно. Чувството за хумор много зависи от настроението.vyara написа:Много можеш да научиш за човек не само по това къде не пише, ами и по това на какво се смее.
А?
- Green Light
хахахаvyara написа:Green Light написа: Аре да си стиснеме ръцете на това: "много можеш да разбереш за настроението на даден човек по това на какво се смее"
А?
Айде, от мен да мине, няма да забелязвам, когато се смееш на просташки шеги.
П.П. Кое е просташка шега? Че блондинките са тъпи? Че семейните жени са дебели? Че евреите са скъперници? Че българите са тарикати? Кое? Шегата предполага гротеска. Винаги се подиграваш някому. Безвкусица се проявява ако разкажеш виц за араби на близкоизточни преговори за мир и виц за домакини на готварски конкурс. Вицовета са си смешни, публиката не е подходяща.
Сега кво?! Няма просташки шеги ли? Объркала съм се явно.Green Light написа: хахаха
П.П. Кое е просташка шега? Че блондинките са тъпи? Че семейните жени са дебели? Че евреите са скъперници? Че българите са тарикати? Кое? Шегата предполага гротеска. Винаги се подиграваш някому. Безвкусица се проявява ако разкажеш виц за араби на близкоизточни преговори за мир и виц за домакини на готварски конкурс. Вицовета са си смешни, публиката не е подходяща.
Иначе за публиката си прав.
- Green Light
Замисли ме. Ако Бейби прочете това, има да ме майтапи до утре. Понеже съм алергичен към просташки шеги. И тя често ме разконспирира че съм се издразнил. Разкрива ме това момиче за всяко нещо, направо се плаша.vyara написа:
Сега кво?! Няма просташки шеги ли?...
Та, Вяра, по спора ни - ти си права аз греша! Даже няма да анализирам. Има си простаци на тоя свят, глупаво е да се твърди, че няма, понеже аз познавам такъв. Всъщност познавам не един
А аз все се надявах, че съществува и някакво по-абстрактно ниво.Green Light написа:
Не държа да ми казваш дали съм права. Онази мъдра мисъл за смеенето не е моя, така или иначе, но има нещо вярно в нея.Green Light написа: Та, Вяра, по спора ни - ти си права аз греша! Даже няма да анализирам. Има си простаци на тоя свят, глупаво е да се твърди, че няма, понеже аз познавам такъв. Всъщност познавам не един
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
Например ако на лицето на мъртвата бабичка-реститутка е замръзнала ехидна усмивка и всички пръсти на дясната й ръка са се свили без средния.vyara написа: Бе да ти кажа, ти май не си прав. Чувството за хумор не зависи от настроението. От настроението зависи дали ще се засмееш или не на шега, съответстваща по принцип на чувството ти за хумор.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо