Моята щерка е луднала и един път в сряда и един път в събота ще ходим на такова парти, но не знам как да подходя към тиквата
Тиква?
Тиква?
Значи, оставяме настрана чий празник е Хелоуин и за чий ни е да го празнуваме и питам - някой дълбал ли е тиква? Нямам много време да ровя из нета и ми се ще някой с личен опит да сподели какво и как се прави.
Моята щерка е луднала и един път в сряда и един път в събота ще ходим на такова парти, но не знам как да подходя към тиквата
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Re: Тиква?
подходи с желание. И нож ;)latrevw написа:Значи, оставяме настрана чий празник е Хелоуин и за чий ни е да го празнуваме и питам - някой дълбал ли е тиква? Нямам много време да ровя из нета и ми се ще някой с личен опит да сподели какво и как се прави.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
е ти пъкELBI написа: подходи с желание. И нож ;)
как се дълбае, колко време трябва да изсъхне после вътре свещи-мещи, какво се прави?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
С лъжица се дълбае. По-голямшка.latrevw написа:Значи, оставяме настрана чий празник е Хелоуин и за чий ни е да го празнуваме и питам - някой дълбал ли е тиква? Нямам много време да ровя из нета и ми се ще някой с личен опит да сподели какво и как се прави.
Има едни тикви сивкави отвън, не жълти, те са по-готини за фенери, че са по малки.
И за си запазиш капака на тиквата като го отрежеш.
Пробиваш по две дупки на тиквата острани горе за да я вържеш.
И две на капака.
И вързалото го прокарваш през тези дупки, да не минава от въртешната страна на капака, та да
не го прогори свеща.
Чаена свещ ползваш и даваш 1-2 резервни за има.
Може и на нея да и издърлаеш жлебче на дъното, да ен се мандахерца.
Голяма веселба е!
супер, аз щях да я метна с ножа. днес в Пикадили имаше само от тези сивкавите, пък аз не купих, защото реших, че трябва да е жълта. А след като я издълбая, трябва ли да я оставям някак да съхне или нещо подобно?pocti_bezobidna написа: С лъжица се дълбае. По-голямшка.
Има едни тикви сивкави отвън, не жълти, те са по-готини за фенери, че са по малки.
И две на капака.
И вързалото го прокарваш през тези дупки, да не минава от въртешната страна на капака, та да
не го прогори свеща.
Голяма веселба е!
А не. По добре си я купи най-много ден преди партито, или я издълбай ден преди него, че се сбръчкват, като поизсъхнат.latrevw написа:супер, аз щях да я метна с ножа. днес в Пикадили имаше само от тези сивкавите, пък аз не купих, защото реших, че трябва да е жълта. А след като я издълбая, трябва ли да я оставям някак да съхне или нещо подобно?pocti_bezobidna написа: С лъжица се дълбае. По-голямшка.
И две на капака.
не го прогори свеща.
Голяма веселба е!
По принцип сигурно и от жълтите стават, ама те са много големи и не са удобни после за носене.
Голяма играчка е с лъжицата, с ножа може да си помогнеш, ако ти е много голяма тиквата.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе, ще споразиш едно десетина тикви, преди да уцелиш методиката. Блазе ти!latrevw написа:Значи, оставяме настрана чий празник е Хелоуин и за чий ни е да го празнуваме и питам - някой дълбал ли е тиква? Нямам много време да ровя из нета и ми се ще някой с личен опит да сподели какво и как се прави.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Глас в пустиня
- Nejimaki-dori
- Green Light
Бейби направи за целия двор миналата година. Обади и се и ще те светне.latrevw написа:Значи, оставяме настрана чий празник е Хелоуин и за чий ни е да го празнуваме и питам - някой дълбал ли е тиква? Нямам много време да ровя из нета и ми се ще някой с личен опит да сподели какво и как се прави.
Green Light написа: Бейби направи за целия двор миналата година. Обади и се и ще те светне.
ще се възползвам и от това сигурно, днес ще я купя тиквата му с тиква
- Nejimaki-dori
да, хубави са, благодаря! ако не ме домързи довечера, ще я издълбая и ще ви я покажа:-)Nejimaki-dori написа:Тук има някои интересни идеи за фенери :)
не си играй. Пий винце и си гледай кефа (ако той се състои в дълбане - действай!!!)latrevw написа:да, хубави са, благодаря! ако не ме домързи довечера, ще я издълбая и ще ви я покажа:-)Nejimaki-dori написа:Тук има някои интересни идеи за фенери :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ако можех да разчитам на чувството ти за хумор бих написала нещо от сорта на "некои мацки имат голям опит с тиквите", обаче ще се въздържаGreen Light написа:
Обади и се и ще те светне.
just perfect
bead_ написа:ако можех да разчитам на чувството ти за хумор бих написала нещо от сорта на "некои мацки имат голям опит с тиквите", обаче ще се въздържа
днес си в чОдесно настроение,
което ме радва извънредно много
удоволствие в чист вид
благодаря
- Green Light
Ако не друго, то винаги съм знаел с абсолютна сигурност, че в мое отсъствие тук, веднага, на момента с възмущение и гняв ще бъдат отхвърлени всякакви намеци и инсинуации относно моята тиквеност. Бурен дебат от стотици или аре десетки възгласи в една посока- какъв съм аз и каква е моята истинска същност. Тука няма да пояснявам.Remmivs написа:bead_ написа:ако можех да разчитам на чувството ти за хумор бих написала нещо от сорта на "некои мацки имат голям опит с тиквите", обаче ще се въздържа:rotfl24::rotfl24:
днес си в чОдесно настроение,
което ме радва извънредно много
удоволствие в чист вид
благодаря
Поне петнайсе мнения сега до трябваше да има. Ако не петнайсе, айде може да са пет. Или три. Бе и на едно, риш щях да се зарадвам, ето щях да си кажа, чедин човек с вкус и разбиране за хората. Или дет се вика, едно такова възмутено мълчание да имаше.
"Чудесно, начи, настрение"
О темпора, о другарес!
алоу, всички гласуваха против, само един се въздържа. аз. както и съм отбелязала в протокола по-горе.Green Light написа: О темпора, о другарес!
just perfect
- Stranniche
- Обратна връзка:
Оказа се, че ако не ви се купува костюм за Хелоуийн, или ако не сте сигурни коя роля повече ще ви отива - на вещицата от "Хензел и Гретел" или на някой политик, или ако няма вашия номер, или ако е много скъпо, ноу проблем - достатъчна е само една тиква и маратонки и беж по улиците:
US police target nude pumpkin run

Да превеждам ли?
US police target nude pumpkin run
Да превеждам ли?