Една история от дира..

Все същите
esti

Мнение от esti »

А не може ли кучето да е било болно нещо и след това, като на куче да му е минало без да има връзка с романтичната история за любов, грижа и свобода?
Възможен вариант ми се струва....:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа:И какво стана с неограничените възможноти? Пак ги отсвирихме.
Защото е много лесно да си мислиш, че си възможно-променлив, когато светът ти е стабилен. Обаче като не е, става различно. :lol:
е как какво става?!
цял Космос!
особено като си имаш скафандър...:blum:
Интегритет. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

esti написа:А не може ли кучето да е било болно нещо и след това, като на куче да му е минало без да има връзка с романтичната история за любов, грижа и свобода?
Не знам - чак пък десет години... :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа:А не може ли кучето да е било болно нещо и след това, като на куче да му е минало без да има връзка с романтичната история за любов, грижа и свобода?
Ихаааа, искам и аз, като на куче да ми мине, и утре да съм мъжко :rotfl24::rotfl24:
Естииииии, ще правя аз баница, видяло се е :rotfl24: Така ме разсмя....
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
doktorka написа:
Мнемозина написа:И какво стана с неограничените възможноти? Пак ги отсвирихме.
Защото е много лесно да си мислиш, че си възможно-променлив, когато светът ти е стабилен. Обаче като не е, става различно. :lol:
е как какво става?!
цял Космос!
особено като си имаш скафандър...:blum:
Интегритет. :blum:
морални и нравствени устои като на социализЪма!?

скафандър с кислород
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
Ихаааа, искам и аз, като на куче да ми мине, и утре да съм мъжко :rotfl24::rotfl24:
Естииииии, ще правя аз баница, видяло се е :rotfl24: Така ме разсмя....
Най-чудно ми стана как не са му разбрали пола на това куче толкова години...

А на теб, кво ти трябва да ставаш мъжко - да не мислиш, че им е лесно с толкова кусури...:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
морални и нравствени устои като на социализЪма!?

скафандър с кислород

О не, още по-здрави. :grin:

Интегритет е просто цялостност, а не толкова нравственост.
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

Мнемозина написа:
Защо не?
Имало е пиометра примерно, която е хронифицирала, затова не е имало летален изход.
В един момент му минало, като на куче и....:lol:

(дано да не ме прочете някой вет.):shy:
:grin:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

doktorka написа:
:winkw:
изборът ни е ограничен от собствените ни възприятие С или БЕЗ синджир.

и туй то!
Абсолютно! :good:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

4avdar4e написа:
vyara написа:Такова нещо като да бъдеш себе си няма, според мен, защото никой не знае кой е всъщност (тези, които си мислят, че знаят, твърде много се идентифицират с определена роля/и).
О, има, има :grin:
Странното е, че биваш себе си в най-трудните моменти. Тогава се вижда кой колко струва всъщност.. Не е до роля...
Това зависи и от съставителя на ценовата листа.:winkw:

А и в трудни моменти човек има най-голям избор, и съответно - свобода.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:

И какво стана с неограничените възможноти? Пак ги отсвирихме.
Аз също мисля, че възможностите не са неограничени,
но изглеждат такива, съпоставени с бройката, за която предполагаме, че е на разположение.:winkw:

А по въпроса със стабилността на света, съм на обратното мнение
- за мен поне точно промените, и дори сътресенията са причина да търся нови възможности.
esti

Мнение от esti »

4avdar4e написа:
Хъм, аз пък си мисля, че ние си живеем с нашата си ценностна координатна система. И в труден момент точно тя ни помага. Защото не сме деца. Градили сме дълги години нещо, което не може да се срине и преоцени лесно...
Може ли да се съглася с Вас гуспожо? :good:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

А по въпроса със стабилността на света, съм на обратното мнение
- за мен поне точно промените, и дори сътресенията са причина да търся нови възможности.[/quote]

нали? тъкмо ти е станал "удобен живота" и започваме да ръчкаме за нещо друго...

кой си те бе,Амарант-а?
ппи?:shy:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Амаранта написа: А и в трудни моменти човек има най-голям избор, и съответно - свобода.
Хъм, хъм, хъм....
Дали? Имаме ли избор, когато нямаме такъв????

Днес много мисля за свободата... и за това е ли свободен избор чуждият такъв???

П.П. Днес имам свободата да поспя повече от 4часа. Която си извоювах с битка:shy:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

4avdar4e написа:
Амаранта написа: А и в трудни моменти човек има най-голям избор, и съответно - свобода.
Хъм, хъм, хъм....

П.П. Днес имам свободата да поспя повече от 4часа. Която си извоювах с битка:shy:
марш в леглото! :smackbum:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

doktorka написа: марш в леглото! :smackbum:

:4ave:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

esti написа:
Мнемозина написа:
Защо не?
Имало е пиометра примерно, която е хронифицирала, затова не е имало летален изход.
В един момент му минало, като на куче и....:lol:

(дано да не ме прочете някой вет.):shy:
:grin:
а прозззт доктор може ли?
пиометрата евъзпаление на матката и децидуата...
за да няма мензис и да няма хормони трябва да има възпаление и на яйчниците ( и на двата) и д ане произвежда хормони...макар че прекурсорите идват от надбъбречната жлеза...ххммммм
не и това не става
трябва да е в хипофизата...
да има некъфффф тумор като пролактином и по някво чудо после да го няма и тогава да се сети че има пол...
тъй по-може...

става ли?
esti

Мнение от esti »

doktorka написа:
а прозззт доктор може ли?
пиометрата евъзпаление на матката и децидуата...
за да няма мензис и да няма хормони трябва да има възпаление и на яйчниците ( и на двата) и д ане произвежда хормони...макар че прекурсорите идват от надбъбречната жлеза...ххммммм
не и това не става
трябва да е в хипофизата...
да има некъфффф тумор като пролактином и по някво чудо после да го няма и тогава да се сети че има пол...
тъй по-може...

става ли?
Въх горкото куче, какъв късмет е извадило с тоз тумор....:grin:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

esti написа:
doktorka написа: Въх горкото куче, какъв късмет е извадило с тоз тумор....:grin:
ми късмет ми ...
ни мензис ,ни дявол
аха!
esti

Мнение от esti »

doktorka написа:
ми късмет ми ...
ни мензис ,ни дявол
аха!
Абе кучето си е било съвсем наред според мен.
Просто оня дядо е ходил само да му хвърли малко манджа и толкоз.
Да не мислиш, че е обръщал внимание има ли мензис, няма ли.....егати той дори не е обърнал внимание от какъв пол е кучето.
А щом е била вързана в двора, значи и мъжки кучета едва ли са имали достъп до горката кучка, за да се разбере по-рано, кво и що....
Това е окончателното ми заключение по казуса. :lol:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

:rotfl24: Хе хе е е е е е! Момичета, признавам ви :pray: от нищо разказ каква тема сте спретнали!:blink:

Извод:
1 Трябва да си голям тъпанар(да не употребя по-груб израз) за да не разбереш за десет години че кучето ти е женско.
2 Свободата е възможност да правиш неща които искаш, без с това да пречиш на останалите или пък да ограничаваш техните свободи.

И тука нямат място някакви синджири, възгледи и възприятия.:-)
Аватар
Niya

Re: Една история от дира..

Мнение от Niya »

4avdar4e написа:Много ме впечатли и реших, че трябва да я споделя с вас!

[/i]
Дай време на времето. Хареса ми.

Дядото е забравил за кучето си, вързано в двора.
Било е част от оградата, примерно.
И когато отново са го обозначили като живо същество, всичко е дошло на местата си.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:Най-чудно ми стана как не са му разбрали пола на това куче толкова години...
Сигурно са го ползвали само за пазене, за двора... :rotfl24:
esti написа:А на теб, кво ти трябва да ставаш мъжко - да не мислиш, че им е лесно с толкова кусури...:grin:
ама да знаеш колко си права...добре, че сте вие ... инак направо не мога да мигна от кусури - мани, мани...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Съвсем е възможен.

Намерил си е ново занимание/работа. Реализирал се е, а преди не е знаел. От там - смяна в романтичните и секс ценностите и т.н.

Начи, не е важно само секс и поркане да търсим - ново бачкане/занимание също може да спаси някои ситуации...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

esti написа:...Абе кучето си е било съвсем наред според мен.
Просто оня дядо е ходил само да му хвърли малко манджа и толкоз.
Да не мислиш, че е обръщал внимание има ли мензис, няма ли.....егати той дори не е обърнал внимание от какъв пол е кучето.
А щом е била вързана в двора, значи и мъжки кучета едва ли са имали достъп до горката кучка, за да се разбере по-рано, кво и що....
Това е окончателното ми заключение по казуса. :lol:
да бях наминал по-рано, да ти бях споделил и моето сходно заключение (изразих го в леко иронично-саркастична форма преди малко...ама тогава допуснах грубата грешка, че не бях изчел всичко..:rotfl24:)

Казуса - решен.

За секс ли сега ще си говорим - все пак е неделя следобяд - неработен ден... аз май ... трябва да хапна сега, че приготвях една вечеря за момчетата (мноо вкусни ребърца - забърках маринатата и ... заливката - след 5 часа ще са на масата... ммм) :cool:

Снощи Юнайтед как натресе Арсенал - не е работа направо... мъчно ми стана за Венгер
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

светът е пълен с невероятни истории
безброй са....
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Съвсем е възможен.

Намерил си е ново занимание/работа. Реализирал се е, а преди не е знаел. От там - смяна в романтичните и секс ценностите и т.н.

Начи, не е важно само секс и поркане да търсим - ново бачкане/занимание също може да спаси някои ситуации...
Уф.

Не щете да видите дълбоките символи в тая история... Деви с деви такива! :grin:
Любовта, топлината, е това, което е цивилизовало кучето, след като са го отвързали и то е подивяло.

А иначе... при майка ми и баща ми се появи една сутрин куче. Очевидно домашно, дружелюбно, симпатично и възпитано.
Остана. Играеше с нас, с децата ми, с котките много не се разбираше, но нищо, това го преглътнахме някак.
Обаче беше рошаво и абсолютно не допускаше да му повдигнеш крака и да погледнеш дали е женско или мъжко. И понеже реагираше на "Джиджо", пък и ние сме оптимисти, решихме да е мъжко.
На другата година роди.
И на по-другата - пак. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа: Обаче беше рошаво и абсолютно не допускаше да му повдигнеш крака и да погледнеш дали е женско или мъжко.
Понякога е достатъчно да го погледнеш как пикае - клекнало или с повдигнат крак.:winkw:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Понякога е достатъчно да го погледнеш как пикае - клекнало или с повдигнат крак.:winkw:
Ако знаеш как се хиля сега :rotfl24::rotfl24:
Сетих се за подписа на Пенчо Заеков :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа: Обаче беше рошаво и абсолютно не допускаше да му повдигнеш крака и да погледнеш дали е женско или мъжко.
Понякога е достатъчно да го погледнеш как пикае - клекнало или с повдигнат крак.:winkw:
Абе смешното е, че май точно това ни обърка. :grin:
Защото като клекнеше, не се виждаше какво точно прави.
Ох, не си спомням вече точно, ама се криеше, магарето. Магарицата, де.
Щото ако знаехме, че е женско, нямаше да търчи толкова свободно насам-натам.
Както и да е.
Panta rhei...
Аватар
Niya

Мнение от Niya »

Мнемозина написа: Обаче беше рошаво и абсолютно не допускаше да му повдигнеш крака и да погледнеш дали е женско или мъжко. И понеже реагираше на "Джиджо", пък и ние сме оптимисти, решихме да е мъжко.
Хаха.:lol: И по този повод, имахме коте. Преди две години. Взехме го с поръчката да е женско и малко. Получихме го едва ли не с табелка: Женско, на месец, казва се Лили. Ами, Лили, Лили, добре. Хареса ни и оставихме името. И си го гледаме месец, два. Един ден Лили започва дневен тоалет, разположила се на дивана и ......Лили се оказа Лилян.:rotfl24: Докара ме до смях със сълзи. Та, така. Имахме си вече мъжка котка.:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Niya написа: Хаха.:lol: И по този повод, имахме коте. Преди две години. Взехме го с поръчката да е женско и малко. Получихме го едва ли не с табелка: Женско, на месец, казва се Лили. Ами, Лили, Лили, добре. Хареса ни и оставихме името. И си го гледаме месец, два. Един ден Лили започва дневен тоалет, разположила се на дивана и ......Лили се оказа Лилян.:rotfl24: Докара ме до смях със сълзи. Та, така. Имахме си вече мъжка котка.:lol:
И ние имахме едно такова Ми :rotfl24::rotfl24: (Ми го кръсти Симеон, щото като го мачкаше и то издаваше такъв звук "ми", беше по-малко от шепата ми.. И като казваше, че си има коте - бил е на 2 - и като го питаха как се казва котето, той отговаряше миииии... Скъсвах се да обяснявам и да се смея :grin:)

И обратното - едно Мими, дето трябваше да е мъжко, пък то взе, че роди :grin: Пък Мимето Филко го кръсти, на едно "гадже" от детската..
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Niya написа: Хаха.:lol: И по този повод, имахме коте. Преди две години. Взехме го с поръчката да е женско и малко. Получихме го едва ли не с табелка: Женско, на месец, казва се Лили. Ами, Лили, Лили, добре. Хареса ни и оставихме името. И си го гледаме месец, два. Един ден Лили започва дневен тоалет, разположила се на дивана и ......Лили се оказа Лилян.:rotfl24: Докара ме до смях със сълзи. Та, така. Имахме си вече мъжка котка.:lol:
Ние пък се грижихме за един квартален котарак. Преди живееше у един англичанин и една румънка. Англичанинът си замина и котаракът остана на двора. Румънката твърдеше, че е женска котка, а съквартирантът ми - че е мъжки. Веднъж се сби с кварталните мацки /котаракът се сби, не съквартирантът/, беше ранен и викахме ветеринар /за котака, не за съквартиранта/. И ветеринарят каза, че е мъжки, но кастриран /котакът, не съквартирантът:grin:/. Много ми липсва сега.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Stranniche написа: Много ми липсва сега.
Котака или съквартиранта? :blum::lol:
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

тааа истроия ми е като от чужда планета на мен към днешна дата.
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
БоЕВ написа: Понякога е достатъчно да го погледнеш как пикае - клекнало или с повдигнат крак.:winkw:
Ако знаеш как се хиля сега :rotfl24::rotfl24:
Сетих се за подписа на Пенчо Заеков :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Смееш се ти, ама...мойте почитания към Пенчо, но ми се види кощунствено да караш един мъж да пикае клекнал, тва е като да накараш жена да пикае права.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа:
Как кой - съквартиранта естествено!:winkw::lol:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

БоЕВ написа:
vyara написа:
Как кой - съквартиранта естествено!:winkw::lol:
Котаракът. Съквартирантът сега ми е съпруг. :rotfl24:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

4avdar4e написа:
Хъм, хъм, хъм....

Зависи - има моменти, които са трудни, защото трябва да вземем кофти решение,
и други, пак трудни, когато трябва да се справяме с последствията от вече взетото кофти решение.:winkw:

В повечето случаи свободата се свежда до собствения ни поглед върху нещата.
И, да, когато е трудно, трудно е.:-)
Публикувай отговор