Microsoft Outlook

Все същите
Аватар
Green Light

Microsoft Outlook

Мнение от Green Light »

Начи така:
Ако искам уведомяване за това дали адресата е отворим мейла ми, за това няма проблеми. Отивм там из пропътисовите функциоъъъ бе отивам някъде чеквам нещо, ясно, мога го. Въпроса е следния: Мога ли да получавам уведомяване за това че съобщението ми е препратено, форуърднато, пратено на друг? Това ми трябва.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

и да има такава функция аз не съм я открила
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

неам идея
тва творение изобщо не го използвам:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Wishes

Re: Microsoft Outlook

Мнение от Wishes »

Green Light написа:Начи така:
Ако искам уведомяване за това дали адресата е отворим мейла ми, за това няма проблеми. Отивм там из пропътисовите функциоъъъ бе отивам някъде чеквам нещо, ясно, мога го. Въпроса е следния: Мога ли да получавам уведомяване за това че съобщението ми е препратено, форуърднато, пратено на друг? Това ми трябва.
Има такова нещо, но е продукт на трета страна и е доста солено платено, аутлука няма такава функция. Джаджата добавя нещо като трейсър на мейла и получаваш уведомления какво става и къде се намира мейла ти... ако те интересува, ще се поразровя, че забравих къде беше. Работи с всякакви мейл програми, не само с аутлук.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
jazz

Мнение от jazz »

лотус ноутс има опция
дето го избираш
и не могат ни да го препращат ни дявол
туй аутлука е мърлява работа
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

jazz написа:лотус ноутс има опция
дето го избираш
и не могат ни да го препращат ни дявол
туй аутлука е мърлява работа
За тази опция знам. Получавал съм такива мейли. Нито да ги разпечатиш, братче нито нищо, ного странна работа. Ама не съм се амбицирАл дет се вика, не съм ги праснал. Като нищо ще ги снимам с фотоапарата и те ти мейл, те ти квот искаш. Или па примерно лепвам екрана на лаптопа на копирната машина и хоп. Или на скенера. Ха! На скенера ше стане ли, бе? Бих ги прекопирАл също. Слагам един лист на екрана и така, ама тва няма да го направя, понеже е невисокотехнологично и не ми отива, риш. Все пак съм админ на форум, трябва да пазя реноме и да става ясно че ги разбирам тия работи. Първо ще пробвам със скенера и после... Но това е по- натам, сега не ми трябва. Не ме интересува в момента тая опция и функция на пропътиса.
Сегашния въпрос е такъв. Пращам официални мейли до отговорници за определен проект. Тези мейли не трябва да умрат в техните пощенски кутии, а трябва да се придвижват по- натам, към изпълнители или пък към шефовете им, бе накъдето трябва. Това не се случва и аз се дразня.
Аватар
Green Light

Re: Microsoft Outlook

Мнение от Green Light »

Wishes написа:
Green Light написа:Начи така:
Има такова нещо, но е продукт на трета страна и е доста солено платено, аутлука няма такава функция. Джаджата добавя нещо като трейсър на мейла и получаваш уведомления какво става и къде се намира мейла ти... ако те интересува, ще се поразровя, че забравих къде беше. Работи с всякакви мейл програми, не само с аутлук.
Тцъ, мерсаж, съре! Не е чак такъв зор.
П.П. Обаче е хубаво да го знам това, дето си ми го написал
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

човека каза че е скъпо
приготви се:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор